STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
A ti izvadi prst iz oka i vidi sta je napisala! :rtfm: Ovde niko nije slep. Uzalud pokusavas da se odbranis. Culi smo sve ko si i sta si. Nismo verovali u pocetku al sad znamo sve. Cigani ne vole onog mileta ili kako se zove. Ti nama ne mozes da budes uzor ni po cemu drugom nego po onome kako ne treba da se ponasamo!.

Covece,nemoj.

Kad god dodje kazi mu nestani,i nestace. :D

Nije ga napadao jer nije dirao nas. A to sto je dirao vas bas ga zabole Q. Sad je esh krenuo po nama. Jel ti malo jasnije? :rtfm:

Naravno. To sam i ja rekao. Prosiri kapacitete memorije, pa ces moci dva posta zapamtiti... ili barem ono osnovno u njima. Da ti ne pominjem "lajtmotiv", da te ne zbunjuje...
I... skinuse vodju sa sipke snajperom. Nije na vreme larmao, Jopet zborim. :mrgreen:

Naravno. To sam i ja rekao. Prosiri kapacitete memorije, pa ces moci dva posta zapamtiti... ili barem ono osnovno u njima. Da ti ne pominjem "lajtmotiv", da te ne zbunjuje...
I... skinuse vodju sa sipke snajperom. Nije na vreme larmao, Jopet zborim. :mrgreen:
Ti si slep kod ociju. Vodja je sinoc imao 4 maske. Veceras dolazi sa jos po kojom. Ala si ti naivan!
Ja sada dezuram. Dodji na utakmicu u 8 sati ali kao gledalac. Mi na terenu imamo jasne dresove. Tvoj mi je nakako sucmurast.

Da nisi isuvise zauzet onanisanjem na crne ili crveno bele, i ti bi sisao u takvo drustvo... :mrgreen:
Ovako, nije ni cudo otkud tolika agresija medj' navijacima... :hahaha:
Sexualno nerealizovana ekipa... :mrgreen:

:eek: E ovde si pogresio sveznajuci :ok:

@jelena=t
Pozdrav i tebi, ali nemaš razloga da huškaš ove isfrustrirane likove, jer ispada da sam te ja pozvao, što je apsolutna besmislica.

Jel tebe neko mozda zvao ovde, a? :rtfm:

Bolje cuti, tad si nesto manje glup :roll: :cool:

A ti izvadi prst iz oka i vidi sta je napisala! :rtfm: Ovde niko nije slep. Uzalud pokusavas da se odbranis. Culi smo sve ko si i sta si. Nismo verovali u pocetku al sad znamo sve. Cigani ne vole onog mileta ili kako se zove. Ti nama ne mozes da budes uzor ni po cemu drugom nego po onome kako ne treba da se ponasamo!.
Pozdravila me je, eto šta je napisala, verovatno samo da bi vas provocirala. A ti što se pališ na te fore tvoj je problem.

Ko ti je pričao sve te neke gluposti o meni ne čudi me da si čuo gomilu laži jednog običnog matorog manipulatora. Blago tebi kad ti drugi kroji mišljenje. Mada ko zna ko si uopšte ti, možda i nečiji klon.

To što me ti i još neki ovde ne vole zabole me *****, da se tako izrazim jer je to rečnik koji jedino i razumeš. I naravno da ne trebam da budem nečiji uzor jer ovo ovde je virtuelni svet, ako to do sad nisi primetio. Ako tražiš uzora preko interneta na forumu onda si ti dečko prilično skrenuo s puta.

Tako da nemamo mi o čemu da pričamo. Nemam nameru da se više spuštam na tvoj nivo. Hvala na pažnji! :hvala: Nestajem! :bye:

Ti si slep kod ociju. Vodja je sinoc imao 4 maske. Veceras dolazi sa jos po kojom. Ala si ti naivan!
Ja sada dezuram. Dodji na utakmicu u 8 sati ali kao gledalac. Mi na terenu imamo jasne dresove. Tvoj mi je nakako sucmurast.

