STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa, ako imas kucu... sto balegas ovde?
Smeta ti sto je revolucija zavrsila blago receno neslavno?
Sto si u njoj samo pokazao dokle mozes pasti... pa pao jos nize?

Pusti decu da pisu svoje, Kartmene... potpisujem da bi bez tvog ucenja da je zdravo nekoga gadjati ciglom u glavu od ovoga napravili pristojan pdf...
Kako ti nije jasno? Balega se uvek tamo gde si ti. Ima i na koga. A tvoja slavna forumska proslost se zavrsila u novom niku? :whistling:

Ne razumem kome se obracas? :hahaha:
Aj na stadion kako kaze doticni gospodin. Nece ostati od vaseg brljanja nista.
Ili se varam. Mozda ce nase biti izbrisano a vase ce da stoji. Imamo zivi primer na stadionu. :think:

Prešla sam..

Red bi bio da nam se predstaviš... nije lepo zaklanjati se večito iza drugih, obraz ti je još prljaviji... da si me ti lično onako izvređao, možda bih se povukla... ali preko dece... to ti baš nije trebalo.

Opet ne uviđaš da nije bitno ko piše, već šta piše. Zna se šta je za brisanje. :)
Osim toga, i moje su brisali, nit prozivala, nit vređala... ali nisam ni pitala zašto brišu.
I to je jasno... sprečavaju kulminaciju sukoba... mada ne podržavam.

Prešla sam..

Red bi bio da nam se predstaviš... nije lepo zaklanjati se večito iza drugih, obraz ti je još prljaviji... da si me ti lično onako izvređao, možda bih se povukla... ali preko dece... to ti baš nije trebalo.

Opet ne uviđaš da nije bitno ko piše, već šta piše. Zna se šta je za brisanje. :)
Osim toga, i moje su brisali, nit prozivala, nit vređala... ali nisam ni pitala zašto brišu.
Uzaludno ti je da se predtravljam. Ti od svakog vidis ovog gospodina:

1-55.gif

Hajde pricaj mu. Ja cu mu preneti sve sto mu porucis. Danas ja dezuram.

1-55.gif

Ja lično sve što imam, imam sa dotičnim "gospodinom"... sa tobom i ostalima nemam ništa, koliko znam. Nećemo valjda preko usrane motke? :mrgreen:
Da je gospodin i čovek, došao bi lično. :)

Kako ti nije jasno? Balega se uvek tamo gde si ti. Ima i na koga. A tvoja slavna forumska proslost se zavrsila u novom niku? :whistling:

Ne, nije se zavrsila... nastavila, dalje od onih koji su beli medvedi... samo u drugoj sumi.
Sve sam im tamo ostavio, i reinkarnirao se.
Znas sta je najbitnije? Nikad se nisam pozdravio i zalupio vrata goozicom uz tragikomicno "zbogom krstarico", da bih onda svakoga dana otvarao nove naloge da nastavim sa pljuvanjem, kad me vec niko ne moli na pp da se vratim i budem... pa, eto, normalan korisnik.
A ne mod u senci, a fejk buntovnik pred ovom decom.

Kad, odem, odem. Nema me ni na Religiji, ni na Tenisu.
To se zove drzati do reci... bah, kome ja govorim.

Izadji, bre, k'o covek... ajd', necemo ti zameriti ovo durenje. :mrgreen:

Mislis ovako ti nas ucis da pisemo lepo:
Prešla sam..

Hvala. Poslacu mu poruku ako si mislila na njega. Ako na mene onda cu to zapamtiti pa ti ponoviti na sledecem casu.

1-55.gif

Ajd', stvarno, recimo da nisi Kartmen.
Pa sto ne dodjes u original izdanju? Niko od vas nije banovan trenutno.

Sve junaci NICK-om ponikose. :mrgreen:

Tako i na utakmici, pokriju se salovima pa ciglama iz mraka...

Ne, nije se zavrsila... nastavila, dalje od onih koji su beli medvedi... samo u drugoj sumi.
Sve sam im tamo ostavio, i reinkarnirao se.
Znas sta je najbitnije? Nikad se nisam pozdravio i zalupio vrata goozicom uz tragikomicno "zbogom krstarico", da bih onda svakoga dana otvarao nove naloge da nastavim sa pljuvanjem, kad me vec niko ne moli na pp da se vratim i budem... pa, eto, normalan korisnik.
A ne mod u senci, a fejk buntovnik pred ovom decom.

Kad, odem, odem. Nema me ni na Religiji, ni na Tenisu.
To se zove drzati do reci... bah, kome ja govorim.

Izadji, bre, k'o covek... ajd', necemo ti zameriti ovo durenje. :mrgreen:
To ti pricas nekome o zbogom Krstarico? Koliko si puta to zbogom vec rekao? A doticni gospodim je otisao. No mozda si u pravu. Mozda je zaista Beli medved. Nece da mu ugase nik ni posle ponovljenog zahteva. A tebe kako kazes ugasice al si se reinkarnirao da nikad ne dodjes. To se zove drzati rec. Koliko se secam do juce si nam pricao da ne treba niko da se vrati. A zasto ti dolazis kad ti je isti cilj kao i nama? :rtfm:

Mislis ovako ti nas ucis da pisemo lepo:
Hvala. Poslacu mu poruku ako si mislila na njega. Ako na mene onda cu to zapamtiti pa ti ponoviti na sledecem casu.

Prvo ga pitaj zašto se krije iza tuđih naloga i klonova... pa ako sam bila u pravu, nemoj mu reći da mu je obraz prljav... reci mu da je 0 od čoveka.

Ako si me nečim vredio, pod drugim nikom, nemoj misliti da ću ti ostati dužna. Ako nisi, nema razloga da se frljamo padežima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back