STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovim postom si sam sebe pokopao. Pitaš se zašto? Zato što to nije prava istina i što si pre govorio potpuno drugačije, a to je da je glavni razlog za nesuglasice počeo kad sam se mešao u rad Zvezdine teme! Sad vidim pišeš onako kako ti odgovara. E pa neće moći tek tako da se manipuliše činjenicama. Dakle, ovako...

Kad je došlo do toga, kako ti kažeš, sukoba (po vašem shvatanju kao da smo bili na bojnom polju) preko klonova ste se ubacivali u raspravku i vređali i provocirali i moderatore i svakog ko nije bio na vašoj strani! Za tebe ne znam, ali znam ko je preko klonova pokušavao da stvori sliku kako je zaboga vas mnogo nezadovoljnih! A šta ćemo sa onima koji su zbog vas otišli sa ovog foruma? Njih ne bi da pominješ jer su zaboga manje vredni od tebe i drugih? Vidim pominješ Alex L. dečka kojem ste dosadili sa svojim nedoličnim ponašanjem i odlučio da više ne dolazi na Krstaricu! I nije bio jedini! Ono što si govorio ti, a i ostali, je da sam se mešao u rad vaše teme (Zvezdine), pa smo se svi dogovorili da Marauder kao navijač Zvezde uređuje vašu temu, a ja kao navijač Partizana temu o Partizanu. Pa onda sledi ono što ti navodiš, Marauder, koga ste vi lično birali za mesto moderatora(!!!), je bio zadužen za temu o Zvezdi, a ti upravo sad pokušavaš da svališ krivicu na mene zašto nisu upozoravani oni koji su pravili nered na Zvezdinoj temi, dok sam ja zbog nereda na Partizanovoj temi upozoravao!!! I šta sam tu onda ja kriv što ste tražili takvu podelu pa sad posle par godina retroaktivno pokušavaš da izvrneš priču naopačke? I hoćeš da kažeš da nisam bio korektan kad nisam tražio da budeš banovan za sve uvrede i provokacije??? Kažem, tražio, jer moderatori nisu imali nikakve opcije za kažnjavanje, već pošalju privatnu poruku administratorima pa čekaju odgovor, a često ga i ne dobiju. Tako da me je stvarno mrzelo da se smaram da šaljem poruke, već sam samo usmeno upozoravao što ste vi još više zloupotrebljavali i osilili ste se pa ste krenuli i sa otvorenim pretnjama putem privatnih poruka!!! Samo sam Jominija koji je imao tu neku mogućnost kažnjavanja da kad kad baci pogled na ovaj deo foruma, što je on po svemu sudeći retko i činio jer je imao pune ruke posla na Politici. E to je prava istina ovoga što ti pišeš! Iz svega ovoga se vidi da si se upetljao i da pokušavaš da prikriješ pravu istinu ili je možda i ne znaš.

Dalje... Kada su uvedeni poeni koje su mogli da dele i moderatori ostao sam vrlo kratko. Tada je glavni administrator Ivan zatražio da se otvori ta pomenuta anketa o moderatorima. Kada je Rainbow Six krenuo da se sprda na toj temi, a koju je inače Ivan pratio da bi video kako se odvija situacija oko moderatora, pitao je da li je Rainbow Six do sad pravio neke probleme. Na potvrdan odgovor da jeste pre, lično ON ga je banovao!!! Zato nemoj da izmišljaš o situacijama koje ne znaš! Posle para dana sam odustao da ovde "ispravljam krive Drine" i pre odlaska zatražio od Ivana da odbanuje Rainbow Six-a, što je on i učinio, ali mi je rekao da je to na moju odgovornost! Sve ovo može da potvrdi i on lično! To što ste vi stvorili od mene neprijatelja to je problem u vašim glavama na čelu sa dotičnim v.v.ilic-em, a ne u meni! Posle mog odlaska ostao je samo Marauder sa kim ste došli u još veće sukobe, a to je, ponavljam, isti onaj Marauder koga ste vi izabrali! Pošto ste čoveka najprizemnije izvređali, on je zatražio banove za vas nekolicinu, ali je i on posle nekoliko dana odustao i otišao zauvek sa foruma, a meni je lično rekao da više nikad u životu neće da se seti da učestvuje u radu nekog srpskog foruma, već samo na američkim, gde čovek i živi! I Marauder i ja smo predložili Taba za moderatora, a on dogurao čak i do administratora. Što znači da je naša procena bila dobra, a vi ste bili dobri sa njim? I to vam nije odgovaralo, je li?

