stanovi i plate

Mshone,legalno su muljali,a evo ti podatak pa ga isprati,ppuk.Milosevic Branimir iz negdasnje ustanove Kvod Pancevo,imao stan na teritoriji bivse SFRJ,mislim da je Slovenija u pitanju i legalno sredio da dobije stan u Kragujevcu i to sprat uiznad u zgradi gde mu zivi keva,ja ga jos nasao na fiksni tel. u tom stanu,morao sam da ga jurim za neke izjave da je prosledio neka dokumenta dok je radio,javili se podstanari koji me uputise na naku brvnaru u sumi,covek se za...bava,legalno je i to,pa ako te ne mrzi proveri,pa se uveri,a sto se tice ovih nasih kokosara,pa valjda toliko dugo radis da znas da vrana vrani ne kopa oci.

Plate profesionalnih pripadnika vojske izjednačene sa civilnim
Autor: Tanjug | 03.04.2008 - 18:52

Vlada Srbije utvrdila je danas osnovicu za obračun i isplatu plata profesionalnih pripadnika Vojske Srbije, čime su oni izjednačeni sa zaradama civila, saopštio je potpredsednik Vlade Božidar Đelić.

Đelić je naveo primer da će lekari koji rade u vojnim ustanovama po zaradama biti izjednačeni za kolegama u civilnim zdravstvenim ustanovama i ocenio da će na taj način biti poboljšan materijalni položaj pripadnika

Pitam te s razlogom,jer da bih ti pruzio drugi odgovor u vezi tvog posta sa kreditima,tako ako odgovoris dobices pravo saznanje za te kredite,a to sto su ukinuli RM,zar je to bitno,ukinuli su vojsku odavno samo jos nisu objavili.

Ovako,
Shone je u pravu povecanje je 10,29 linearno za sve. Trebalo je biti oko 17 ali ne znam zasto su ga smanjili.
Dalje pravilnik o putnim i drugim troskovima je stupio na snagu pre nekoliko dana....oko 27.03 mislim da je potpisan.
Jolly1...jeste, stambeni pravilnik je potpisan juce ili prekljuce nisam siguran. To sto se tice UTS na 240 meseci je u pravilniku o putnim i drugim troskovima. A stambeni pravilnik jos nisam dobio u ruke. Nadam se da cu ga imati sutra. A u ponedeljak najkasnije.
Inace ono sto je novina je to da ako neko uzme kredit da kupi stan na UTS dobija jos dodatnih 10% :D Bas su se pretrgli :)
Inace ono najvaznije sto se ceka je Ministarska direktiva vezana za banke.
A sto se tice ucesca za kredite....tu se svasta prica i ne bih bas da sirim neke zestoke dezinformacije....ali...ne znam kako ce to i na sta ce da ispadne.....:x

Mshone,legalno su muljali,a evo ti podatak pa ga isprati,ppuk.Milosevic Branimir iz negdasnje ustanove Kvod Pancevo,imao stan na teritoriji bivse SFRJ,mislim da je Slovenija u pitanju i legalno sredio da dobije stan u Kragujevcu i to sprat uiznad u zgradi gde mu zivi keva,ja ga jos nasao na fiksni tel. u tom stanu,morao sam da ga jurim za neke izjave da je prosledio neka dokumenta dok je radio,javili se podstanari koji me uputise na naku brvnaru u sumi,covek se za...bava,legalno je i to,pa ako te ne mrzi proveri,pa se uveri,a sto se tice ovih nasih kokosara,pa valjda toliko dugo radis da znas da vrana vrani ne kopa oci.

Знам још пар сличних прича. Један заставник М.С. је откупио стан у БиХ, па је 92. добио стан у Нишу и још тражи проширење...... Мислим да су га безбедњаци нешто гањали ал незнам шта је било касније јер сам прекомандован.

Novina je i da oni koji imaju manje od 2 km od stana do posla imaju pravo na naplatu troskova putovanja na posao. Ako nema autobusa 1% sluzbene dnevnice po 1km. Sto se dezurstava tice placaju se od 01.03. i to 50% sluzbene dnevnice. Nema vise naknade za prestanak radnog odnosa za supruge koje zbog naseg premestaja napustaju posao kao ni naknade za produzeno osiguranje. Ko je ostvario to pravo nastavlja da ga koristi do isteka roka iz resenja.

Back