Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E ovo nisam ocekivao.

Brett Favre zatrazio trade, nece da igra za Packerse. Navodno je Favre pristao da igra jos jednu sezonu pod uslovom da Green Bay Packersi dovedu Randy Moss-a koji je na kraju zavrsio u New England Patriots.

Ja se izvinjavam sto se javljam ovde. Pokusao sam na temi Muzika ali Krstarica me nije htela pustiti. I ovde je trajalo malo duze. Tek sam se registrovao a hteo sam samo jednu malu pomoc.
Da li neko zna kako se zvala pop grupa u kojoj je pevao Vladimir Savcic - Cobi?
Hvala na odgovoru i izvinjavam se na smetnji: :(

The Rolling Stones:
Ja se izvinjavam sto se javljam ovde. Pokusao sam na temi Muzika ali Krstarica me nije htela pustiti. I ovde je trajalo malo duze. Tek sam se registrovao a hteo sam samo jednu malu pomoc.
Da li neko zna kako se zvala pop grupa u kojoj je pevao Vladimir Savcic - Cobi?
Hvala na odgovoru i izvinjavam se na smetnji: :(
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hahaha... ne mogu da verujem. Pa gde nađe na fudbalu da pitaš za muziku?

Ajde da ti kažem. Grupa se zvala Pro Arte. :wink:

FLUID:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hahaha... ne mogu da verujem. Pa gde nađe na fudbalu da pitaš za muziku?

Ajde da ti kažem. Grupa se zvala Pro Arte. :wink:
Pa nisam mogao da se konektiram na muzici vise od sat i po vremena pa sam mislio da ce ovde neko to znati. I vidim da se isplatilo. Mnogo ti hvala. A da ne budem dosadan. Gde bih mogao da vidim ili cujem njegovu neku pesmu? :(

PS: Probao sam na You Tube ali nisam znao kako se zvala grupa. Pod Vladimir Savcic mi nije dala nista.

The Rolling Stones:
Pa nisam mogao da se konektiram na muzici vise od sat i po vremena pa sam mislio da ce ovde neko to znati. I vidim da se isplatilo. Mnogo ti hvala. A da ne budem dosadan. Gde bih mogao da vidim ili cujem njegovu neku pesmu? :(

PS: Probao sam na You Tube ali nisam znao kako se zvala grupa. Pod Vladimir Savcic mi nije dala nista.

da platis pivo? :wink:
evo ti link pa skidaj za DZ 8)

http://www.nostalgija.com/muzika/p.php

South, vidje li ti ovo:

Miami remains No. 1 city for road rage

Cities ranked in order from most reported cases of road rage to the fewest:

1. Miami

2. New York

3. Boston

4. Los Angeles

5. Washington, D.C.

6. Phoenix

7. Chicago

8. Sacramento, Calif.

9. Philadelphia

10. San Francisco

11. Houston

12. Atlanta

13. Detroit

14. Minneapolis-St. Paul

15. Baltimore

16. Tampa, Fla.

17. San Diego

18. Cincinnati

19. Cleveland

20. Denver

21. Dallas-Ft. Worth

22. St. Louis

23. Seattle-Tacoma

24. Pittsburgh

25. Portland, Ore.

:D :D :D

pa ja pricam ;)
a tampa 16-ta.. 8)
ja ne vise...samo malo na semaforu i to je to 8)
ni kola, ni motor....
kraj..

a znas koji im je fazon bio pre 3-4 godine?
da voze auto putem,ali u pogresnom smeru :shock:
klinci,..ali opet :evil:

sa jednim,umalo nisam imao direktan sudar...a vozio sam preko 120km/h :roll:

ali ovde su neverovatno zaostrili zakone za te fore..i lako dobijes godinu,dve.. :roll:

Nevidljivi evo ti jos jedna inspiracija!

67-tetovani.jpg

43-tetrovani.jpg

ilicu,
mose li sudija da podeli 22 crvena kartona?
moze..potuku se igraci ...ko mu brani :shock:
a i moze vise..i onima na klupi,pa treneru,ekonomu..doktoru :D
znaci total je oko 34 :confused: :confused: :confused:

a minimum je 7 igraca na terenu da bi se tekma igrala :idea:
znaci 4 za jedna tim...

i sta tu nije jasno :shock:
pitaj :D ako ne znas

Sedi 1. Za kraj godine!
Dacu ti jos samo jednu sansu da popravis ocenu.:p

Procitaj pitanje studiozno i odgovori. Imas 48 sati za odgovor. Mozes uzeti i konsultante. Vidim da se niko ne javlja da ti pomogne. Sve strucnjak do strucnjaka. :roll: Jedino je Reinbow naznacio u svom komentaru odgovor.
Posle isteka roka od 48 sati uputicu te na ispravan odgovor koji je vec dat na ovim prostorima! :lol: :lol: :lol: :lol:

Pregledao sam par poslednjih stranica ove teme. Fluid me je prijatno iznenadio odgovorom pa sam se malo osvrnuo i na Stadion.
Ocenjujem da je v.v.ilic neki veliki saljivcina. Slatko sam se nasmejao nekim slikama. A kada bi mi dozvolio da ja odgovorim na ono pitanje o crvenim kartonima bio bih zaista srecan. Inace u fudbal se razumem isto koliko i u muziku ali ga malo manje pratim. Navijam za sve nase klubove kad igraju sa strancima.
Pozdrav.

The Rolling Stones:
Pregledao sam par poslednjih stranica ove teme. Fluid me je prijatno iznenadio odgovorom pa sam se malo osvrnuo i na Stadion.
Ocenjujem da je v.v.ilic neki veliki saljivcina. Slatko sam se nasmejao nekim slikama. A kada bi mi dozvolio da ja odgovorim na ono pitanje o crvenim kartonima bio bih zaista srecan. Inace u fudbal se razumem isto koliko i u muziku ali ga malo manje pratim. Navijam za sve nase klubove kad igraju sa strancima.
Pozdrav.
Nemoj molim te pre sutrasnjeg dana i pre 11h. South do tada ima termin. :lol: :lol: :lol: Posle kazi.:p
Inace, jesam saljivcina ali umem i da budem nemiran!;) Malo!:lol: :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back