gost 320077
Poznat
- Poruka
- 7.027
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozes li tu GLUPOST da potkrepis nekim dokazom, kome to debele plate dajemo mi??? Nama Bertans najskuplji igrac sa 6000€ mesecno a vi sad imate bar trojicu koji ce toliko da zaradjuju na 10 dana...
Koju GLUPOST?
Tebi je sve što se objavi GLUPOST.Samo tvoje iznošenje do besvesti novinarskih tekstova NISU GLUPOSTI.
Ja te pitam već mali milion puta da nam pokažeš bilo kakav dokaz o tim tvojim bljuvotinama a tvoji odgovori su "tako pišu novine" (toliko o tvojim "dokazima").
Novine???E pa evo,i ovo je iz novina.Zadovoljan?
E pa to ćeš da izvineš ti ali kada sam te više puta pitao da postaviš makar jedan dokaz o tvojim bljuvotinama ti jesi napisao DA SAMO PRENOSIŠ ONO ŠTO SE NA NETU ILI NOVINAMA PIŠE.To mogu tako i ja,pa da vidimo ko će tako ići do kraja.E pa to ces da izvines ali LAZES!!!! Ja decace NIKAD nisam napisao da "tako pisu novine", ili casopisi, ili sta vec, rekao sam da su neke informacije javno dostupne ili da su nesto od toga pokrili mediji, recimo ono o vasem dugu kad su novinari nocevali u rupi da prvi prenesu izvestaje sa nocnih sednica Vucica i nove uprave, pa sta su tad pricali Vucko &co. a ovi preneli jedno tad je bilo kuku nama a sad je "ma on sve iz medija zna"...
A ovde jedino TI pises bljuvotine koje veze sa vezom nemaju, pre nekoliko nedelja Andjus je imao gomilu gostiju i izmedju ostalih Tegija, i nekog menadzera i vlasnika ili predsednika, sta li, neke zvezdine filijale, ne secam se koje...
Tad su pricali o tome kako smo mi "oteli" vama Bogdanovica jer niste imali para za njega, a on jadan vatreni zvezdas i hteo u FMP, a njegov taj iz bivseg kluba kad da vam ga nudio pa kad ste odbili prodao za duplo VISE Partizanu, i tad je taj neki menadzer na pitanja o situaciji u Partizanu pomenuo da Bertans ima najvecu platu, neko je dobacio da ima samo 3-4 000€, ali je ovaj dodao da nije ni 3 ni 4 nego 6 000€!!!
A sad vi samo lupite neke BLjUVOTINE kako Milosavljevic ima mnoooooooogo vise i nicim to ne potkrepite, e pa ja cu pre verovati coveku iz sporta nego vama ganima koji ste poznati po lazima samo ne bi li pricu okrenuli na vasu vodenicu da ste vi zrtve a svi vas mrze i napadaju!!!!

Porez građana,Fonto i Mrkonjićev "porez" za izgradnju porušenih mostova nakon bombardovanja.Nešto je krenulo ranije od toga da se sliva u kasu vašeg FK a nešto i kasnije da se dofinalizuje "zemunelo".Teleoptik je delo Mirka Marjanovica...
Bik se tu pitao koliko ti i ja...
Zecevic je druga prica...
One je dosta maznjavao, ali je sposoban covek i to stoji...
On je takodje zasluzan za Teleoptik, jer dok su cigani ulagali drzavne pare u igrace, Zeka je drzavne pare ulagao u Teleoptik...
Eto, opet ti LAZES!!!!! Ja sam napisao da je vecina toga lako proverljiva i samom tebi jer su to pokrivali i mediji!!!!!!! Pazi razlike u tome sto ti LAZES da sam izjavio i u ovom mom, nebo i zemlja!!!!!
zvaicno jeste najbolji, jer je poslednji osvojio ligu... ali sada po svemu prikazanom, i po igri i po rezultatu je cetvrti
A posle upravo prikazanog zvezda je onda za donji deo tabele!!
vidi ilketa... sa long cat prešao na long video...![]()

Nemoj da puštaš video. Zajebaćeš stranicu.![]()

axa.opet si im uvalio... virus?![]()

Vece fudbaleri..
Kad si me zadnji put poljubio ? - prekoreva žena muza.
Sto da te ljubim , nisi dala gol za reprezentaciju.
![]()