Neka... rezultat vec znam.
Gomila crvenih zbog preostrih startova, te od fudbala nece biti ni f u ovoj kaljuzi koju napraviste.

Dezuras? Cuvas stadion? :eek: Plasis se da ce ti ga neko... izbrisati? :eek: Pa prazan je, slobodno odmori... :mrgreen:

I... zar vam on nije prijatelj, a ne vodja? :hahaha:
Usaglasite stanovista... :mrgreen:
Vidis, ja kad kazem da me zabole podno kaisa za to sto cete da radite, jer me ne dotice i znam rezultat namestene tekme, onda sam sucmurast.
A kad to kaze tvoj Veliki Vodja, onda je on u pravu, i njegov dres je blistavo jasne boje. :mrgreen:
Tako je... ja sam slep kod ociju. :rotf: :super: Ti nisi... :hahaha:

Pozdravila me je, eto šta je napisala, verovatno samo da bi vas provocirala. A ti što se pališ na te fore tvoj je problem.

Ko ti je pričao sve te neke gluposti o meni ne čudi me da si čuo gomilu laži jednog običnog matorog manipulatora. Blago tebi kad ti drugi kroji mišljenje. Mada ko zna ko si uopšte ti, možda i nečiji klon.

To što me ti i još neki ovde ne vole zabole me *****, da se tako izrazim jer je to rečnik koji jedino i razumeš. I naravno da ne trebam da budem nečiji uzor jer ovo ovde je virtuelni svet, ako to do sad nisi primetio. Ako tražiš uzora preko interneta na forumu onda si ti dečko prilično skrenuo s puta.

Tako da nemamo mi o čemu da pričamo. Nemam nameru da se više spuštam na tvoj nivo. Hvala na pažnji! :hvala: Nestajem! :bye:

Nestani.

Briljantni komentari... :super:... posebno ovaj poslednji, iz osnovne skole... :mrgreen:
Ajd', na zagrevanje, uskoro pocinje pokolj... ovaj, tekma. :hahaha:

Ajd ti sa svojim kolegom, NESTANI
Mouse-Hole15.gif

:bye:

ILIC dva puta oprasta. Treci put pomaze Bog.
Naravno da te nece dirati! :ok:

Za vojnike ne garantujem!

Pozdravi suflera. Kazi mu da cirkusi dolaze i odlaze. Pa tako sve u krug.
Ali za one koji jednom ispadnu iz dupeta pa se povuce voda vise nema povratka.
Davno ti je sufler otisao u fluidne izmete.:rtfm:

Ne dozvoli sebi da te neko 2x zayebe.

Rekao je NČF... ono što sam govorila, nedavno... ti si negirao, sada osećaš na svojoj koži... ja vas neću podržati, naučite se pameti. Ne zato što vi niste nas, podrška je poslednje što bih tražila... već što nikada nisi hteo da slušaš... koliko sam ti puta rekla sa kim imaš posla. A ti si ih branio. Eto ti sad... uživajte u ovom crnilu. Biće sve gore... to znaš.

Dečica nisu loša, sviđa mi se što su odani... ali su i totalno pogrešno usmereni.
Mene prostakluk ne boli, Iliću... ako je to jedini način da se "odraze"... neću ih sputavati.
Ali, ti bi trebao.

Sufler mi je dao bonu, u boni text... neki 8-mile RD... ja ne znam ko je, nemam pojma ni šta hoće. Očekivala sam da ćete mi vi to reći... stoga sam i pomenula da sam dobila sugestiju šta da vam pustim... ili njima, ne znam.
Znači, nije Fluid... uopšte ne čitate šta pišem.

Niko me nije pozvao da vas provociram... jednostavno sam sama osetila potrebu... čak ne ni da čačkam, koliko da vidim da li vam je išta prohujalo kroz te glave posle svega ovoga. Vidim da nije.
Ne bih vas bockala nikad, da me niste onako dočekali... borimo se za isti cilj... ali nam se sredstva razlikuju... ja se nikada neću spustiti na nivo čoveka koji se čas cmače sa moderacijom, a kada dobija i sam po nosu, krene da ih pljuje.
Formiraj mišljenje i drži ga se.

