Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otvaramo Stadion, ko ce da obrne prvu turu pica![]()
A gde ti je pice?Evo ja
Ovog puta u ime dobrog druzenja svih navijaca i posetioca
![]()
![]()
Pozdrav svima![]()
A gde ti je pice?![]()
To bi mogao ladno onaj iznad tebe. On ti je original Svaba iz Stutgarta.Зна ли неко адресу где могу да скинем најавну шпицу за руску премијер лигу на спорт клубу?...
Kao i adresu gde mogu da skinem video kojim se SADA reklamira Bundesliga na EUROSPORTU 2, ali ne video od prosle vec bas od ove godine .. sada je aktuelan...![]()
HVALA!!!To bi mogao ladno onaj iznad tebe. On ti je original Svaba iz Stutgarta.![]()
Ole ole oleee! Samo sam u prolazu pa da pozdravim moju sjevernua i juznu tribinu!
To bi mogao ladno onaj iznad tebe. On ti je original Svaba iz Stutgarta.![]()
Sakrio se. Boji se da ne gadjamo sudiju ponovo.To ce Boris najbolje, ja sam slab sa...linkovima, gde je sada on
![]()
Sakrio se. Boji se da ne gadjamo sudiju ponovo.![]()
Hocemo li malo kod nas u nasu kafanu? Ovde izgleda nije zakazana utakmica. A ne sme da se popije nista.Дје мени моја кафана![]()
Hocemo li malo kod nas u nasu kafanu? Ovde izgleda nije zakazana utakmica. A ne sme da se popije nista.![]()
Pa znas za pravila da se na Stadionu i oko njega u krugo od 500 metara ne sme tociti alkohol dok je tekma.Е јб, још и пиво да нам забране..
Pa znas za pravila da se na Stadionu i oko njega u krugo od 500 metara ne sme tociti alkohol dok je tekma.![]()
Donesi interni dekret da se na nasem Stadionu pivo moze tociti. Na ostalim neka vaze pravila FSS.Ред је да се то укине![]()
Ole ole oleee! Samo sam u prolazu pa da pozdravim moju sjevernua i juznu tribinu!
Za juznu neka te ljubi SQVID.
Dobro jutro navijaci moji dragi... E sta ste nereda ostavili iza sebe sinoc
Evo vec druga metla u upotrebi![]()
Dobro jutro navijaci moji dragi... E sta ste nereda ostavili iza sebe sinoc
Evo vec druga metla u upotrebi![]()