Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
@
The Rolling Stones

Mozes sada da odgovoris na pitanje. Prosao je rok od 48 sati. Niti je south resio niti se neko drugi javio. Ako ne pogodis ja cu postaviti odgovor koji je vec dat ali na jednoj drugoj temi.:lol: :lol: :lol:

c040.gif
c040.gif
c040.gif

c040.gif
c040.gif
c040.gif

c040.gif
c040.gif
c040.gif

South umas keca 1za kraj godine. Nedam ti ni popravni ispit. Imao si razne mogucnosti da naucis gradivo.

Dodje "guster" na temu i iz prve odgovori!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol:

The Rolling Stones, izvini za ono "guster" ali to se u ovom slucaju moralo upotrebiti. South je kao neki stari borac na ovoj temi. A imao je i mnogo pomocnika u Grobarima i nista. Svi ce da ponavljaju razred. :lol: :lol: :lol: :lol:

proximo vbmenu_register("postmenu_4213878", true);
Registrovan korisnik

[url="http://forum.krstarica.com/image.php?u=46879&dateline=1142992844"]http://forum.krstarica.com/image.php?u=46879&dateline=1142992844[/url]

Učlanjen:: 10.01.2006.

icon1.gif
Re: Problem za osnovnu skolu
Citat:
Evo, nekim cudom stigosmo na Filipine! Probudio me teleprinter. Kaze:

Fudbalski tim ima 11 igraca. Na igralistu istovremeno mogu da igraju samo dva tima. Fudbalski tim moze da igra utakmicu i sa manim brojem igraca od 11 ali ne i sa manje od 7 igraca.
Kada sudija pokaze igracu crveni karton ovaj mora napustiti utakmicu. A nas pitaju: Koliko crvenih kartona sudija moze da pokaze na jednoj utakmici?

Moze da pokaze samo jedan crveni karton. ;)
U sustini on pokazuje uvek jedan te isti a pokazuje ga vise puta.:)
user_offline.gif

Alex.L:
Pa to i nije dobro formulisano pitanje.

Na ovakav odgovor

išlo bi pitanje:" Koliko različitih crvenih kartona sudija može da pokaže u toku meča, ako se zna.....?" ili neko slično.
Alex.L, morao bi malo da se na ladji ukljucis u skolovanje.:lol: Pitanje je sasvim na mestu i korektno.
Inace, mislio sam da ces se bas ti upisati na ladju u Osnovnu Skolu ali si me izneverio.;)

v.v.ilic:
A mogao je i tvoju opasku koju si dao posle mog pitanja da ukljuci u razmisljanje. Lepo si mu napisao: crvrnih kartona!!! :lol: :lol: :lol: I jos je bilo sa osmehom! :wink:
Ja pokušao, al on...
Ma šta sam i ja pokušao koji ****??? S kim???
On??? Šta da uključi??? Razmišljanje??? On i razmišljanje??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uzaludan pokušaj!!! Skontaj da je čovjek pod žestokim navijačkim stresom!!! Ja bih mu oprostio na tom njegovom zavidnom "umijeću iskazivanja lične nesposobnosti"!!!
Mislim da bi to bilo prilično humano!!! :lol: :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back