- Poruka
- 60.291
pa najbolje da je pitaš da ne bih ispao abronoša 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da to za pusenje pod 1..da ne pije pivo i ne sedi na ladnom betonu..znaci banshee nea sanse..dalje da ne zvoca i da guta..da kuva i ne smaraDa li imate neka pravila kojima se rukovodite pre nego shto stupite u vezu?
Dobro ono da mora da vam se svidja...to se podrazumeva.
Kod mene na primer, zenska osoba mora biti nepushach (u smislu cigareta) i da je obrazovana (srednja shkola pa navishe).
Da to za pusenje pod 1..da ne pije pivo i ne sedi na ladnom betonu..znaci banshee nea sanse..dalje da ne zvoca i da guta..da kuva i ne smara
Da to za pusenje pod 1..da ne pije pivo i ne sedi na ladnom betonu..znaci banshee nea sanse..dalje da ne zvoca i da guta..da kuva i ne smara

Znaci nije dovoljno sto njeno lizem nego moram i svoje da bi ona moje..iebem ti sexDa guta? Jesi ti ikad makar lizno to sto bi ona trebala u slast da proguta?
banshee nema šanse ni za to da guta i da ne smara

Da li imate neka pravila kojima se rukovodite pre nego shto stupite u vezu?
Dobro ono da mora da vam se svidja...to se podrazumeva.
Kod mene na primer, zenska osoba mora biti nepushach (u smislu cigareta) i da je obrazovana (srednja shkola pa navishe).
 ))
))GEORGE ti ipak SAMO LIZES. A mi bi trebale gutati s osmijehom? Ma daj molim te... Ok, ima ih koje vole. Ali ja ipak mislim da to rade samo da ispadnu extra. Nema se tu sta voliti. Okus sperme je uglavnom grozan. Da, nisam licemjerna, ni mi nismo puding od vanilije. Zavisi sta jedemo, koji su nam dani, nivo stresa, hormona...
oups prozvala drugog dzordza..
citiraj anchi dzordz is common name
ko zbun

a tacno nekima treba zabraniti da imaju seks
pod nekima mislim na sve one koji se gade oralnog
 Oral je najsladji
 Oral je najsladji 
Da je Sexy ..Shawed ...solidne (.)-(.) ...pink pussy..gr8 suckable Lips..long hair ..yummy Hot Assy... soft skin ..
High heels ..

a tacno nekima treba zabraniti da imaju seks
pod nekima mislim na sve one koji se gade oralnog
no offense taken
 Take no offense!
 Take no offense!