stanovi i plate

Oni su i dalje vojni obveznici R.Srbije i morali li bi da sluze vojni rok,ako pak ne zale,treba im se to uracunati u spoljni dug prema Srbiji,samo sto ovi kenjkavi politicari,su tu nesto debelo z...rali,na sednici saveta za nac.bez.nije bilo reci o tome,a ne vidim koji je razlog da se o tome cuti i kako ce to pitanje da rese.

Gde je posetilac?? Nema informacija, ili nema srca da ih saopsti!!:confused:

Tu sam ljudi ali ne znam sta da kazem. Citam, posmatram i slusam.
Da sam grdno razocaran u sve....JESAM.
Cak ni informacije koje dobijam od najblizih saradnika nisu identicne. Kao da postoji velika polarizacija u samom MO. Jedne stizu iz kabineta MO, jedne iz uprava, RC ne zna nista a trebali bi da znaju. Mislim totalno rasulo.
A da su mi preseli sastanci na vrhu jesu i te kako.
Dao sam dinar da udjem u kolo, a sad bi dao mnogo vise da izadjem...ali ne moze tako.
A sto se tice svih informacija koje imam, ne zelim da ih objavljujem ovde jer ih nemam pouzdane.
Poenta je da vecina njih ne zna da radi svoj posao, ali su zato prvi tu da kazne nekog ako ne uradi nesto kako treba, a kad ih pitas sta i kako...ne znaju i samo prebacuju loptu na onog drugog !!!!

m-i-m-i provera izvrsena,no neki misle da ce se u ponedeljak uplacivati,neki petak,neki subota,a sve pouzdani izvori,kriju pare od nas,kad smo raspikuce,a mozda im treba za dnevnice za ovo sto svaki dan zasedaju,pa jeftinije je da dignu vojsku i to rese,bar su NATO-vci sad na zemlji,al NEMA VOJSKE NEMA PARA ili obratno svejedno vec tako je.

Ljudi bez panike,ovo je sve jedna skrivena kamera (info.pouzdana , direktno od Shutanovca) , pa zar niste to provalili???vidite da su dogadjaji previshe nerealni, tako da,bez nervoze,plata danas + plus SVI zaostatci novcani.....jedino ce kljucevi od stanova malo kasniti poshto je firma koja pravi priveske za logoom Vojske Srbije ostala bez sirovina...tako da ce stanovi biti od subote...
Ne znam odakle mi samo ovako bolestan smisao za humor....da li da placem, da li da se smejem,da li da zovem ono "izlaz postoji" da li da pocnem da ulecem u kancelarije i da pucam..nisam vishe pametan...molim sugestije???
kako god,neka nam je sa srecom....
PS. I da,samo osmeh na lice i ponosno hodajte,ipak , mi smo predstavnici ove visoko (ne)moralne vojske..
Pozdrav narode!!!

Sada smo svi presrecni i zadovoljni! Samo da sledeca uplata ne porani dok ne potrosim ovu sa silnim povecanjima...

Ja i nisam tako srecan:x:x:x:x u minusu sam 13.000 a sutra mi istice dozvoljeni minus kod PS a moram da budem u plusu da bih produzio agoniju na sledecih 12 meseci. Jel ima neko da mi pozajmi 13100 da uplatim derikozam na par dana. Pisacu g. Sukiju valjda on ima od svojh 200.000 (pola plate) pa da me saceka do 21.03.:cry::cry::cry::cry:

Back