whitenicky
Buduća legenda
- Poruka
- 39.521
osnovica za mesec april je 22.000 tako da izracunajte to sa onim vasim koeficijentima 
OFICIRI pazite samo da se ne zabrojite
OFICIRI pazite samo da se ne zabrojite

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

osnovica za mesec april je 22.000 tako da izracunajte to sa onim vasim koeficijentima
Jel se to odnosi na platu koju cemo primiti u aprilu ili na platu u maju za april mesec?
Hehehe...pa naravno! Bice ali na televiziji kao sto je bilo i pred predsednicke izbore! Mada,nada umire poslednja!
Ja jos cuo da ce danas biti plata(naravno da nije bila) i to se covek kune da nije prvoaprilska sala....heh....svasta mozes da cujes,svasta,vise nema pouzdanih....

Da li ima neko ko nije bio u plusu kada mu je isticala pozajmica u PS,zanima me da li je obnavljaju kada racun bude u +,posto imam visa card?
odakle ti beli podatak da je osnovica 22000 kad jos nije izasao prosek u sl.listu rs ni za mart?odredjivanje osnovice je ogromna enigma. pre cemo spoznati nacin nastanka univerzuma nego kako nasi delegati odredjuju osnovicu
Danas je pukovnik Milosavljevic i potpukovnik Janjic,dobili po stan nije sala vec tuzna istina,prihvatili su i prosirenja sto su trazili koja im pripadaju po duznosti zastupanja koju obavljaju,pa jel neko od vas dobio stan,niko se ne hvali.
A zasto osnovica nije 85% proseka? Zasto "koeficijent za p.u." nije za 40% veci od osnovnog? Zasto minuli rad nije 0.6% po godini?
Zasto sve minimalno!?
pravilnik o putnim i drugim troskovima je stupio na snagu