STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja ti garantujem da ce to biti obrisano u roku od 10 min...
kako ti kazes zivi bili... :mrgreen:

Pa valjda ti je jasno da postoji neki sablon, pobogu kimi... vidis da to covek konstantno radi... vidis i da je mucenoj deci uvrteo u glavu da su u ratu, da je opravdano nekome sasuti ciglu u glavu, eeeeej! :eek: Brisanje ti je isto sto i guranje pod tepih... na ova tri mu je obrisano trista, pa se nista promenilo nije tim brisanjem. Samo se forumska bruka ne vidi javno, pa se onda mozes zgranuti nad tim da je on takav kakav jeste...

Onda dodje ortak-moderator, i kaze idemo sve jovo-nanovo... :roll:... bice sve kako treba ubuduce... i treba da poverujem? Jasta cu.

Sta mislis, da se medju njima (vama?) nece naci neko ko ce to isto uraditi i u RL, nakon ovakvih sugestija?!? Sasuti nekome ciglu u glavu, jer je tako i u pravom ratu?!?

Cudi me da se i nakon svega, crno na belo, nisi javno ogradio od njega... ni ti ni Objektivni Moderator.
Tragicno, bre, kimi... tragicno. Da ga i dalje neko pusta da truje omladinu ovde zarad svojih perfidnih ciljeva...

Pa valjda ti je jasno da postoji neki sablon, pobogu kimi... vidis da to covek konstantno radi... vidis i da je mucenoj deci uvrteo u glavu da su u ratu, da je opravdano nekome sasuti ciglu u glavu, eeeeej! :eek: Brisanje ti je isto sto i guranje pod tepih... na ova tri mu je obrisano trista, pa se nista promenilo nije tim brisanjem. Samo se forumska bruka ne vidi javno, pa se onda mozes zgranuti nad tim da je on takav kakav jeste...

Onda dodje ortak-moderator, i kaze idemo sve jovo-nanovo... :roll:... bice sve kako treba ubuduce... i treba da poverujem? Jasta cu.

Sta mislis, da se medju njima (vama?) nece naci neko ko ce to isto uraditi i u RL, nakon ovakvih sugestija?!? Sasuti nekome ciglu u glavu, jer je tako i u pravom ratu?!?

Cudi me da se i nakon svega, crno na belo, nisi javno ogradio od njega... ni ti ni Objektivni Moderator.
Tragicno, bre, kimi... tragicno. Da ga i dalje neko pusta da truje omladinu ovde zarad svojih perfidnih ciljeva...

nemam ja sta od njega da se ogradjujem niti od bilo koga, valjda je dovoljno sto sam odbio da udjem u tu sjk ekipu njihovu?!
nemam nista protiv njih ali nisam ni za ta organizovanja....

Ajde sto si dao link od poruke sa cz teme, ali sta kog djavola ja imam sa koskarkom?!?
A sto se ti nerviras kad je on dobio ban i to je to?!?

Pricam o korisniku, nevezano za to gde pise, i o tome da ce uvek ostati takav. Ne skreci temu na kosarku, jer je tamo moderator bio Grizli, sa potpisom SJK-a... a ti si blizu tog potpisa... svejedno mu je gde se ko nalazi, on ce da ga pljuje. Kocijaski.

Ban ce proci, a on ce uraditi to isto, jer mu takvi kao ti dozvoljavaju. Oni koji salju upozorenja da se beli medved ne dira. Evo, necu vise... Objektivni Moderatore.
Mozes slobodno i C1 da mi zalepis. Pokazi lojalnost, kad vec ishisterises ovako, ne jednom, na moj post... ionako mislis da sam naporan.

I, kao sto vec rekoh, zivi bili pa videli... a ja cu biti tu da podsetim one koji su te tu postavili na to kakvu su gresku napravili u startu, cim ga prvi put istolerises... ugledaj se na konverzaciju koju kimi ima, barem za ovih nekoliko sati ponovnog moderisanja...

nemam ja sta od njega da se ogradjujem niti od bilo koga, valjda je dovoljno sto sam odbio da udjem u tu sjk ekipu njihovu?!
nemam nista protiv njih ali nisam ni za ta organizovanja....

Kad bolje razmislim, imas pravo...
Samo, nevezano za to (ne)ukljucivanje u grupe, kao covek bi se trebao ograditi i osuditi takav recnik, koji se ponavlja... sto znaci da nije afekt, vec konstanta, lajtmotiv njegove price... jer, ipak se "druzis" sa njim, na ovom pdf-u...

I, upozori Vladu na ponasanje koje mora imati nadlezni na nekom pdf-u... a to podrazumeva da se nikako ne sme histerisati na korisnike koji tu pisu... jer u startu onda mogu reci da on ima nesto protiv mene... te da ce jedva cekati da to otelotvori u vidu C1...

Ajd, pozdrav!

