MrGiovanni
Primećen član
- Poruka
- 637
Hrvatski fudbaler izgleda da je zaboravio da na levoj strani grudi ima istetovirano "Igor", i skinuo dres radi razmene...
Zato su rvati blizi Evropi od Srbije!![]()
Ja sam siguran da mu je to drug iz osnovne

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hrvatski fudbaler izgleda da je zaboravio da na levoj strani grudi ima istetovirano "Igor", i skinuo dres radi razmene...
Zato su rvati blizi Evropi od Srbije!![]()
Da, da. Sto je najcrnje takvih rupa ima nekoliko na istocnoj tribini... a kobajagi sada treba da ga renoviraju
Kad bi se lagali!
Zanima me,da li ima u Srbiji prodavnica sa original ili bar kopijama original dresova...novijih...?
Zanima me,da li ima u Srbiji prodavnica sa original ili bar kopijama original dresova...novijih...?
Ако си навијач ту продавницу заобиђи...Копије чисте...А и зна се коме иду паре од тога... :/
Ma i ja mogu za Jedinstvo Bosnjace da napravim maketu da ima najjaci stadion u Evropi....Ako se stavrno ostvari taj plan rekonstrukcije više stadiona u Srbiji eto mene prvim vozom u Niš na otvaranje
Novi izgled (valjda) stadiona Čair
![]()
Ma i ja mogu za Jedinstvo Bosnjace da napravim maketu da ima najjaci stadion u Evropi....
Ovo je tesko ostvarivo....gotovo nemoguce....U kakvoj zemlji zivimo,jedan stambeni objekat grade 5 godine...a ne fudbalski stadion...
Dođi malo severnije da vidiš kako građevinska mafija gradi stambene objekte kao od šale u rekordno kratkom roku.
Iskreno se nadam i navijam da Niš dobije ovako lepo zdanje sa slike.