Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otvaramo Stadion, ko ce da obrne prvu turu pica![]()

A gde ti je pice?Evo ja
Ovog puta u ime dobrog druzenja svih navijaca i posetioca
![]()
![]()
Pozdrav svima![]()

A gde ti je pice?![]()
al pokusacu odmah sa onim sto se meni svidja
To bi mogao ladno onaj iznad tebe. On ti je original Svaba iz Stutgarta.Зна ли неко адресу где могу да скинем најавну шпицу за руску премијер лигу на спорт клубу?...
Kao i adresu gde mogu da skinem video kojim se SADA reklamira Bundesliga na EUROSPORTU 2, ali ne video od prosle vec bas od ove godine .. sada je aktuelan...![]()

HVALA!!!To bi mogao ladno onaj iznad tebe. On ti je original Svaba iz Stutgarta.![]()
Ole ole oleee! Samo sam u prolazu pa da pozdravim moju sjevernua i juznu tribinu!

To bi mogao ladno onaj iznad tebe. On ti je original Svaba iz Stutgarta.![]()
, gde je sada on
Sakrio se. Boji se da ne gadjamo sudiju ponovo.To ce Boris najbolje, ja sam slab sa...linkovima, gde je sada on
![]()

Sakrio se. Boji se da ne gadjamo sudiju ponovo.![]()
, a prijatelj nije kukavica, mora da je visa sila (cetumasica
) kriva da nije tu
Hocemo li malo kod nas u nasu kafanu? Ovde izgleda nije zakazana utakmica. A ne sme da se popije nista.Дје мени моја кафана![]()

Hocemo li malo kod nas u nasu kafanu? Ovde izgleda nije zakazana utakmica. A ne sme da se popije nista.![]()
Pa znas za pravila da se na Stadionu i oko njega u krugo od 500 metara ne sme tociti alkohol dok je tekma.Е јб, још и пиво да нам забране..

Pa znas za pravila da se na Stadionu i oko njega u krugo od 500 metara ne sme tociti alkohol dok je tekma.![]()
Donesi interni dekret da se na nasem Stadionu pivo moze tociti. Na ostalim neka vaze pravila FSS.Ред је да се то укине![]()

Ole ole oleee! Samo sam u prolazu pa da pozdravim moju sjevernua i juznu tribinu!

Za juznu neka te ljubi SQVID.

Dobro jutro navijaci moji dragi... E sta ste nereda ostavili iza sebe sinoc
Evo vec druga metla u upotrebi![]()
Dobro jutro navijaci moji dragi... E sta ste nereda ostavili iza sebe sinoc
Evo vec druga metla u upotrebi![]()