Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ih ovo mi promaklo. A General zasluge pripisuje sebi. Sad se dogovorite ko je prvi rekao.Znam, djole, znam
Procitah ove iliceve poruke i lepo sam se iznenadio, pa zar posle svega
Ne zaboravite, na moju ideju ste nastali, ni na ciju drugu![]()
Al je pismen.
A znao je ovde da soli pamet svakome ko napravi gramaticku gresku.
Ili si na kolcu pa te zulja. 
SVE SPRDNJA ? TI SI LUD GARI !

Mozemo da ti damo i ovaj orden da okacis oko vrata. Da ga nikad ne zaboravis.Pa, ako je to vase najvece odlikovanje... neka hvala, preskocicu ga.
Daj meni. Sto se ustrucavas. Ako neces meni daj Rainbuwu. Ima vece zasluge.dao bih ti sad reputaciju za ovo gari, ali ne mogu moram jos nekom pre tebe...![]()
Hajde lebati objasni sta hoces jos da dokazes ovde? Da od vas pravimo ******* ili sta?
Ili si zamislio da si oslobodio Beograd?
Dosao covek da nam reklamira forum. Reklama uspela. Hoces da ti pokazem koliko smo clanova dobili otkako je reklama proradila?![]()
... takav superforum i treba drzati u tajnosti...
Pola tima waterpolista i pokoji napoleon! 
Hajde lebati objasni sta hoces jos da dokazes ovde? Da od vas pravimo ******* ili sta?
Ili si zamislio da si oslobodio Beograd?
Dosao covek da nam reklamira forum. Reklama uspela. Hoces da ti pokazem koliko smo clanova dobili otkako je reklama proradila?![]()

Khm, evo i za nepismene... NIGDE NEMA LINK KA VASEM FORUMU. Nije po pravilniku.
A i to je tajna... odatle krecu akcije, bre... "to su opasne frekvencije"...... takav superforum i treba drzati u tajnosti...
![]()
Samo vas yebe sto su u startu od vas petnaest bila dva klona.Pola tima waterpolista i pokoji napoleon!
![]()

Mozemo da ti damo i ovaj orden da okacis oko vrata. Da ga nikad ne zaboravis.
![]()

Daj meni. Sto se ustrucavas. Ako neces meni daj Rainbuwu. Ima vece zasluge.![]()

Ilke je zakon. Ume da se sali na svoj racun. Tako i treba.
Jel tebe to bode?Ili si na kolcu pa te zulja.
![]()
... njegova skola konstruktivnog pisanja...
Khm, evo i za nepismene... NIGDE NEMA LINK KA VASEM FORUMU. Nije po pravilniku.
A i to je tajna... odatle krecu akcije, bre... "to su opasne frekvencije"...... takav superforum i treba drzati u tajnosti...
![]()
Samo vas yebe sto su u startu od vas petnaest bila dva klona.Pola tima waterpolista i pokoji napoleon!
![]()
Imamo samo jednog Napoleona. kako pokoji? Napoleon je varioc iz Crljena inace nas administrator. Zavario je i Cigansku kafanu i Zabavu. Ne mozes vise da je vidis.
Hoces da ti je otvorimo da vidis kakvo je tamo veselje? 
Sta ti tamo pa nije jasno? Da mu pravimo klonove po zelji ili sta? I kafani sam dao ime zbog njega. Hoces jos neku informaciju?Znam... Ilke je zakon, samo potvrdjujem...... njegova skola konstruktivnog pisanja...
![]()

Sta ti tamo pa nije jasno? Da mu pravimo klonove po zelji ili sta? I kafani sam dao ime zbog njega. Hoces jos neku informaciju?![]()

Imamo samo jednog Napoleona. kako pokoji? Napoleon je varioc iz Crljena inace nas administrator. Zavario je i Cigansku kafanu i Zabavu. Ne mozes vise da je vidis.
Hoces da ti je otvorimo da vidis kakvo je tamo veselje?
![]()
... sad sam se bas pogubio... cekaj malo...