- Poruka
- 23.504
Pitao sam koliko moze da pokaze crvenih kartona. !!! A ti ne odgovaras!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

The Rolling Stones:Ja se izvinjavam sto se javljam ovde. Pokusao sam na temi Muzika ali Krstarica me nije htela pustiti. I ovde je trajalo malo duze. Tek sam se registrovao a hteo sam samo jednu malu pomoc.
Da li neko zna kako se zvala pop grupa u kojoj je pevao Vladimir Savcic - Cobi?
Hvala na odgovoru i izvinjavam se na smetnji:![]()
Pa nisam mogao da se konektiram na muzici vise od sat i po vremena pa sam mislio da ce ovde neko to znati. I vidim da se isplatilo. Mnogo ti hvala. A da ne budem dosadan. Gde bih mogao da vidim ili cujem njegovu neku pesmu?FLUID:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hahaha... ne mogu da verujem. Pa gde nađe na fudbalu da pitaš za muziku?
Ajde da ti kažem. Grupa se zvala Pro Arte. :wink:

FLUID:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hahaha... ne mogu da verujem. Pa gde nađe na fudbalu da pitaš za muziku?
Ajde da ti kažem. Grupa se zvala Pro Arte. :wink:
The Rolling Stones:Pa nisam mogao da se konektiram na muzici vise od sat i po vremena pa sam mislio da ce ovde neko to znati. I vidim da se isplatilo. Mnogo ti hvala. A da ne budem dosadan. Gde bih mogao da vidim ili cujem njegovu neku pesmu?
PS: Probao sam na You Tube ali nisam znao kako se zvala grupa. Pod Vladimir Savcic mi nije dala nista.
E j.biga! Ne moš' u grupnjak, a da ti ne uđe!!!68Mustang428CJ:Nostalgija je puna spyware.

Sta si ovo dao? Ja ne mogu nista da skinem.south:
Hajde jedan cas obuke za mene.( Onaj Stouns je neki klinac 1988 god. Taj zna sve. )
Zadrzavaju saobracaj. 

Nemoj molim te pre sutrasnjeg dana i pre 11h. South do tada ima termin.The Rolling Stones:Pregledao sam par poslednjih stranica ove teme. Fluid me je prijatno iznenadio odgovorom pa sam se malo osvrnuo i na Stadion.
Ocenjujem da je v.v.ilic neki veliki saljivcina. Slatko sam se nasmejao nekim slikama. A kada bi mi dozvolio da ja odgovorim na ono pitanje o crvenim kartonima bio bih zaista srecan. Inace u fudbal se razumem isto koliko i u muziku ali ga malo manje pratim. Navijam za sve nase klubove kad igraju sa strancima.
Pozdrav.
Posle kazi.