Po svemu sudeći svi su krivi samo vi niste. Vi ste nevinašca koja ne bi ni mrava zgazila, ali bi zato kad bi mogla da sretnu mene kao "ustašu", kako sam nazivam sa vaše strane, da bi me "prebili na mrtvo". Eto, to ste vi, vaša slika i prilika od koje bežite kao đavo od krsta!

Posle ko vam je došao na mesto moderatora, a došla je Jeka, kreće procvat vašeg huliganstva na forumu Krstarica! Uz njenu podršku, prikrivanje i prenošenje onoga šta se piše na internom forumu vi ste ostvarili vaše anarhističke ideje da ovde vlada haos i da možete da radite šta hoćete, a da vam niko ništa ne može. Glavni guru te vaše fiks ideje je naravno dotični v.v.ilic koji od silnih klonova više nije znao sa kojim piše ne bi li izvređao i oterao ono još malo ljudi koji se nisu slagali sa njegovim internet huliganstvom u 60-oj godini života. Pa sam ga tako par puta uhvatio kako odgovara sa klonom, a onda je shvativši da je pogrešio brže bolje brisao poruku i isti taj tekst odgovora postavljao pod svojim imenom. Smešno, zar ne??? Pa tako dolazimo još do nekih činjenica koje su sinoć isplivale na površinu da nije Jeka bila jedina krtica među moderatorima. To je bio i Boris 1, koji me preko privatnih poruka svim silama ubeđivao da on nema ništa sa svim što se dešava i što radite.

Vaše stvaranje slike da ste velikomučenici je propalo odavno, a ovo kako si ti pokušao da predstaviš stanje stvari je samo poslednji trzaj da okriviš nekog drugog, trećeg i šestog za sve gadosti kojima se služio v.v.ilic, pa i Rainbow Six, a u tu zamku provokacija, vređanja i huliganisanja ste sami upali vas nekolicina. Da se nije preokrenula situacija i istina isplivala na površinu koliko vidim i Kimi bi bio optužen za mrskog neprijatelja vas velikomučenika.

Budite ljudi i priznajte sebi da ste bili izmanipulisani Vođom koji vam je obećavao forumski raj, a istina kad tad ispliva na površinu. Na vama je šta ćete sada uraditi. Uprkos svemu meni niti smetate, niti mogu ja da određujem ko će da dolazi na forum, a ko ne. Ovo je virtuelni svet gde danas jesmo aktivni forumu, sutra nismo, odveo nas život na drugu stranu.

P.S.
Samo da dodam... Marauder i ja smo bili moderatori i na Košarci, a vidi čuda pošto vas košarka nije interesovala niste tamo ni dolazili tako da nije bilo ni problema. Zaključak izvedi sam!

