Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
onavolizlezduxo1.jpg

'' i kazem ti ..bla,bla...........................''
'' i ja kazem bla bla bla.........................................''
''mi volimo zvezdu bla bla................................'' :lol: :lol: :lol:

ps. i ne stavlja te slike mise tumbasa,
ovde na fudbalu ima devojcica! :confused: :evil:

south:
ma...ovde ima fine dece,
nisu svi ko vas dvojica :lol: :lol: :lol:

ipak malo kulture :roll:

mislim..,kapiram ja cigani i kultura??? :roll: :lol: :lol:
to je kao vi i LS :lol: :lol: :lol:
dalekoooooo,bre :D :D :D
E pa sad yebiga! Ciji je to navijac? Nas ili vas? O kulturi si sada pogodio. :lol: :lol: :lol: :lol:
Joj kad mi udjemo u LS. Sta ce vam tada biti razlog da omalovazite taj uspeh? A koliko mi se cini, mi kad negde udjemo to i osvojimo!!!!:lol: :lol: :lol:

south:
:lol: :lol: :lol:

''prvo skoci,pa reci hop'' :lol: :lol: :lol:

..a onda cu da budem ozbiljan :roll:
Vi miševi ste daleko i od bilokakve priče o "skakanju", a kamoli nekakvom "hopkanju"!!!
Za vas i ovo gdje smo mi sada predstavlja "skok iz snova"!!!
Ma kakav skok??? Pa vama je potreban let bar za +19 da bi se mogli uzeti kao ozbiljan faktor u razgovoru!!!
a060.gif
:lol: :lol: :lol:
Pa sad ti budi i dalje neozbiljan!!!
c065.gif
c070.gif
a105.gif

Sezona 2002.-2003.

1. PARTIZAN............................34.....29-2-3.....88 : 36.....89
2. C. ZVEZDA...........................34.....21-7-6.....69 : 26.....70
3. OFK BEOGRAD...................34.....19-6-9.....57 : 36.....63
4. SUTJESKA..........................34.....19-5-10.....42 : 32.....62
5. ŽELEZNIK............................34.....18-8-8.....56 : 37.....62
6. VOJVODINA........................34.....17-5-12.....48 : 36.....56
7. OBILIĆ.................................34.....14-9-11.....45 : 35.....51
8. ZETA...................................34.....15-6-13.....51 : 44.....51
9. HAJDUK..............................34.....13-9-12.....39 : 29.....48
10. ZEMUN..............................34.....13-8-13.....42 : 39.....47
11. SARTID..............................34.....10-15-9.....44 : 44.....45
12. RADNIČKI (O).....................34.....11-11-12.....35 : 41.....44
13. RAD..................................34.....11-10-13.....39 : 43.....44
14. ČUKARIČKI STANKOM.......34.....10-7-17.....42 : 56.....37
15. JAVOR...............................34.....9-7-18.....21 : 43.....34
16. MOGREN...........................34.....5-6-23.....33 : 76.....21
17. RUDAR..............................34.....4-6-24.....19 : 62.....18
18. RADNIČKI (N).....................34.....2-5-27.....23 : 78.....11

Neko nešto reče. :roll: :lol:
c_laugh.gif

68Mustang428CJ:
Odita prvi napušta Humsku

Prvi fudbaler koji će napustiti Partizan je Obijora Odita. Kako prenosi "Sport" napadač crno-belih je u utorak potpisao ugovor sa jednim klubom iz Emirata.

Kako se pretpostavlja Odita je postigao dogovor sa Al Ainom, a vrednost transfera je oko milion evra!

Odita je zapao za oko Arapima još zimus, kada su crno-beli bili na pripremama u Dubaiju. Tada je Nigerijac do poslednjeg dana čekao pravu ponudu Al Nasra, ali su ljudi iz Partizana odustali od prodaje zbog dobre igre Odite na poslednjem kontrolnom meču, na kojem je postigao dva gola.