Kako da protumacim ovo pljuvanje od strane supermoderatora esh***a, 8mile rd i Neukrotivog Duha NFC po Ilkeru kad on ne moze da im odgovori? Doticni korisnici svojim ukuponim radom na ovom forumu i na celoj Krstarici nisu dali doprinos onakav kakav je Ilke dao za njegovih 5 godina sto je proveo na forumu.

Zbog postovanja prema njemu i zbod Pravilnika na koga se administracija redovno poziva svi ovi prilozi treba da budu izbrisani. Objektivnost i isti arsin koji trazite treba da vazi za svakoga a ne samo da se upotrebljava kao izgovor kada vam Ilke da neki prigovor.

Kako kazete zivi bili pa videli. Nece vam se ni jedan korisnik koji je otisao vratiti dok ovo ne dovedete u red i ocistite temu od priloga onih koji se ovde nikada nisu pojavljivali pre nego je Ilke sa drustvom odavde otisao. Dok im ne podelite kartone i banove za uvrede koje ovde izrekose kao kada ste delili kartone i banove redovnim korisnicima ciji ovaj forum i jeste.

Vlado zasto zelis njihov povratak ako im kafanu ne ocistis od smrada i djubreta koje ovde napravise. Poseban osvrt na sve ovo zasluzuje i esh*** koji je prvi posegao za blacenjem Legende ovog foruma a na celoj Krstarici ukupan staz ima od 7 meseci.

Nisam clan tog SJK ali vidim da su momci zaista u pravu sto na onakav nacin brane svoju kucu od uljeza koji je zasrase.

Hvala vam na paznji. Ni mene necete u ovom djubretu vise nikada videti.

Kako da protumacim ovo pljuvanje od strane supermoderatora esh***a, 8mile rd i Neukrotivog Duha NFC po Ilkeru kad on ne moze da im odgovori? Doticni korisnici svojim ukuponim radom na ovom forumu i na celoj Krstarici nisu dali doprinos onakav kakav je Ilke dao za njegovih 5 godina sto je proveo na forumu.

Zbog postovanja prema njemu i zbod Pravilnika na koga se administracija redovno poziva svi ovi prilozi treba da budu izbrisani. Objektivnost i isti arsin koji trazite treba da vazi za svakoga a ne samo da se upotrebljava kao izgovor kada vam Ilke da neki prigovor.

Kako kazete zivi bili pa videli. Nece vam se ni jedan korisnik koji je otisao vratiti dok ovo ne dovedete u red i ocistite temu od priloga onih koji se ovde nikada nisu pojavljivali pre nego je Ilke sa drustvom odavde otisao. Dok im ne podelite kartone i banove za uvrede koje ovde izrekose kao kada ste delili kartone i banove redovnim korisnicima ciji ovaj forum i jeste.

Vlado zasto zelis njihov povratak ako im kafanu ne ocistis od smrada i djubreta koje ovde napravise. Poseban osvrt na sve ovo zasluzuje i esh*** koji je prvi posegao za blacenjem Legende ovog foruma a na celoj Krstarici ukupan staz ima od 7 meseci.

Nisam clan tog SJK ali vidim da su momci zaista u pravu sto na onakav nacin brane svoju kucu od uljeza koji je zasrase.

Pa do sada mu nije smetalo da odgovori, klonirao se, pa krenuo da siluje i majku i oca... i sve po redu, do sedmog kolena. :confused:
To je njegov doprinos ovom podforumu... na žalost.

Što se tiče pljuvanja, ja ga ne vidim. Svako ima pravo da se brani. :)

Čuj, tražiš iste aršine... a do skoro je taj isti Ilić diktirao aršine.
Zbunjena sam... :lol:

Ne treba niko ni da se vrati, ako će na onaj način da demantuje neistomišljenika... a ja verujem da se ljudi ne menjaju.

Poeban osvrt zaslužuje Esh što je konačno stao na put Ilićevoj tiraniji i prostakluku.

Tvoja poslednja rečenica pobija sve ono što si gore rekao... niti je ovo njihova kuće, niti imaju pravo da vređaju svakoga ko im se suprotstavi.

Pa do sada mu nije smetalo da odgovori, klonirao se, pa krenuo da siluje i majku i oca... i sve po redu, do sedmog kolena. :confused:

Ne treba niko ni da se vrati, ako će na onaj način da demantuje neistomišljenika... a ja verujem da se ljudi ne menjaju.

Poeban osvrt zaslužuje Esh što je konačno stao na put Ilićevoj tiraniji i prostakluku.

Tvoja poslednja rečenica pobija sve ono što si gore rekao... niti je ovo njihova kuće, niti imaju pravo da vređaju svakoga ko im se suprotstavi.