Tvoj rad moderatora nije se ograničavao,kao što lažeš ove ljude ovde,samo na partizanovoj temi već si bio podjednako aktivan na obe...spominješ Marauder-a...taj čovek nije nikada,niti jednom nekome zapretio kaznama i slično...od tebe se nije moglo disati.
Alex L - možda i ljučni čovek zbog čega je krenula sva ta polemika...on je znao samo da koristi sve ono što si mu ti omogućavao: neki lik napiše post,koji se ne odnosi ninajednog korisnika on uleti sa "dobro poznatim" omalovažavanjem tog korisnika i na kraju nastupaš ti gde umesto Alex-a opominješ tog nekog lika...kažem "neki lik" jer je takvih slučajeva bilo puno,između ostalih i ja...kada si se ti povukao,gde će čovek,mentor mu je otišao,ode i on za tobom.
Bio si na košarci moderator - ni tamo se Marauder nije mešao (ma čoveka je bolela patka za fudbal i košarku jer je video kako ti izigravaš sultana) i pitaš zašto me tamo nije bilo - bio sam ali samo jednom i to kada sam odgovorio na post koji je pisan velikim slovima i ja odgovorim istom merom ti,po običaju,mene samo opominješ...još nešto za Marauder-a - nisam ga ja ili Rainbow Six birali za moda jer tada još nismo ni bili na Krstarici ako jeste,ne znam.
Tab-a smo mi,obična piskarala sa pdf.fudbal njega predložili za moderatora i to uglavnom mi zvezdaši dok ste vi predlagali Alex-a.
v.v.ilic - to je tvoj nekadašnji dobar prijatelj preko ovog foruma gde nikada nisi spominjao koje je godište i šta radi i piše dok ti je odgovarao kao prijatelj...i onda prvom prilikom kad ti je zamerio na neobjektivnosti krenulo je kasnije sve ono do pravog virtuelnog rata (kasnije i samnom).
Čovek ne krije svoje godine...a vi???
Koliko od vas ima u 30,40,50 ili 60-im godinama...jer meni treba neko da se predstavi sa komplet podacima iz lične karte da bi mogao da prosudim da li ću sa njim da komuniciram?
Znam da se bojiš njega,to sam X puta mogao da vidim i da je svaki tvoj komentar bio nedovršen sa naravno lažnom kamuflažom koji se ovde još po neki koriste - ugašenom lampicom.
Prozivate ga vođom...za mene on nije nikakv vođa već kao i svih 57 prijatelja koje imam u kntaktima podjednak.
SJK grupa je bila ovde na Krstarici i svako od vas je mogao da ima uvid u grupu i sve ovo što ste videli što vam je pacovčić preslikao je bilo isto i u grupi na Krstarici.
Za Rainbow Six-a si izneo sve same laži...dakle sve ono što sam u vezi njega ja napisao je bilo tako.
Čovek koji je do juče sa svima nama,pa i sa tobom ponekad,imao teme za za.ebanciju i kada je ovaj pdf. iz dana u dan imao sve više korisnika je pogazio sve davanjem reputacije nekom tamo koji NIJE NITI JEDNOM PISAO O FUDBALU a koji inače služi za rovarenja po raznim pdf-ovima na Krstarici i gde unosi samo svađu među korisnicima...taj "naš prijatelj" je zelenom bojom ofarban i stojim iza svake reči o njemu izgovorene na drugom forumu.
Zaključke neću više da vadim jer,kao što sam već napisao,ne vidim kako ovde više može normalno da se komunicira gde glavnu reč drže rovači i pljuvači Krstarice koji su bukvalno oterani sa mnogih pdf-ova a nemaju veze sa aktuelnim delom foruma...nema veze,neće se ni oni ovde mnogo zadržati,čijm vide da nemaju šta da i po kome da kopaju eto,podviće svoje repove i kao pravi pacovi krenuti za huškanje na nove sukobe nekog drugog del foruma.

ONO sto ste tamo pisali ne sme NIGDE da se pise, sem na forumu na kojem vlada jednoumlje. Ono je recnik kome je mesto jedino na pravoj fudbalskoj tribini, pa ko voli, nek' izvoli.

Jel' ti znas koliko puta ste kretali u kojekakve akcije pod njenim patronatom? Recimo kad je Laci bio na tapetu, a v(eliki) v(odja) ilic se drznuo da mu kaze da supermoderatorima nije mesto na vasem pdf-u, vec da vi to sami uredjujete? :eek: Mislis da bi SM dosao na ovaj pdf da je sve bilo pod konac? :rtfm: Covek bre hteo da napravi svoju prciju ovde...