" Ne mogu još ništa da komentarišem, zaista", rekao je Odita, o mogućem odlasku iz Partizana.
d92d69dfd1a0e3.jpg

"Ma šta mi divaniš??? Dolazi nam taj neki kaurin Odita iz partizanija!!! Ma jah! Bezbeli nam se valja pojaćavat' da nam oni Suniti opet ne maznu duplu krunu!!! Ja sam ti još u mladosti, kao student navijao za taj partizan!! Ta raja su jednom godišnje vazda organizovali mašala sletove na svom stadionu! Ćujem da imaju i dobar fudbalski mejtef (školU)!!! Moj amidža mi rekn'o da taj partizan igra na bujrum taktiku! Ko nabije taj dobije!!! Valjda su dvi' god'ne uzastopno z'januli za titulu! Deder vala, raspitaj se kod našega efendije jel' taj insan Odita možda zna kako se goni avion??? Alaha mi to bi nam bilo pravi zuar!!! Uh što bi onda bilo belaja!!!" :lol: :lol: :lol: :lol:

guantanamo.jpg

"Pssst, jes'l ćuo da je imam kupio nekog Oditu???"
"Ma neeeemoj mi prićat???"
"Pssst, ćut' da nas ovaj iza murga ne ćuje!!!"
''Jes', jes' Kur'ana mi! Pis'o mi Sulejman Mezarlijani!!! Ka'e da će se iduće hefte sve detaljnije znati!!! Veli da se pojaćavamo za Iftar ligu i Baklava kup!!! Dovodi i još par kaura koji su sa tim insanom igrali u timu!!!''
"Mašala!!!! Ćim se vratim namah otvaram kladion'cu!"

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]1.[/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]MLADOST [/font]
[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]76[/font]​

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]2.[/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]ČUKARIČKI[/font]
[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]64[/font]​

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]3.[/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]NAPREDAK[/font]
[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]62[/font]​

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]4.[/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]RAD [/font]
[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]56[/font]​

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]5.[/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]BSK[/font]
[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]56[/font]​

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]6.[/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]RADNIČKI P[/font]
[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]55[/font]​

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]7.[/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]VLASINA[/font]
[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]53[/font]​

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]8.[/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]SEVOJNO[/font]
[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]53[/font]​

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]9.[/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]MLADENOVAC[/font]
[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]52[/font]​

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]10.[/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]ČSK[/font]

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]11.[/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]RADNIČKI N [/font]

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]12.[/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]JAVOR[/font]
[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]51[/font]

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]13.[/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]NOVI PAZAR[/font]
[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]49[/font]​

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]14.[/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]INĐIJA[/font]
[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]45[/font]​

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]15.[/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]SREM[/font]
[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]45[/font]​

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]16.[/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]DINAMO -1 [/font]
[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]42[/font]​

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]17.[/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]MAČVA[/font]
[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]41[/font]​

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]18.[/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]BASK[/font]
[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]35[/font]​

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]19.[/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]SPARTAK[/font]
[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]26[/font]​

[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]20.[/font][font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]OBILIĆ -1 [/font]
[font=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]6[/font]​

ide polako prema 1. mestu!Penjemo se,penjemo se!Sledeca je 26.05.2007. RAD-MACVA!;)

Zvezda prvi šampion Srbije

Rukometaši Crvene zvezde osvojili su prvu titulu prvaka Srbije. Zvezda je u Blacu pobedila ekipu Planinke Prolom vode rezultatom 37:28 u poslednjem kolu Superlige i završila takmičenje ispred Partizana, koji igra u subotu. "Crveno-beli" su titulu proslavili sa velikim brojem navijača, koji su za tu priliku otputovali do mesta smeštenog ispod Kopaonika. To je osma titula za Crvenu zvezdu u klupskoj istoriji i druga uzastopna.

Zvezda je u poslednje kolo ušla sa svešću da joj pobeda garantuje titulu, jer Partizan ima dva boda i utakmicu manje, a i u slučaju istog broja bodova Zvezda će biti prva zbog boljeg međusobnog skora.

Od samog početka bilo je jasno da je Zvezda daleko kvalitetnija u odnosu na ekipu iz Kuršumlije (u Blacu igra zbog loših uslova za igru u svom gradu), i da je pobeda gostiju izvesna.

Daleko najbolji na utakmici bio je Nenad Maksić sa 13 pogodaka.

Partizan ima meč zaostatka u odnosu na rivale u ligi, jer meč sa Proleterom (28:28) nije registrovan zbog žalbe "crno-belih".

Tabela Superlige (svi klubovi po 29 mečeva, osim ako je naznačeno drugačije):
1. Crvena zvezda 53 (30 mečeva)
2. Partizan Si&Si 49 (28)
3. Proleter Naftagas 33 (28)
4. Sintelon 33
5. Jugović Unimet 33
6. Kolubara 31
7. Mladost Radnički 28
8. Metaloplastika 27
9. Planinka Prolom Voda 27 (30)
10. Mladost Čelik 27
11. ORK Niš 26