stanovi i plate

odakle ti beli podatak da je osnovica 22000 kad jos nije izasao prosek u sl.listu rs ni za mart?odredjivanje osnovice je ogromna enigma. pre cemo spoznati nacin nastanka univerzuma nego kako nasi delegati odredjuju osnovicu

Hehehe...pa naravno! Bice ali na televiziji kao sto je bilo i pred predsednicke izbore! Mada,nada umire poslednja!

Bice sigurno sa aprilskom jer to dobijamo 6. maja a to je malo predizborno navlacenje kao i uvek. I ministar Suki je na TV obecao vojnim penzosima neko povecanje, ali to sam samo video u nekim posleponocnim vestima kada penzioneri vec uveliko spavaju.

Da li ima neko ko nije bio u plusu kada mu je isticala pozajmica u PS,zanima me da li je obnavljaju kada racun bude u +,posto imam visa card?

Ja sam bio u minusu kada mi je bio presek(godisnji) i obnovili su mi dozvoljeni minus cim je legla sledeca uplata ali od tog dana kada je presek ti se nalazis u NEDOZVOLJENOM MINUSU.Znaci ako si npr. 20000 u minusu i to ti je bilo u okviru dozvoljenog prekoracenja tog dana kada je presek ti ostajes 20000 u NEDOZVOLJENOM MINUSU.E sada oni lupaju na nedozvoljeno prekoracenje ZATEZNU,NATEZNU I OSTALE KAMATE pa ti vidi da li ti se isplati.Nadam se da sam pomogao.......:-)

Danas je pukovnik Milosavljevic i potpukovnik Janjic,dobili po stan nije sala vec tuzna istina,prihvatili su i prosirenja sto su trazili koja im pripadaju po duznosti zastupanja koju obavljaju,pa jel neko od vas dobio stan,niko se ne hvali.

Danas je pukovnik Milosavljevic i potpukovnik Janjic,dobili po stan nije sala vec tuzna istina,prihvatili su i prosirenja sto su trazili koja im pripadaju po duznosti zastupanja koju obavljaju,pa jel neko od vas dobio stan,niko se ne hvali.

nisam te shvatio, zbog cega je to tuzna istina sto je neko dobio stan kakav mu pripada ?KOliko su ta dvojica bili bez stana?

mshone,zato sto su imali stanove od vojske na teritoriji bivsih republika SFRJ,siguran sam da su ti svi ostali podatci poznati u kakvom su statusu resavanja za stan ta kategorija,jeste za tebe je to veselo,pa dobro ,onda je i za mene to veselo,samo jesi ga ti dobio,ili si ga imao u nekoj od bivsih republika i nadas li se daces ga dobiti,ako se nadas,onda se veseli.,jer ces dobiti sta te pripada.....

Back