STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odsvirao si ti svoje... da nisi "procitao i pop-izdeo", kao recimo ovo ispod...
A bice sve pikantnije, rano ides na spavanje... xxx filmovi tek sada pocinju...

ilic28031230amnajvisiij.jpg

ne treba veci XXX filmova od ovih u tvojoj produkciji. Dosta si toga reziro na tenisu:lol:

Ovo je humor koji je trebalo siriti ovuda... toliko vispren da je meni nedokuciv...

ilicjedzentlmen1.jpg

ilicjedzentlmen2.jpg

ilicjedzentlmen3.jpg

ilicjedzentlmen4.jpg
ilicjedzentlmen5.jpg

ilicjedzentlmen6.jpg

Po naredjenju Vodje to je sve trebalo postaviti ovuda...

Kome uzrastu je ovo smesno? :lol:

... je prvo isproveravan, i dobio je link...

ilic2303934pmboris.jpg

... pa je zatim proveren i dobio je poziv...

ilic23031037pmborisdobi.jpg

... pa je onda dobio savet, krtica je ipak dragocenija od obicnih potrosnih vojnika...

ilic2503934pmboriskrtic.jpg

(btw, esh, sad imas svaki moguci razlog da ga sklonis odatle...)

Hocemo li konkretno kako je i sta radio?...

Ma nije valjda da je nevinašce Boris to radio cccc Evo u neverici vrtim glavom. Ne verujem svojim očima. :eek: :hahaha:

Treba. Predstava još traje. :lol:

Onda, da spustimo efektno zavesu... :twisted:... golom u zaustavnom vremenu... :lol:

Pre svega, zao mi je samo sto moj originalni nick nije ugledao forumski prljav ves... koji ce nadlezni nadam se uvideti i ocistiti. Jer sam zbog ovoga i trazio ban dok ne dokazem to sto sam tvrdio jos poodavno. Da vidim gde su sad oni dusebriznici sto su piskarali kako su obojica fini i primerni, jedan kao clan drugi kao moderator?!

I, naravno, da ne zaboravite ko stoji iza svega ovoga, i dokle ide njegovo ispiranje mozga toj deci... :sad2:

napoleon0604840pmnaredj.jpg

BOMBE??? BAJONETI??? NE BRINITE ZA ZIVOTE??? :eek:
Sta reci?! Nisam strucan, ali zasluzuje neku dijagnozu... :rtfm:

Ako Boris ostane moderator, a Ilic clan ovog foruma... onda je jasno da smo ipak ovde mi budale.
Jer, ako je takav covek LEGENDA ovog foruma... :dash:

Onda, da spustimo efektno zavesu... :twisted:... golom u zaustavnom vremenu... :lol:

Pre svega, zao mi je samo sto moj originalni nick nije ugledao forumski prljav ves... koji ce nadlezni nadam se uvideti i ocistiti. Jer sam zbog ovoga i trazio ban dok ne dokazem to sto sam tvrdio jos poodavno. Da vidim gde su sad oni dusebriznici sto su piskarali kako su obojica fini i primerni, jedan kao clan drugi kao moderator?!

I, naravno, da ne zaboravite ko stoji iza svega ovoga, i dokle ide njegovo ispiranje mozga toj deci... :sad2:

napoleon0604840pmnaredj.jpg

BOMBE??? BAJONETI??? NE BRINITE ZA ZIVOTE??? :eek:
Sta reci?! Nisam strucan, ali zasluzuje neku dijagnozu... :rtfm:

Ako Boris ostane moderator, a Ilic clan ovog foruma... onda je jasno da smo ipak ovde mi budale.
Jer, ako je takav covek LEGENDA ovog foruma... :dash:

:dash: :rotf: :rotf:

Ovo je bolje i od suda SJK! :hahaha:

:dash: :rotf: :rotf:

Ovo je bolje i od suda SJK! :hahaha:

Na zalost, treba staviti prst na celo...
Jeste smesno, ja sam to satiricno predstavio i svi smo se kidali od smeha, ali je problem itekako vidljiv... i veliki.
Ta omladina ne vidi sta im radi. Slepo slede onoga ko vice sa sipke.
Bio sam klinac, u pubertetu mislio da sve znam, a znao kol'ko i konj. Urlao na utakmicama, isao na treninge, doduse basketa.
Valjda ce im ovo otvoriti oci... pa ce se barem neko od njih zapitati da li i njega iskoristava kao sto je recimo to rekao za pipi... ili za Vegetu, njega nisam ovde napomenuo...
Manipulacija je vrlo opasna stvar. NIkako nije za zezanje.
Te bi ova noc trebalo da ostane ovde, bez brisanja, da opominje dokle slepilom mozes stici.
Ovo se ne sme gurati pod tepih.

Na zalost, treba staviti prst na celo...
Jeste smesno, ja sam to satiricno predstavio i svi smo se kidali od smeha, ali je problem itekako vidljiv... i veliki.
Ta omladina ne vidi sta im radi. Slepo slede onoga ko vice sa sipke.
Bio sam klinac, u pubertetu mislio da sve znam, a znao kol'ko i konj. Urlao na utakmicama, isao na treninge, doduse basketa.
Valjda ce im ovo otvoriti oci... pa ce se barem neko od njih zapitati da li i njega iskoristava kao sto je recimo to rekao za pipi... ili za Vegetu, njega nisam ovde napomenuo...
Manipulacija je vrlo opasna stvar. NIkako nije za zezanje.
Te bi ova noc trebalo da ostane ovde, bez brisanja, da opominje dokle slepilom mozes stici.
Ovo se ne sme gurati pod tepih.

Kad klinci ne vide da on manipulise sa njima, to i mogu da razumem. Jos su mladi i nezreli, opametice se valjda. Ali da uspeva da manipulise i sa odraslima, a da oni to ne vide, e to mi vec nije jasno. :dash:

Nisam znao da su protiv mene :sad2:
Moram da se skrivam po podrumima limanskih solitera :(

Realno ja protiv ilica nisam imao nista, i nisam im okrenuo ledja, nego sam jos njima pomagao, ali su skoro napali i kimija i age-a, a pre cu stati na njihovu stranu nego na stranu izmanipulisanih likova (nije uvreda, osvestite se samo) ...

Najjace je sonetovo, a cara, neso necemo cara vidis da nas proziva na stadionu :D
i ono peca je sada za nas jedno veliko nista - Ne zaboravite da je na moju ideju isti taj sjk i nastao, samo mi je zao bilo kad sam skontao da ce jedan covek da manipulise nama, zato sam se i samouklonio...

ja se secam toga, mozemo da ih skinemo i da im otmemo sjk :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back