STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ko je čitao Sportski Žurnal,prepoznaće ga:

Преминуо новинар Журнала Драган Пантелић

Рано јутрос у Београду у 40. години изненада је преминуо Драган Пантелић, дугогодишњи новинар Спортског Журнала.

У свету спорта Пантелић је био познат као одличан рукометаш, потом и сјајни хроничар најпре рукометних, затим и фудбалских збивања. Врхунац каријере био му је праћење ФК Црвена звезда, бројних великих утакмица овог клуба и репрезентације.

Датум и место сахране биће накнадно објављени.

Dragan-Pantelic.jpg

Pa "grobar iz Niš" konstanto provocira i podhebava. Onda kada se samo dotaknu njegov lik i delo tap C1,C2-ban. Odavno se ne ponaša kao moderator.
Samo da priupitam nekog od supermoderatora kako treba da se ponaša "moderator". Šta god kažem ovaj će da me banuje.

Pa "grobar iz Niš" konstanto provocira i podhebava. Onda kada se samo dotaknu njegov lik i delo tap C1,C2-ban. Odavno se ne ponaša kao moderator.
Samo da priupitam nekog od supermoderatora kako treba da se ponaša "moderator". Šta god kažem ovaj će da me banuje.

Imas pravo da se zalis supermoderatorima ukoliko imas primedbe na moj rad. Inace ja te nisam nikada banovao vec sam ti par puta dao C1 opravdano jer si me vredjao na ovakav ili onakav nacin a ja tebe nikada nisam pomenuo u svojim postovima. Malopre sam postavio sliku na koju si ti replicirao uvredivsi me a nisam ti dao povoda za to. Milion postova brisemo ja i 8-Mile na PDF-u Fudbal koji su problematicni da bi izbegli davanje kaznenih poena ali kad direktno uvredis nekoga onda uvek budi siguran da ces popiti kazneni poen.

Vidim i ti si preuzeo Miletovu taktiku, napadaj me dok ti ne odgovorim pa mi onda prisij lazne poene, kao sto si uradio malopre, za nekakvo vredjanje, ili svadjanje, ili ometanje rada???
Ti si svoje pravo lice pokazao, a ovim da se mi zalimo na sudije i dokazao, nit to Partizan radi, nit bi ti trebao da kazes cak i da radimo da si Grobar... Mozda u najboljem slucaju ako si simpatizer, foliraj druge od sad.

Vidim i ti si preuzeo Miletovu taktiku, napadaj me dok ti ne odgovorim pa mi onda prisij lazne poene, kao sto si uradio malopre, za nekakvo vredjanje, ili svadjanje, ili ometanje rada???
Ti si svoje pravo lice pokazao, a ovim da se mi zalimo na sudije i dokazao, nit to Partizan radi, nit bi ti trebao da kazes cak i da radimo da si Grobar... Mozda u najboljem slucaju ako si simpatizer, foliraj druge od sad.

Nece meni niko da soli pamet sta treba da kazem zato sto sam Grobar. A ti pogotovo neces da mi objasnjavas kako i sta cu ja da pricam jer ja imam svoju glavu da mislim njome. Ja sam za razliku od tebe objektivniji. A to sta ti mislis da li sam simpatizer ili navijac mozes da okacis macku o rep jer ja znam sta sam i tvoje misljenje me ne zanima jer jednostavno nije kompetentno.

Za razliku od mene ti nisi ni objektivan, niti navijac, ti si u najboljem slucaju simpatizer!! Vec sam ti pisao o tome pre nego sto si postao mod, kako je degutantno kako im podilazis kad god krenu da pljuju po nama, lupaju kako namestamo a ti odmah "ma dooobro, ne sporim"... Ili kad krenu da kenjaju kako nas guraju a ti odmah "pa dobro jeeeeste malo", rekao sam tad a ponovicu i sad, BATALI TU TVOJU KATARZU!!!!
To je jedna glupost i debilizam gorih od nas kako bi nas spustili na njihov nivo, i opet to sad radis optuzujuci nas da smo placip...e za sudijske nepravde, ako hoces mogu i da ti napisem da je to LAZ, evo ti sad i prilika da me banujes zbog vredjanja moderatora, ili ometanja njegovog "dozivljavanja katarze", pljuvanjem po Partizanu...

Ako smatras da te odlazak na 1 mec godisnje, ako i toliko, cini Grobarom nakon ovakvog postupanja u javnosti, varas se, ne moram ja da budem kompetantan, ali to nije ni bitno, ja se za Partizan borim i podrzavam ga UVEK I SVUDA, ko to ne radi nije Grobar, a ko pljuje po njemu makar bio nezadovoljan upravom, trenerom ili necim trecim, nije ni simpatizer...

Poslednja izmena:
Za razliku od mene ti nisi ni objektivan, niti navijac, ti si u najboljem slucaju simpatizer!! Vec sam ti pisao o tome pre nego sto si postao mod, kako je degutantno kako im podilazis kad god krenu da pljuju po nama, lupaju kako namestamo a ti odmah "ma dooobro, ne sporim"... Ili kad krenu da kenjaju kako nas guraju a ti odmah "pa dobro jeeeeste malo", rekao sam tad a ponovicu i sad, BATALI TU TVOJU KATARZU!!!!
To je jedna glupost i debilizam gorih od nas kako bi nas spustili na njihov nivo, i opet to sad radis optuzujuci nas da smo placip...e za sudijske nepravde, ako hoces mogu i da ti napisem da je to LAZ, evo ti sad i prilika da me banujes zbog vredjanja moderatora, ili ometanja njegovog "dozivljavanja katarze", pljuvanjem po Partizanu...

Ako smatras da te odlazak na 1 mec godisnje, ako i toliko, cini Grobarom nakon ovakvog postupanja u javnosti, varas se, ne moram ja da budem kompetantan, ali to nije ni bitno, ja se za Partizan borim i podrzavam ga UVEK I SVUDA, ko to ne radi nije Grobar, a ko pljuje po njemu makar bio nezadovoljan upravom, trenerom ili necim trecim, nije ni simpatizer...

Kao sto rekoh nisi kompetentan da pricas o tome ko je Grobar a ko ne tako da to sto pricas nema nikakvu vaznost ni tezinu. :bye:

Kao ni tvoji podsmesi meni kad argumentima pokopam ove teoreticare zavere, smej se do sutra, znam da to radis od muke jer ti smeta, a cim ti smeta, cim pljujes po Partizanu, cim potvrdjujes sve sto oni kazu a da ih nikad ne pritisnes ti za nesto sto se iz aviona vidi da rade, jasno je kao dan "ko si", bio ja kompetentan ili ne...

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back