Rekoh vec da je to notorna laz. Imali ste vi svoje izlete i na druge pdf-ove, kao "vojska". Setite se Club Religion-a. I to ne jednom.
I, postavljeno je kako sada deluju ti likovi kojima je Tab verovao. I Grizzly, i Jeka... a uskoro ce im se pridruziti i Boris. sve moderatori koje ste vi postavljali, demokratski.
A oni delovali iza ledja, kako i sada rade. A sve po volji jednog coveka.

Sami ste se ukopali, niko drugi vam tu nije kriv.
Ko je napravio razdor na vasem forumu, pa su vam pojedini clanovi otisli iz te vase paravojne organizacije? :rtfm:
Ko vas je ocinkario na onom forumu sa kog ste izbaceni, ako ne neko vas? :rtfm:
Znas da imam crno na belo, ni ne usudjuj se da kazes da nije istina.

Kako vas nije sramota, nakon svih onih dokaza... evo cu to i ja da te pitam... da i dalje prosipate pamet?
Sto se ovde nisi izjasnjavao kao tamo, nego si sav nesto fin? A, da: direktive.
Hoces da ti postavim od koga i kada si ih dobio? Da napadate klonovima, a da se ti onda pojavis sa originalnim nick-om ispred SJK-a i pitas zasto svi nisu jednako kaznjeni?
Osvesti se.

Sinoc ste brze-bolje zatvorili forum kad ste videli da postavljam stvari sa njega. Zasto, ako je otvoren za sve i ako nemate cega da se stidite? :rtfm:
Cemu onda provere identiteta, kakvu je prosao Boris od strane Velikog Vodje? :rtfm:
Cemu posvecenost samo tome kako da se ovde nesto srusi i unisti? Sto ne gradite svoj forum, vec je ceo posvecen samo planiranju akcija uperenih protiv onih koji bi ovde i pisali?

Ja recimo imam nesto protiv tria BBB, I SAMO PROTIV NJIH. Delujem tako sto pisem postove A4 koji cinjenicno udaraju u glavu. Vasa taktika je, kao sto se vidi iz postavljenih postova, samo rusilacka. Te postavljati slike od pola kilometra, te kliktati bez ikakvog smisla, te primitivno psovati necijeg oca i majku... tako cete nesto promeniti? Hocete, sigurno. Zbog toga ste vec izleteli sa znas kojeg foruma, a Vodja vam se ozbiljno naljutio na gazdu istog, pa ga nastavio smarati na pp da vam se odobri povratak. Dosledno, nema sta. :roll: Nakon toga ste odlucili da otvorite svoj forum, al' vas nervira sto nemate neistomisljenike koje biste mogli napadati, pa ste posveceni samo tome kako da to uradite ovde.
Jaka ste mi vi organizacija. Nit' brige, nit'pameti: samo destrukcija. :roll:
Tipicno navijacki.

***Ostatak posta se tice tebe i Fluida, te ga necu komentarisati, niti citirati.***

-------------

Ovo sam morao jos jednom da izdvojim:

A ispod tvoj administrator kaze sledece:

Jasno je koliko je to "slobodan" forum. I da se na njemu "dobronameran" cita kao rec od tri slova.

Resite se manipulatora, dodjite i pisite bez kojekakvih ratovanja. Smenjujte moderatore argumentima, ne idiotskim slikama i pokusajem blokade foruma. Dobronameran savet.
Evo, ja sam i za Jeku ("Ilicevu lutku", u potpisu) i za Grizzly-ja ("SJK", u potpisu) i za Borisa (jos malo :twisted:) tvrdio isto. Istrajte u argumentima, ne u isceniranim borbama.
Ko ce vas ubuduce gledati ozbiljno, a ne kao grupu kojoj je iskljucivi cilj da anarhisticki deluje ruseci svoju kucu?
Uzmite se u pamet, i ratosiljajte "dobronamernih" manipulatora.

Na nekoj drugoj temi,koja se ne tiče fudbala,možda bih ti i odgovorio ali pošto nisi kompetentan da pričaš o fudbalu nemamo šta ovde da pričamo...
Juče - Religija,Tenis,danas - Fudbal sutra možda Medicina...moraće da se izmisli još neki pdf.na kojem ćeš huškati i rovariti...a možda i nećeš jer je još jako malo moderatora ostalo sa kojima se nisi sukobio.

