STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
41413_100000742221228_1426_n.jpg

SRECNA SLAVA LEGENDO!

Ma nemojte da brinete za nase stadione,ce ih poprave radikali kad dodju na vlast...Pa kad nas vidi Evropa sa nasom infrakstrukturom ima bez reci da nam daju organizaciju Evropskog prvenstva... :per:

Da, da. Sto je najcrnje takvih rupa ima nekoliko na istocnoj tribini... a kobajagi sada treba da ga renoviraju ;)

Kad bi se lagali!

"Ulaganje u sport i infrastukturu"!?...ma j*bo sam im mamicu lopovsku.Tržni centri niču u Beogradu,svakog meseca po nekoliko,k'o korovi na njivama i za to se ima para a za ovako nešto "ma ko vas j*be"!!!

Zašto se briše moj potpis ispod posta?Jel nekoga vređa taj potpis ili se sam našao u tom tekstu?
U čemu je problem preko potpisa iskazati svoj stav a ne vređati nikoga!
Definitivno ovde treba biti poslušan kao seoska kera i mahati repom ljudima koji nemaju ni malo sluha za neke promene na Krstarici a koje mogu biti samo od koristi.Svaki post koji je upućen na neku zamerku biva istog momenta ubrisan i korisnik banovan,samo iz razloga da nečija brljotina ne bi izašla na videlo.

Zanima me,da li ima u Srbiji prodavnica sa original ili bar kopijama original dresova...novijih...?

Ако си навијач ту продавницу заобиђи...Копије чисте...А и зна се коме иду паре од тога... :/

Poslednja izmena od moderatora:
Zanima me,da li ima u Srbiji prodavnica sa original ili bar kopijama original dresova...novijih...?

Одеш у продавницу произвођача који је технички спонзор тима чији дрес те занима. Они имају дресове свих познатих тимова за које их праве. У Адидасу имаш Ралов, Челзијев, Партизанов итд. У Најкију имаш Барсин, Манчестеров, Арсеналов, Звездин.

Ako se stavrno ostvari taj plan rekonstrukcije više stadiona u Srbiji eto mene prvim vozom u Niš na otvaranje :D
Novi izgled (valjda) stadiona Čair :klap:

108847_stadcair_f.jpg
Ma i ja mogu za Jedinstvo Bosnjace da napravim maketu da ima najjaci stadion u Evropi....
Ovo je tesko ostvarivo....gotovo nemoguce....U kakvoj zemlji zivimo,jedan stambeni objekat grade 5 godine...a ne fudbalski stadion...

Ma i ja mogu za Jedinstvo Bosnjace da napravim maketu da ima najjaci stadion u Evropi....
Ovo je tesko ostvarivo....gotovo nemoguce....U kakvoj zemlji zivimo,jedan stambeni objekat grade 5 godine...a ne fudbalski stadion...

Dođi malo severnije da vidiš kako građevinska mafija gradi stambene objekte kao od šale u rekordno kratkom roku.
Iskreno se nadam i navijam da Niš dobije ovako lepo zdanje sa slike.

Dođi malo severnije da vidiš kako građevinska mafija gradi stambene objekte kao od šale u rekordno kratkom roku.
Iskreno se nadam i navijam da Niš dobije ovako lepo zdanje sa slike.

Svi se nadamo ali nema nista od toga. Zamisli da Nis ima moderniji stadion od Beograda? Kad ce to da se dogodi...? Za sada su rekli samo rekonstrukcija istocne tribine sto obicno znaci da ce izliti 2-3 betonska stuba da pojacaju izdrzljivost tribine i na tome ce se sve zavrsiti a neko ce da drmne opasne pare u dzep. A evo sta kaze covek (ne reklamiram stranku, nemam pojma ni ko su oni) a u pravu je:

Pozdrav svim ljubiteljima fudbala na ovom pdf :)

Aktivno pratim fudbal maltene od svog detinjstva, i zaista moze se reci da mi je pracenje i analiza fudbalskih utakmica hobi. E sad, dosao sam na ideju da pokusam da zavrsim za fudbalskog trenera, pa me zanimaju Vasa misljenja, kao ljudi koji takodje prate fudbal i poznaju situaciju u Srbiji:

- Da li uopste vredi zavrsavati za trenera u Srbiji (znamo svi kakva je situacija u nasem fudbalu kako oko lige, tako i oko menadzerskih igraca, itd...)?

- Gledajuci skole na kojima se moze zavrsiti za trenera, naleteo sam na Akademiju fudbala. Da li je nekome poznata ta skola? Ako jeste, da li su recimo kandidati sa zavrsenom AF u podredjenom polozaju recimo u odnosu na kandidate koji su zavrsili Djorinu skolu (tamo ne bih isao nikako :) ) ?

- Sa kojom licencom se moze raditi u nekom nasem Superligaskom klubu? Ne moraju biti Partizan i Zvezda. Citao sam da bi trebala da se poseduje "profi" licenca, ali koliko sam upoznat veliki deo trenera je nema, za neke je cak pitanje i dal imaju zavrsenu trenersku skolu uopste. A proces dobijanja "profi" licence nije bas kratak, jer vec za "B" licencu je potrebno bavljenje fudbalom (trenerskim poslom) u nize republickom rangu od 6 godina, a za "profi" verujem da su uslovi strozi, ili bi bar trebalo da budu.

Jos da napomenem da nemam igrackog iskustva, tacnije nista vise od vecine ljudi koja pise na ovom podforumu, ali bih stvarno voleo da se okusam u ovom poslu, i ljubav prema fudbalu pretvorim u nesto korisno, a sto moze eventualno i svima nama da pomogne. Trenutno vec studiram, pa sam mislio da se ovome posvetim tek nakon zavrsetka studija, i zato sad razmisljam i raspitujem se.

Hvala unapred na odgovorima :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back