south
Domaćin
- Poruka
- 4.278
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa to i nije dobro formulisano pitanje.Koliko crvenih kartona sudija moze da pokaze na jednoj utakmici?
Moze da pokaze samo jedan crveni karton.
U sustini on pokazuje uvek jedan te isti a pokazuje ga vise puta
Alex.L:Pa to i nije dobro formulisano pitanje.
v.v.ilic:The Rolling Stones, izvini za ono "guster" ali to se u ovom slucaju moralo upotrebiti. South je kao neki stari borac na ovoj temi. A imao je i mnogo pomocnika u Grobarima i nista. Svi ce da ponavljaju razred.![]()
![]()
![]()
![]()

Fasovao je Asprogenisa za kraj godine???v.v.ilic:South umas keca 1za kraj godine. Nedam ti ni popravni ispit. Imao si razne mogucnosti da naucis gradivo.

Alex.L, morao bi malo da se na ladji ukljucis u skolovanje.Alex.L:Pa to i nije dobro formulisano pitanje.
Na ovakav odgovor
išlo bi pitanje:" Koliko različitih crvenih kartona sudija može da pokaže u toku meča, ako se zna.....?" ili neko slično.
Pitanje je sasvim na mestu i korektno.A mogao je i tvoju opasku koju si dao posle mog pitanja da ukljuci u razmisljanje. Lepo si mu napisao: crvrnih kartona!!!Rainbow Six:Fasovao je Asprogenisa za kraj godine???![]()
Blago njemu!!! Vidi molim te kako mu je samo krasan ovaj veliki CRVENI kec!!!![]()
![]()
I jos je bilo sa osmehom! :wink:Ja pokušao, al on...v.v.ilic:A mogao je i tvoju opasku koju si dao posle mog pitanja da ukljuci u razmisljanje. Lepo si mu napisao: crvrnih kartona!!!![]()
![]()
I jos je bilo sa osmehom! :wink:

He, he, he... Večernji kurs predškolskog obrazovanja!!!v.v.ilic:Alex.L, morao bi malo da se na ladji ukljucis u skolovanje.Pitanje je sasvim na mestu i korektno.
Inace, mislio sam da ces se bas ti upisati na ladju u Osnovnu Skolu ali si me izneverio.![]()

!!!Alex.L, morao bi malo da se na ladji ukljucis u skolovanje. Pitanje je sasvim na mestu i korektno.
Inace, mislio sam da ces se bas ti upisati na ladju u Osnovnu Skolu ali si me izneverio.

Krstarica 777. Ukljuci se malo. Madonna Girl ti je jos pre pola godine o njoj pricala.Alex.L:Kakvu lađu?
Mada me svejedno mrzi![]()
Ako uspem da nadjem malo vremena potseticu te njenim postom. Mislim da je bas na Stadionu. 
Ja sam ga prepoznao. Po rekvizitu. South je onaj u desnom gornjem uglu, sa salom oko vrata. Glava mu se ne vidi jer se stidi svojih navijaca!!!Rainbow Six:south na tekmi sa navijačkim rekvizitom svog voljenog kluba!!!
![]()
Čik pa nek se pronađe na fotosu!!!