Mozda zato sto smo konacno svi shvatili koliko je glupo i maloumno da slusamo instrukcije jednog starca koji nema zivot !?
Pa kako se i ne bi smejao kad procita poruku koja nema veze sa zivotom, kad nemas sta pametnije da radis nego sedis na forumu do 5 ujutru !? :dash:
Gde ti najbolje i najiskusnije igras !?
Da nije ovo mozda vas podforum, gde samo vi mozete da pisete, ne mogu da verujem koliki sovinisti i net huligani mozete da budete !
NE ZABORAVI DA STE ISTO TAKO I VI ISLI I UNISTAVALI FORUME !

Obicne internet mudonje ! :rtfm:
Napadaš "starca" koji nije hteo da budeš sa nama!?...to ćeš morati njega da pitaš zašto.
S tobom neću i niti želim da se raspravljam jer se,barem ovde dugo znamo.
Pozdravi ćaleta i kaži mu da sam nabavio komplet Mućki na originalima.

Znam, djole, znam ;)
Procitah ove iliceve poruke i lepo sam se iznenadio, pa zar posle svega ;)
Ne zaboravite, na moju ideju ste nastali, ni na ciju drugu ;)
Ma idi nisam znao da si samo ti gradio SJK,izvini molim te.Ovde ilketa prikazuju u losem kontekstu,a veruj ti u sta hoces.Kazu on nama manipulise.Mi sve ovo radimo iz zezanja,i kao prvo ilke nije predvodnik svega ovoga sto malo ko zna.A kazite da smo onda svi ludi boli me tuki,sve je ovo sprdnja,vojska itd.

@Dr.Jekyll

Stvarno se zapitam, da li te je bar malo sramota kad počneš da izmišljaš i da govoriš o stvarima o kojima nemaš pojma, ali totalno.

Posle dogovora jer ste se žalili da ja kao navijač Partizana ne mogu da uređujem Zvezdinu temu prestao sam i da zalazim tamo, već je temu uređivao Marauder. Sve da bi vam se ugodilo, ali vama se nije moglo ugoditi, kao što se to pokazalo do današnjih dana. To što ćeš hiljadu puta ponoviti nešto što nije istina u nadi da će postati nećeš nikog ubediti, već će verovatno to biti neka tvoja utešna satisfakcija. Marauder je živ i zdrav, šteta što se ovde nikad više neće pojaviti, i čak vam je i on sam govorio da on uređuje temu, ali ne, ti bi po svaku cenu da vrtiš jednu istu priču dok ne ubediš samog sebe da je tako. To koliko ste vi koji ste se prvo pozivali na klupske boje bili tolerantni prema drugima govori u prilog i poruka koju mi je vaš Đole poslao kada sam se malo sklonio sa foruma, a koja je glasila: Ajde dolazi, trebaju nam Grobari. Vidim da se tu i tamo i Đole vrzma, pa neka kaže, ako sme od Vođe da prizna, da li je bilo tako?

Maraudera je itekako zanimalo moderatorstvo i to o čemu ti pričaš da on se nije mešao ni u šta je urnebesno smešno. On je prvi tražio, kao korektan čovek, da mu ja pomognem jer ne može sve da postigne, pa me je tako i predložio, a administrator prihvatio! Što se tiče postavljanja Maraudera za moderatora, u tome su učestvovale tvoje Vođe, verovatno pre nego što si došao, a sve u nadi da će im biti poslušnik. Ali je Marauder mislio svojom glavom na vašu nesreću i sreću foruma.

Tab je takođe živ i zdrav pa neka se pojavi i potrdi ko je taj što ga je definitivno predložio na mesto moderatora! O tome je bila tema i na internom forumu, o biranju moderatora, i sad se ti nađeš da pričaš o tome da ste ga vi predložili. Čoveče, da li ti ponekad staneš i razmisliš da ti nisi uticao ni 1% u tome što je Tab postao moderator? Druga je stvar što ti želiš da ispadne da si uticao. Na tvoju žalost - NISI!

