Stanlio vs Olio:-)

ljeshko

Zainteresovan član
Poruka
468
U pdf muskarci ima tema "mrsavica ili debeljuca" pa mene zanima kakva je situacija sto se vas tice. Dakle,mrsav ili debeo muskarac (npr po svemu ostalom-faca,stanje u banci,posao,"obdarenost":-)) 2 muskarca sa 180 cm-je li bolje 10kg viska ili manjka?
 
Ovako : Ja sam mršava i sitna. Do sada me nije privukao mršav muškarac, kad kažem mršav, mislim kost i koža. Em sam ja malecka, em treba da budem krupnija od nekog.. Ne ide.. Nema "estetski izgled", što bi rekla moja baba:super:

S druge strane, jedan od prvih dečaka koji mi se svideo, bio je malkice krupniji od prosečnog 15ogodišnjaka :rumenko: Bila sam mnogo zaljubljena u njega, pa mi je valjda ostalo to da volim krupnije momke.

Kad vidim malo punijeg...mmmmmmmmmmmmmmm :heart::rumenko:

da, i dečko koga sam volela najviše u životu, bio je elegantno popunjen :heart: i to mi se baš sviđalo kod njega :)
 
Meni se ne dopadaju mrsavi muskraci, a ni oni debeli, mora da ima mesa (misica:rumenko::zper:) ... Ali svakkao bih sebe pre mogla da zamislim sa nekim ko ima visak, u odnosu na muskarca koji ima manjak kg ... Ne svidjaju mi se ni sitni muskarci, nekako uvek imam osecaj da nisu muskarci, nemam pojma .... A iskreno, nisu mi ni privlacne mrsave devojke ... Po meni je devojka riba samo ako ima oblina (a nije debela) nego onako, taman;)
 
Bolje da je malo punašniji, pa da ga štipneš za rumene obraščiće:rumenko: nego da je bez veze suvonjav, pa da ga po ceo dan nutkaš hranom. I da stalno nalazi zamerke na tvoju kuhinju, a punašnom sve fino ukusno :hahaha:
 

Back
Top