Decky_Nis
Elita
- Poruka
- 18.329
Shto rekao onaj lik Borko u Kontra kvizu malopre : "Omiljena zivotinja na Marakani? - Srna" Grobari znaju zasto...
A koja Salata na JNA?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Shto rekao onaj lik Borko u Kontra kvizu malopre : "Omiljena zivotinja na Marakani? - Srna" Grobari znaju zasto...
Који ''мусавци''? Миша Тумбас & компанија?
Ziva si???![]()
Nema te 100 godina.
auuuu pa tebe bas dugo nije bilo...dobrodosla...![]()
auuuu pa tebe bas dugo nije bilo...dobrodosla...![]()
A tebe je baš bilo.![]()
jeli on to gay jer je zabio gol partizanu?Hrvatski fudbaler izgleda da je zaboravio da na levoj strani grudi ima istetovirano "Igor", i skinuo dres radi razmene...
Zato su rvati blizi Evropi od Srbije!![]()
jeli on to gay jer je zabio gol partizanu?
Pa si našao ovo pitanje da postaviš navijaču Zvezde![]()
Ne sinak nije isto.....mnogo gresis ali mnogo ! Mozda je tebi isto ali pitaj tatu da li je i njemu ?ma iskreno zvijezda, partizan to mi je sve isto....
Ne sinak nije isto.....mnogo gresis ali mnogo ! Mozda je tebi isto ali pitaj tatu da li je i njemu ?
Kada sam napisao " pitaj tatu " mislio sam na iskustvo, s obzirom da ja imam 58 godina verovatno smo malo vise gledali utakmica od vas mladjih. To sto ti prozivas moju davno pokojnu majku samo govori o tebi ,pa isti lonac ovi jedni imaju su dobili ime po grbu a drugi po vojniku jedne ideologije, pitaj si mamu da li je to njoj isto