Ne dozvoli sebi da te neko 2x zayebe.
Rekao je NČF... ono što sam govorila, nedavno... ti si negirao, sada osećaš na svojoj koži... ja vas neću podržati, naučite se pameti. Ne zato što vi niste nas, podrška je poslednje što bih tražila... već što nikada nisi hteo da slušaš... koliko sam ti puta rekla sa kim imaš posla. A ti si ih branio. Eto ti sad... uživajte u ovom crnilu. Biće sve gore... to znaš.
Dečica nisu loša, sviđa mi se što su odani... ali su i totalno pogrešno usmereni.
Mene prostakluk ne boli, Iliću... ako je to jedini način da se "odraze"... neću ih sputavati.
Ali, ti bi trebao.
Sufler mi je dao bonu, u boni text... neki 8-mile RD... ja ne znam ko je, nemam pojma ni šta hoće. Očekivala sam da ćete mi vi to reći... stoga sam i pomenula da sam dobila sugestiju šta da vam pustim... ili njima, ne znam.
Znači, nije Fluid... uopšte ne čitate šta pišem.
Niko me nije pozvao da vas provociram... jednostavno sam sama osetila potrebu... čak ne ni da čačkam, koliko da vidim da li vam je išta prohujalo kroz te glave posle svega ovoga. Vidim da nije.
Ne bih vas bockala nikad, da me niste onako dočekali... borimo se za isti cilj... ali nam se sredstva razlikuju... ja se nikada neću spustiti na nivo čoveka koji se čas cmače sa moderacijom, a kada dobija i sam po nosu, krene da ih pljuje.
Formiraj mišljenje i drži ga se.
Što se tiče banova... nemam pojma o čemu se radi... samo vidim da napadate druga plavog... zapamtite da on nikada nije sam mogao da donese odluku o tome. Znači, pitaj svoje prijatelje, sa one strane... zašto su aminovali odluku.
Dosta od mene... moram da idem... a kada se vratim... daću vam bone... da vidimo ko je na prodaju od vojnika... treba mi lična pratnja... ovo ovde je postala opasna zona za jednu nezaštićenu, slabašnu damu.