Što se tiče banova... nemam pojma o čemu se radi... samo vidim da napadate druga plavog... zapamtite da on nikada nije sam mogao da donese odluku o tome. Znači, pitaj svoje prijatelje, sa one strane... zašto su aminovali odluku.

Dosta od mene... moram da idem... a kada se vratim... daću vam bone... da vidimo ko je na prodaju od vojnika... treba mi lična pratnja... ovo ovde je postala opasna zona za jednu nezaštićenu, slabašnu damu.
trepp-1.gif

Ne dozvoli sebi da te neko 2x zayebe.

Rekao je NČF... ono što sam govorila, nedavno... ti si negirao, sada osećaš na svojoj koži... ja vas neću podržati, naučite se pameti. Ne zato što vi niste nas, podrška je poslednje što bih tražila... već što nikada nisi hteo da slušaš... koliko sam ti puta rekla sa kim imaš posla. A ti si ih branio. Eto ti sad... uživajte u ovom crnilu. Biće sve gore... to znaš.

Dečica nisu loša, sviđa mi se što su odani... ali su i totalno pogrešno usmereni.
Mene prostakluk ne boli, Iliću... ako je to jedini način da se "odraze"... neću ih sputavati.
Ali, ti bi trebao.

Sufler mi je dao bonu, u boni text... neki 8-mile RD... ja ne znam ko je, nemam pojma ni šta hoće. Očekivala sam da ćete mi vi to reći... stoga sam i pomenula da sam dobila sugestiju šta da vam pustim... ili njima, ne znam.
Znači, nije Fluid... uopšte ne čitate šta pišem.

Niko me nije pozvao da vas provociram... jednostavno sam sama osetila potrebu... čak ne ni da čačkam, koliko da vidim da li vam je išta prohujalo kroz te glave posle svega ovoga. Vidim da nije.
Ne bih vas bockala nikad, da me niste onako dočekali... borimo se za isti cilj... ali nam se sredstva razlikuju... ja se nikada neću spustiti na nivo čoveka koji se čas cmače sa moderacijom, a kada dobija i sam po nosu, krene da ih pljuje.
Formiraj mišljenje i drži ga se.

Što se tiče banova... nemam pojma o čemu se radi... samo vidim da napadate druga plavog... zapamtite da on nikada nije sam mogao da donese odluku o tome. Znači, pitaj svoje prijatelje, sa one strane... zašto su aminovali odluku.

Dosta od mene... moram da idem... a kada se vratim... daću vam bone... da vidimo ko je na prodaju od vojnika... treba mi lična pratnja... ovo ovde je postala opasna zona za jednu nezaštićenu, slabašnu damu.
trepp-1.gif

Sto se ti obracas njemu kad ne moze da ti odgovori? I sta bulaznis. Da imas iole pogled dalje od nosa znala bi sta je cilj ove akcije. Do njega se dolazi na razne nacine. Na vrh brda mozes raznm stazama. Pitanje je diskutabilno koja staza je laksa a koja trnovita. (Izvini sto upotrebim i neku rec koja mi je preporucena)
A imate pozdrav od "vodje" koji to nikad za sebe nije rekao. Mi smo ga jednostavno kao takvog prihvatili. Moram i da boldujem da vidite njegov savet
Idite na tribine. Postoje dve. Jedna otvorena za domace navijace. Druga je kavez za one gostujuce. Izaberite odakle cete navijati i skandirati. Nije lepo pljuvati po igracima. Grdite sudiju ako vam se nesto ne svidja. Trener zna kako vodi tim.:gace::gace::gace::gace:

Ti nisi ni ucesnik ni gledalac. Ovde si zalutao. Hoces da posaljem obezbedjenje da te izbaci sa stadiona?
Nemoj sad da mi kazes kako mi je neko rekao sta da napisem.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back