I opet pričaš o stavima koje ne znaš? Rainbow Six-a je banovao administrator Ivan, koji je takođe živ i zdrav, pa ako slučajno ovo čita zamolio bih ga da se pojavi i kaže par reči o tome, uprkos tome što bi ti hteo da sam to ja uradio da bi imao i ti i drugi da me napadate, jer ste svu drugu municiju istrošili sve u prazno, a ja ostao neokrznut, čistog obraza. I još sam tu pod istim imenom, pod onim pod kojim sam bio i moderator. A ti i drugi se zapitajte kako sad na vas gledaju drugi kad vide šta ste sve radili i čime ste se bavili na forumu. Komentari drugih govore sve.

Ne radi se ovde u ovoj priči o godinama, ovde se radi o delikventskom ponašanja nekog ko je napunio 61-u godinu. Ako je sve ovo što smo mogli svi da vidimo tebi normalno ponašanje nekog ko bi mogao deda da ti bude onda stavi sebe u njegovu poziciju i zapitaj se da li ćeš se ti tako ponašati u tim godinama, da se baviš internet huliganstvom i osnivaš neke virtuelne organizacije za napadanje foruma i smenjivanje moderatora. :dash:

Opcija kada je skrivena prisutnost je legalna i nigde u pravilima foruma ne piše da ne sme da se koristi, a mnogo toga ste radili što je van pravila foruma i izgubili ste dodir sa realnošću pa vam se sad ta opcija čini nekakvim kršenjem pravila.

I za kraj sam ostavio najsmešniji deo koji si mogao da smisliš, a to je ovaj...
Znam da se bojiš njega,to sam X puta mogao da vidim i da je svaki tvoj komentar bio nedovršen sa naravno lažnom kamuflažom koji se ovde još po neki koriste - ugašenom lampicom.
Da, da, ma kako, evo i sad drhtim, ali od smeha :lol:, toliko se plašim njega da je čak on morao da koristi u mom provociranju, vređanju i omalovažavanju gde god je stigao sigurno više od 10 klonova. Ček, ček, ili se on to ipak mene plašio jer nije dorastao pa je onda morao da se krije iza klonova da bi skupio hrabrosti da mi išta napiše... Hrabrost na delu, otvori klona i provocira i vređa redom! A kao vrhunac svega je otišao na potpuno drugi forum koji je i sam pokrenuo da bi mogao na miru da pljuje po meni. :hahaha: Da, da, to je taj hrabri Vođa čija naređenje ispunjavate bespogovorno uz juriš "ciglom u glavu". Ma jedno veliko BRAVO za Vođu. :klap: (Molim i druge da aplaudiraju i da ne zabušavaju!) To je ta junačina koju smo čekali kao novog Isusa! Sram ga bilo!

Poslednja izmena:
@Fluid
I ajde jovo-nanovo sa citiranjem ko je upravu ako laže i tako u nedogled.
Tab-a smo preložili mi sa foruma a ne izabrali...za mene si konkretno izjavio,kada si video da me pojedini predlažu "da moraju strogo da paze koga biraju jer taj mora da ima i neki staž na Krstarici i broj poruka"...pa ti sad možeš da lažeš ljude koliko god hoćeš.
Znači smetalo ti je to što je neko mene i Rainbow Six-a predlagao jer to nije bilo po tvojoj volji...ti si samo kao i mi dao predloge ko bi mogao da bude potencijalni moderator ali si ujedno i manipulisao ljudima da paze koga predlažu...pazi majku mu,Rainbow i ja bi smo bilo nešto kao Mesić pred gašenje Jugoslavije :hahaha:
Za banovanje Rainbow-a smo dobijali informacije od tebe a ne od nekog Ivana...ti si bio taj koji je obaveštavao (šteta što nema više tih poruka o prekršajima korisnika).
I prestani više da se kriješ uvek iza tuđih imena kad nemaš argument za odgovor - te Đole,Ivan,Marauder...
Ajd zdravo,odoh na posao :bye:

SJK grupa je bila ovde na Krstarici i svako od vas je mogao da ima uvid u grupu i sve ovo što ste videli što vam je pacovčić preslikao je bilo isto i u grupi na Krstarici.

