Lilu
Elita
- Poruka
- 16.671
!
Ti znas da se ja nikome ne uvlacim ali mislim da bi i staro iskustvo bilo optrebno da obuzda neke VEC POZNATE clanove.
Ma koje iskustvo? Nije ga bilo mesecima... jel ti verujes Borise u to sto pricas?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
!
Ti znas da se ja nikome ne uvlacim ali mislim da bi i staro iskustvo bilo optrebno da obuzda neke VEC POZNATE clanove.
Ma koje iskustvo? Nije ga bilo mesecima... jel ti verujes Borise u to sto pricas?
!Da, da, banuje levom rukom... a to je veoma zaebana tehnika...
jel ti imas neki problem sa mnom???
ja nemam problema... samo konstatujem po kom osnovu se biraju moderatori posto silno zelim da postanem moderator, pa si mi ti uzor. Hocu kao ti.

Kimi, na fbu kad se budemo videli, uvece... Kad budem sit tetra hidro cementa![]()
i da vredjam korisnike kad postanem mod![]()
ti opet moderator???
ako ja sad ovde tri meseca samo pozivam ljude na neki fudbalski spaktakl u sopstvenom aranzmanu i nista vise osim toga, hocu li postati mod???

ti si mene vredjao.
ovo je chat tema, nisam silazila na ozbiljnije teme, na ovoj temi je dozvoljeno. Vidis da sam naucila.

hah ae citiraj ceo tekst da vidimo sta sam napisao i zasto i da li sam tada bio mod...

bio si mod tad.. .e izvini, nemam sad vremena, imam goste u kancelariji![]()
Nova kafana za staru klijentelu...
Kao i obicno, pravila:
U kafani je zabranjeno:
- Svadjanje
- Provociranje
- Prozivanje
- razgovor o moderatorima, supermoderatorima i administratorima
- razgovor o korisnicima sa drugih pdf-a
i sve ono sto je zabranjeno pravilnikom foruma Krstarice
Svako nepostovanje pravila, bice kaznjavano - prvo opomenom i brisanjem poruke, a onda kartonima.
Svaka poruka koja ima cak i tracak provokacije (otvorene ili u prenesenom znacenju) bice obrisana.
Takodje, za bilo kakve zalbe imate PP. Ovde se nece raspravljati o moji/Kimijevim odlukama.
I samo da naglasim: SVI SU DOBRODOSLI U OVU KAFANU!
bio si mod tad.. .e izvini, nemam sad vremena, imam goste u kancelariji![]()