peti ligament
Buduća legenda
- Poruka
- 40.861
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Završi se KAN, a nemam pojma je li iko ovdje uopšte to i komentarisao?![]()
Fudbal im je drugoligaski, tereni pasnjaci, tribine pune indijanaca, duvaju u one idiotske vuvuzele koje iritiraju svakog normalnog coveka, nisu vredni komentara.

"Pašnjaci"
Pa na pašnjacima se i pronađe po koja trvaka a ovde da k'o da su igrali po terenu planete Mars !
I to sto je domacin jedna od bogatijih zemalja u Africi pa nisu mogli da uvezu neku kvalitetniju travu nego se vidi oblak prasine svaki put kada igraci sutnu loptu.
Преминуо новинар Журнала Драган Пантелић
Рано јутрос у Београду у 40. години изненада је преминуо Драган Пантелић, дугогодишњи новинар Спортског Журнала.
У свету спорта Пантелић је био познат као одличан рукометаш, потом и сјајни хроничар најпре рукометних, затим и фудбалских збивања. Врхунац каријере био му је праћење ФК Црвена звезда, бројних великих утакмица овог клуба и репрезентације.
Датум и место сахране биће накнадно објављени.

ima li vodjeka živih ?
ae umetnici sa nogama..svi na
GLASANJEEEE:
http://forum.krstarica.com/showthread.php/605666-GLASANJE-na-vanrednu-temu-PROZOR
Završi se KAN, a nemam pojma je li iko ovdje uopšte to i komentarisao?![]()

Pa "grobar iz Niš" konstanto provocira i podhebava. Onda kada se samo dotaknu njegov lik i delo tap C1,C2-ban. Odavno se ne ponaša kao moderator.
Samo da priupitam nekog od supermoderatora kako treba da se ponaša "moderator". Šta god kažem ovaj će da me banuje.
Vidim i ti si preuzeo Miletovu taktiku, napadaj me dok ti ne odgovorim pa mi onda prisij lazne poene, kao sto si uradio malopre, za nekakvo vredjanje, ili svadjanje, ili ometanje rada???
Ti si svoje pravo lice pokazao, a ovim da se mi zalimo na sudije i dokazao, nit to Partizan radi, nit bi ti trebao da kazes cak i da radimo da si Grobar... Mozda u najboljem slucaju ako si simpatizer, foliraj druge od sad.
Za razliku od mene ti nisi ni objektivan, niti navijac, ti si u najboljem slucaju simpatizer!! Vec sam ti pisao o tome pre nego sto si postao mod, kako je degutantno kako im podilazis kad god krenu da pljuju po nama, lupaju kako namestamo a ti odmah "ma dooobro, ne sporim"... Ili kad krenu da kenjaju kako nas guraju a ti odmah "pa dobro jeeeeste malo", rekao sam tad a ponovicu i sad, BATALI TU TVOJU KATARZU!!!!
To je jedna glupost i debilizam gorih od nas kako bi nas spustili na njihov nivo, i opet to sad radis optuzujuci nas da smo placip...e za sudijske nepravde, ako hoces mogu i da ti napisem da je to LAZ, evo ti sad i prilika da me banujes zbog vredjanja moderatora, ili ometanja njegovog "dozivljavanja katarze", pljuvanjem po Partizanu...
Ako smatras da te odlazak na 1 mec godisnje, ako i toliko, cini Grobarom nakon ovakvog postupanja u javnosti, varas se, ne moram ja da budem kompetantan, ali to nije ni bitno, ja se za Partizan borim i podrzavam ga UVEK I SVUDA, ko to ne radi nije Grobar, a ko pljuje po njemu makar bio nezadovoljan upravom, trenerom ili necim trecim, nije ni simpatizer...