STADION

-

• -

• -

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
254296_500853876621500_1824749520_n.jpg

Marko je učio zanat od Radivoja. Samo se slažem sa tobom da posle Marka nismo imali sportskog komentatora. Hajde, Jordan Ivanović je tu negde ali ovo što danas imamo je skandalozno. Slujšam ih ponekad na netu kad uhvatzim neki naš prenos. To se sve neuko i nespremno pojavi za mikrofonom a ni imena sportista ne znaju pa čak ni pravila sportske ire koju prenose. :evil:

Marko je učio zanat od Radivoja. Samo se slažem sa tobom da posle Marka nismo imali sportskog komentatora. Hajde, Jordan Ivanović je tu negde ali ovo što danas imamo je skandalozno. Slujšam ih ponekad na netu kad uhvatzim neki naš prenos. To se sve neuko i nespremno pojavi za mikrofonom a ni imena sportista ne znaju pa čak ni pravila sportske ire koju prenose. :evil:

Danas slabije slušam radio prenose ali me je uvek nervirao Vlade Radičević.

Ne znam na kojoj temi da pitam,pa cu ovdje. :mrgreen:

Kakva je u Srbiji medijska zastupljenost odbojkaskih klubova?
Da li imaju na prenosu ikada utakmice Odbojkaske lige i da li imaju na prenosu Evropske utakmice domacih klubova?

pozdrav svima,
imam 16 godina, dosta dugo nisam trenirao pa sada planiram sve to da nadoknadim.
vec sam poceo ali me zanima da li neko moze da mi napise ili kaze gde mogu da nadjem
plan treninga. najbolje bi bilo da taj trening ukljucuje sto manje rekvizita posto treniram sam,
a kada prodje zima tj. krene liga onda cu nahvatati neki klub pa da treniram sa njima.
ps da li mislite da moze da se nadoknadi za nekih godinu, godinu ipo dana to sto nisam trenirao
dobre dve godine? svaki dan sam poceo da "treniram" po 4-5 sati, ali to nisu bas pravi treninzi
vec odem na teren pa sutam i slicno :) cista zjbancija. . .
ps 2 treba mi plan treninga posto nemam vremena za gubljenje jer kao sto sam vec napisao nisam
trenirao dve godine, a vecina klubova ne trenira zimi. . .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back