:rtfm: ... taj pacovcic je pokazao pravo lice. Ne krivite ogledalo sto ste ruzni. Ja sam samo iskopirao ono sto ste ovde radili. Do u sitna crevca.
Ove kvalifikacije samo govore o vama: jutros rainbow da sam idiot, sad ti da sam pacovcic. Kad nema argumenata, uvrede govore. To samo znaci da sam ovo obavio bez greske.

Čovek koji je do juče sa svima nama,pa i sa tobom ponekad,imao teme za za.ebanciju i kada je ovaj pdf. iz dana u dan imao sve više korisnika je pogazio sve davanjem reputacije nekom tamo koji NIJE NITI JEDNOM PISAO O FUDBALU a koji inače služi za rovarenja po raznim pdf-ovima na Krstarici i gde unosi samo svađu među korisnicima...taj "naš prijatelj" je zelenom bojom ofarban i stojim iza svake reči o njemu izgovorene na drugom forumu.

I dovoljno je videti koliki mu je greh to sto je dao reputaciju nekome ko ne pise na fudbalu, da bi se videlo koliko ste uleteli u ofsajd. Introvertno ponasanje... pravi autizam.
Cim se neko opameti, vi mu odmah postavite one lepe slike i lajte u onom vasem azilu kao besna pseta. A ne znam kako drugacije okarakterisati ono ponasanje koje CINJENICNO ovde izneh.

Zaključke neću više da vadim jer,kao što sam već napisao,ne vidim kako ovde više može normalno da se komunicira gde glavnu reč drže rovači i pljuvači Krstarice koji su bukvalno oterani sa mnogih pdf-ova

Jos jednom, pa za sva vremena: upri prstom sa kog pdf-a sam oteran, pa da odmah na njemu napisem post, i to konstruktiviniji nego sto bi moglo pola korisnika tog pdf-a da sroci? Mogu da me ne vole, ali me NI SA JEDNOG oterali nisu. Nisu cak ni pokusavali, jer nisu imali osnova; sve sto sam radio, bilo je moja volja. I samo moja. Bez nekog Vodje da mi sugerise.
BTW, vas jesu oterali, i to sa celog foruma. Pa ga je onda Vodja "banovao", kao i Krstaricu. Koja poremecena percepcija. :roll: Hoces da postavim link i ka tome? Nije mi problem, samo bi to bila reklama drugog foruma.
Lepo vam je Grizzly rekao, a Vodja se slozio: NCF-a cene mnogo vise nego vas ovde.
Jer kaze u lice sta misli o kome. Zato sad iza svega onog izrecenog stojim sa svojim pravim, originalnim nick-om. Koga sam SVOJEVOLJNO banovao, kao i svoje pisanje na Tenisu, dok ne pokazem koje je pravo lice vrlog nam moderatora.
Grizzly otisao, a Boris raskrinkan. Sad vise nije ni bitno da li ce ostati moderator, to ce biti samo bruka nadleznih, s obzirom da oni postovi oci izbise. A sluze kao podsetnik sta, gde i kako ne treba raditi.

a nemaju veze sa aktuelnim delom foruma...nema veze,neće se ni oni ovde mnogo zadržati,čijm vide da nemaju šta da i po kome da kopaju eto,podviće svoje repove i kao pravi pacovi krenuti za huškanje na nove sukobe nekog drugog del foruma.

... i ostaviti ovde fini svet koji ima zelju da nesto konstruktivno napise, pa cak i kada svrgava moderatore.
I, da li su pacovi oni koji se kriju po budzacima "slobodnih foruma", ili oni koji kazu sta misle bez da su optereceni i ograniceni INSTRUKCIJAMA Vodje? Videti na istoimenoj temi na vasem slobodarskom forumu.