DOBIJAS REPUTACIJU SAMO ZBOG OVOG PODVUCENOG, OSTALO ME NE ZAMNIMA... :rtfm:

A ni sad mu nije smetalo da uradi ovo boldovano. :hahaha1: :rotf:

A ni sad mu nije smetalo da uradi ovo boldovano. :hahaha1: :rotf:
Samo bih dodao, pored kloniranja koje je očigledno bilo vidljivo na ovom niku još pre ko zna koliko vremena, opet mu nije smetalo da vređa sve koji su ovde na forumu i korisnike i urednike i sam forum. To je pravo lice dotičnog i kad "nije tu" vidljivo je!!!

Kako da protumacim ovo pljuvanje od strane supermoderatora esh***a, 8mile rd i Neukrotivog Duha NFC po Ilkeru kad on ne moze da im odgovori?

Moze, i te kako. Samo, ubise ga konkretni dokazi i postovi. Te moze samo ovako da se klonira ("wasn't me" sistem), ili da postavlja ovakve slike sa cuvenim :rtfm: ispod njih... prepoznatljivo...

Doticni korisnici svojim ukuponim radom na ovom forumu i na celoj Krstarici nisu dali doprinos onakav kakav je Ilke dao za njegovih 5 godina sto je proveo na forumu.

Vala, nadam se da TAKAV doprinos nikada i necu dati.

U pravu si... cim je "Ilke" necijeg oca nazvao psetom, a neciju majku privodio u Mihajlovac, mora biti da ima dobar izgovor...
I ja se slazem, treba sve ovo izbrisati i tako dokazati objektivnost moderatora... :roll:

Kako kazete zivi bili pa videli. Nece vam se ni jedan korisnik koji je otisao vratiti dok ovo ne dovedete u red i ocistite temu od priloga onih koji se ovde nikada nisu pojavljivali pre nego je Ilke sa drustvom odavde otisao.

U to ste se vec zakleli u cvet i u med. Citaj: dok se opet ne dopusti da je normalan reper ponasanja najprizemniji kocijaski recnik vredjanja necije porodice.

Dok im ne podelite kartone i banove za uvrede koje ovde izrekose kao kada ste delili kartone i banove redovnim korisnicima ciji ovaj forum i jeste.

Citiraj uvredu. Navedi.
I, to te je "Ilke" naucio da je ovaj pdf vasa prcija. Pa je konacno i dobio po nosu, sto je trebalo jos odavno da uradi neki moderator sa kicmom.

Vlado zasto zelis njihov povratak ako im kafanu ne ocistis od smrada i djubreta koje ovde napravise...

...pukim citiranjem postova Presvetlog.

Poseban osvrt na sve ovo zasluzuje i esh*** koji je prvi posegao za blacenjem Legende ovog foruma a na celoj Krstarici ukupan staz ima od 7 meseci.

Tako je! Nikada ne treba dozvoliti da Ilica banuje niko ko nije najmanje pet godina pre njega registrovan. Aplauz.

Nisi SJK. Samo si, eto, cas ijekavac, cas ekavac; cas pismen, cas dibidus nepismen korisnik. Koliko li se vas krije iza ovog nick-a, sem Ilica?

Nece ni biti djubreta ako prestanete da ga nanosite.

Da, kao što se i očekivalo, opet dotični vređa preko klonova, a ponekad i preko klovnova. Eh, šta ti je internet kad jedan tako sićušni čovečuljak dobije toliki publicitet. :roll:
Vidim da se pričalo o nekoj brojnosti onih koji su otišli, a ima ih ukupno 7-8. Sve ostalo su provereno klonovi!!! :D

eh, dragi prijatelji, posto ste me mnogo prozivali ovih dana ;) pokazacu vam da ja nemam nista licno protiv vas i da moji potezi nisu u smislu vaseg udaljavanja sa krste, nego jednostavno laganog dovodjenja u red ovog pdf, djelom pretvorenog u organizovano sikaniranje i bojkot korisnika koji se ne dopadnu korisniku @v.v.ilic.
pravila su jednaka za sve i svako ko u skladu sa njima iznosi misljenje na fudbalu je dobrodosao. vrijedjanje i psovanje, organizovano provociranje predstavlja krsenje pravilnika i u tom smislu je i obrisana grupa sjk- udruzivanje u grupu radi ometanja rada foruma je najstroze zabranjeno.
vi ste svi sposobni da mislite svojom glavom i da razlozno razmislite o cemu pisem : znate sta ste radili i po cijem nalogu-dakle, klasicno ste izmanipulisani.
posto sam na pocetku rekao da zelim normalnu atmosferu, ja cu skinuti ban korisnicima koje sam kaznio i pruziti ruku pomirenja. nemojte zuriti sa ocjenama mog poteza vec razmislite trezveno i polako: pravilnik foruma krstarica vazi na svakom pdf jednako i nikakva "nasa" ili "iliceva" pravila ovde nece vaziti.
najljepsi pozdrav
A ti? Dosao si ovde na Fudbal da sredis stvari i da napravis ovakav svinjac od pdf Fudbal?
:rtfm::rtfm::rtfm:

Ti to pruzas ruku pomirenja? Kome?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back