Standardi i uslovi pre stupanja u vezu

Da li imate neka pravila kojima se rukovodite pre nego shto stupite u vezu?
Dobro ono da mora da vam se svidja...to se podrazumeva.
Kod mene na primer, zenska osoba mora biti nepushach (u smislu cigareta :mrgreen:) i da je obrazovana (srednja shkola pa navishe).
Da to za pusenje pod 1..da ne pije pivo i ne sedi na ladnom betonu..znaci banshee nea sanse..dalje da ne zvoca i da guta..da kuva i ne smara

Da li imate neka pravila kojima se rukovodite pre nego shto stupite u vezu?
Dobro ono da mora da vam se svidja...to se podrazumeva.
Kod mene na primer, zenska osoba mora biti nepushach (u smislu cigareta :mrgreen:) i da je obrazovana (srednja shkola pa navishe).

srednjshkoljke su ono bas obrazovane ko i one menadzerke sa megatrenda i tako to
obrazovanje nije stvar diplome vec rada na sebi
uopste svaka knjiga ima mnogo izmedju redova ni citanje nije nacitanost
"neko zna celu bibliju napamet pa je i dalje zivotinja"

empatija, vernost, privlacnost, iskrenost, zrelost misli i osecanja

ni previshe ni premalo svako je na svoj nacin i lep i ruzan i spolja i izvrnut na postavu

GEORGE ti ipak SAMO LIZES. A mi bi trebale gutati s osmijehom? Ma daj molim te... Ok, ima ih koje vole. Ali ja ipak mislim da to rade samo da ispadnu extra. Nema se tu sta voliti. Okus sperme je uglavnom grozan. Da, nisam licemjerna, ni mi nismo puding od vanilije. Zavisi sta jedemo, koji su nam dani, nivo stresa, hormona...

GEORGE ti ipak SAMO LIZES. A mi bi trebale gutati s osmijehom? Ma daj molim te... Ok, ima ih koje vole. Ali ja ipak mislim da to rade samo da ispadnu extra. Nema se tu sta voliti. Okus sperme je uglavnom grozan. Da, nisam licemjerna, ni mi nismo puding od vanilije. Zavisi sta jedemo, koji su nam dani, nivo stresa, hormona...

mozda to dodje u paketu sa takvim likom ali ja se ne lozim rpeterano ni da dobijem oralni sex ni da ga dajem
ne vidim nista spektakularno u tom da udaram u necija pluca niti da lizem slano meso

mislim moze sve tamo vamo ali niti se lozim na ulogu kera niti na ulogu gospodara

gde, gde? :eek:
daj link

Ovako nesto ---->
5-1-1.gif

Back