Na nekoj drugoj temi,koja se ne tiče fudbala,možda bih ti i odgovorio ali pošto nisi kompetentan da pričaš o fudbalu nemamo šta ovde da pričamo...
Juče - Religija,Tenis,danas - Fudbal sutra možda Medicina...moraće da se izmisli još neki pdf.na kojem ćeš huškati i rovariti...a možda i nećeš jer je još jako malo moderatora ostalo sa kojima se nisi sukobio.

Grdno se varas, majstore... na Marakani i JNA sam visio, cak i iz skole bezao da gledam Kup... ali sam onda odrastao. Proslo je vreme kad sam delio i dobijao batine, cim su prosle i bubuljice. Logican sled dogadjaja.

Ako je "jako malo" ukupan broj moderatora minus tri, onda si u pravu.

Rekoh iznad: mogu da me ne vole, ali znaju da pisem argumentima.
I drzim kao pitbul kad zagrizem.

I... jel' to sve sto imas reci na sve one cinjenice koje ti izneh u postu? Samo ovo? Onda sam pogodio posred cela. Bullseye.

@Fluid
I ajde jovo-nanovo sa citiranjem ko je upravu ako laže i tako u nedogled.
Tab-a smo preložili mi sa foruma a ne izabrali...za mene si konkretno izjavio,kada si video da me pojedini predlažu "da moraju strogo da paze koga biraju jer taj mora da ima i neki staž na Krstarici i broj poruka"...pa ti sad možeš da lažeš ljude koliko god hoćeš.
Znači smetalo ti je to što je neko mene i Rainbow Six-a predlagao jer to nije bilo po tvojoj volji...ti si samo kao i mi dao predloge ko bi mogao da bude potencijalni moderator ali si ujedno i manipulisao ljudima da paze koga predlažu...pazi majku mu,Rainbow i ja bi smo bilo nešto kao Mesić pred gašenje Jugoslavije :hahaha:
Za banovanje Rainbow-a smo dobijali informacije od tebe a ne od nekog Ivana...ti si bio taj koji je obaveštavao (šteta što nema više tih poruka o prekršajima korisnika).
I prestani više da se kriješ uvek iza tuđih imena kad nemaš argument za odgovor - te Đole,Ivan,Marauder...
Ajd zdravo,odoh na posao :bye:
Rekao da sam paze koga predlažu za moderatora, pa šta s tim? Što to tebe pogađa toliko? Niti sam kome naredio, niti sam kome uperio pištolj u glavu da ne glasa za vas. A i to glasanje koje je bilo je poništeno od strane istog tog Ivana i određen je moderator Marauderovim i mojim predlogom, a to je bio Tab!

Evo za Rainbow Six-a si direktno od Taba dobio potvrdu. Mislim da ti je sad jasnije.

Uopšte se ne krijem, nego govorim onako kako je istina. Ja bar imam na koga da se pozovem, a ti pričaš priče koje su samo tvoja fikcija i ništa više.

Tako da nemam više s tobom šta da raspravljam kad nemaš nijednu poštenu trvdnju koju možeš nečim potkrepiti.

Oduvek sam se klonio lažljivaca jer su za mene providni. :bye:

Preporucujem da prostudira naucnu studiju o Belim Medvedima da bolje shvati zasto se jos uvek nalazi na ovom PDF :rtfm:

Otidji u kafanu na Igricama da ti se pokaze kako Beli Medvedi ne postoje! :rtfm:

Poslednja izmena od moderatora:
A sto da mu se javljam kad imam ovog? A tebe malo boli forumsko jedinstvo? Vidim ti si se ujedinio vec. Imas dva navijaca. :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Pa videli smo kako brzo nestajete u akciji, pa reko' da ti pripomognem sa savetima... da ti to umnozis na vreme... evo ga tu glavni i odgovorni za fotokopiranje... :hahaha1:

Evo uputstvo ispod:
ilic30031153pmborisodob.jpg

A i lepo ti rekoh ciji original cekam... mali, debeli u zvezdinom dresu...
Nek' sam izabere teren. I recnik.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back