stanovi i plate

:confused::shock:Bruka!!!Kada sam pisao bilo uplaceno 2 puta po 7000 i nesto (toliko mi je UTS i prevoz) i 17400(sto neznam sta je osim ako nije pola plate sa povecanjem+dnevnice)!!!!!!A kada sam proverio oko 14:30 uplati ni traga ni glasa?????????Ladno uplatili pa povukli,NEZNAM KO OVDE KOGA KEREBECI?????

Zovem par kolega niko nista nezna,kaze jedan od njih,kao zvao nekog iz vrha on mu rekao ili danas posle 16:00 ili u ponedeljak.............OVO JE, BRACO PO SIROTINJI, ******* NA UKT(ULTRA KRATKIM TALASIMA!!!)

:lol: kolega imas najbolji humor i bas sam se lepo nasmejao od ranog jutra ,ali znam druze da si mislio sve najbolje . Nema sanse da neko preradi pravilnik u korist podoficira .... nama su samo prepravili plate, ali u poredjenju sa kojim armijama sveta .... nase plate su uskladili izgleda sa albanskom armijom ili talibanima ...... jer kad pogledate plate ostalih zapadnih zemalja * odnosi se na vojsku* zastavnik ima vecu platu od potporucnika .... samo kod nas to nije slucaj . Nama izgleda ne treba plata .... mi podoficiri zivimo od vazduha ..... nasa deca ne treba da jedu cokoladu ....da ....ona goji .... ma ovo je totalna nepravda ....a lepo su nam oci zamazali pred izbore ..... dali nam platu 01.02. pa onda rekli dacemo vam ponovo 15.02. , pa cete dobiti platu 29.02. za tekuci mesec ...e kad smo glasali .... sad kazu ..ko vam je kriv . Mada i cela zemlja je u rasulu odavno .... sad cemo videti sta ce biti 17.02.... mislim da je ovo repriza 05.08.1995. :evil:

Na zalost NIJE bilo svima omoguceno da glasaju.Ne zelim ovde da preciziram GDE, ali su u pitanju vasi kolege.Njihovi glasovi mozda nista ne bi promenili ali je i to jedan tuzan podatak koliko vas drzava"postuje".A zajedno sa vama i vase zene i decu koji su sigurno uzasno optereceni i ovom pricom i situacijom i neizvesnoscu.To i u svoje ime govorim.Pozdrav !

Znam i tesko mi je da razumem .Sve ovo se odrazava i na brak i porodicu...ma sta imam da pricam svi to znaju.Ovo sa platama...vise ne vidim da iko moze da navede bilo kakav proveren podatak...strasno!Znaci da je toliko sve konfuzno i neodredjeno da se pitam vredi li truda? Ali kad ovde procitam savete tipa:"Nadjite bolji posao,zavrsite neki fakultet...bezite od Vojske..."onda mi bude jos teze jer znam da nisu bas svi u mogucnosti da tako korenito menjaju svoj zivot i profesiju.

U pravu si,ali ne vredi meriti kome je teze.Generalno je ovo strava i uzas za sve koje ova nerazumna resenja pogadjaju.Ma to i nisu resenja!Povecanje,stanovi...pa to su ILUZIJE.Gde je to?Vidim i na ovoj temi se mnogi pitaju koji je ovo trip u vezi plata?

Ćao svima!
Pošto sam nov na forumu samo da kažem za informaciju koju sam čuo danas da će plata biti 21. Vezano za rešenja o plati mnogo njih se žalilo pa i podnelo tužbu, a među njima i ja naravno.

To i jeste informacija i RC-a i tacna je...ali ima i ona druga da ministar je rekao da mora da se uplati 15 plata kakva god (posto nisu obracunali po novom pa cemo mozda sad da dobijemo 40% po starom) ali da mora da legne najkasnije u subotu

ako ste gledali poligraf mogli ste da cujete jednu recenicu naseg NGS:
*ovih dana je javnim glasilima NEKO proturio informaciju da ce biti povecanja od 10 do 40 %.....*
NEKO ?????? Taj neko je bre ministar odbrane.. Jel vi to gospodo ne pricate medjusobno ?....
I sta je sad zakljuck... Sutanovac je slagao ?

Back