kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 53.240
ovo na slici je stil ?Meni se sviđa Becamova-a kao ikona stila. To što nije vrsna lepotica, msm da to ni njoj nije mnogo bitno.
iscepana krpa od neceg sto se zvalo haljina i to u bojama papagaja...
dobro
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo na slici je stil ?Meni se sviđa Becamova-a kao ikona stila. To što nije vrsna lepotica, msm da to ni njoj nije mnogo bitno.
Možda je to stvarno subjektivno. Nešto mi je kod nje odvratno.ma ti si bre cuknuta gospodja..kontam da su ukusi razliciti al reci da sofija nije lijepa, e pa starno...
Upoznala si je pa znaš da je stroga i zlobna?Sophia Loren je lepa (meni), plus draga...
A Viktorija ima neku strogost i zlobu u sebi koliko god da je lepa i zgodna. Teško mi je da poredim ove dve zvezde.
Nije korektno poređenje. Viktorija ima i lepših fotki kada je imala više kg, i prosto, drugačije je građena žena. Nije ni za poređenje, nema takmičenja u lepoti.Kako smo od toga da je ovo lijepo
došli do toga da je ovo lijepo
Vremena se menjaju, a s njima i ukusi.Kako smo od toga da je ovo lijepo
Pogledajte prilog 1531078
Pogledajte prilog 1531079
Kako smo od toga da je ovo lijepo
Nije ni Sofijina slika najbolja njena.Nije korektno poređenje. Viktorija ima i lepših fotki kada je imala više kg, i prosto, drugačije je građena žena. Nije ni za poređenje, nema takmičenja u lepoti.
Sofija bre , a ne ono,,,e aj bolje da ućutimKako smo od toga da je ovo lijepo
Jeste naravno da je lijepa i zgodna.Nije mi lepo ni jedno, ni drugo.
Prosto, primerci mi nisu lepi koje si navela.
Pogledajte prilog 1531251
Ovo mi je lepo.
Ne znam šta je čudno u tome što nije privlačno nešto debelo? Možda te osvoji dobrotom, karakterom, ali ne znam što se targetiraju ljudi koji vole zgodne ljude, u treningu, koji vode računa o sebi.
Jeste naravno da je lijepa i zgodna.
Таргетирање?!?... то могу само агит-пропагандисти, системска ствар, али не и појединачна