Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
FLUID:
Pa znaš kako, mi bar imamo neke realne želje, a vi one nerealne, na primer, da zaigrate u Ligi šampiona. :D :lol:
Naaaravno!!!
Nama je san da prođemo Milan, a vama je remi protiv Hajduka postao realan povod za skakanje od veselja!!!
Usput Fluid, kakav je pogled odozdo (mislim na tabelu)??? :lol: :lol: :lol:
south:
pa da imaju sta da pricaju unucima ;)
tesko ce ove generacije to doziveti :lol:

nek se drze sta im je deda pricao...bari 1391 :lol: :lol:
I vi imate trofej za unuke!!! Stolicu sa stadiona evropskog prvaka!!! :lol: :lol: :lol:
FLUID:
Vidi ga ga ZzZzZz što pamti datume. Ja sam morao da pogledam šta je bilo tog datuma. Ali kad neko dobije po ušima da mu još uvek zuje mora to da pamti. :lol:
Ma rijetko se dešava pa se lako pamti!!! :lol:
FLUID:
A da pa mi smo načisto zaboravlili da ste vi imali velike uspehe ove sezone. :roll:
Posebo bih izdvojio onaj protiv Smedereva gde ste posle teške borbe savladali žilavog protivnika "sve u šesnaest". :lol: :lol: Kao i još veći uspeh nad Partizanom kada se padalo na sve strane pa i na loptu. A posle slavili nekoliko sati pa vam je trener opijen pobedom zakasnio pola sata na konferenciju za štampu. :lol:
Uspesi su to, nema zajebancije. :lol: :lol:
Što se tiče Partizana, sjećamo se svake šeste sezone!!! :oops: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

south:
ja sam zapamtio ,
kad je jedan trener u sred tekme ,otisao kuci..
a posle u grcku, na more :D

posle se ceo svet zajebavao sa tim dogadjajem :lol:
mora da je bio neki 'veliki' klub :shock:
Pamtiće se još po mnogo čemu!!!
Npr. pamtiće se:
-da su neki nesretnici umjesto da navijaju za svoj klub unaokolo nosali krst i palili svijeće živom čovjeku koji se i danas veoma dobro osjeća;
-da su neki tamo smjenjivani pa su jedino oni ostali u upravi a svi ostali ispushili;
-da je prvenstvo završeno u novembru mjesecu;
-da je neki tamo žabarski golman ovdje negdje u komšiluku stojeći na svom golu poželio da i on malo daje golove;
-da je Hajduk iz Kule mnogo jak u gostima kada igra sa bez dva isključena igrača;
-da su neki navijači obilježili drugu godinu bojkota utakmica koji je koristan kao kuga u srednjovijekovnoj Španiji - s čim se cio svijet i dan danas zajebava u kontinuitetu... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:

52-kasparkua.jpg

South, nemoj vise da se blamiras

DeteSunca:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Pretpostavljam da Fluidu nabijate komplekse kao i obično :D ..?
:D Meni komplekse? :-? Ni približno.
Samo govorim ono što je stvarnost i što možeš pročitati. A to što neko žmuri i govori u sebi: "Ne vidim ništa, ne vidim ništa!" je problem tih istih. Ali progledaće i ti isti samo kad ih nešto lupi u glavu pa iskolače oči. :roll:

I ovde da postavim isto pitanje koje ima south za polaganje ispita (kod mene) iz poznavanja sudijskih pravila u fudbalu.

Koliko sudija, u toku jedne utakmice, moze da pokaze crvenih kartona jednom timu kada se zna da se utakmica prekida ukoliko tim na terenu ostane sa 7 igraca?

v.v.ilic:
I ovde da postavim isto pitanje koje ima south za polaganje ispita (kod mene) iz poznavanja sudijskih pravila u fudbalu.

Koliko sudija, u toku jedne utakmice, moze da pokaze crvenih kartona jednom timu kada se zna da se utakmica prekida ukoliko tim na terenu ostane sa 7 igraca?

rekao sam tacan odgovor i ne menjaj pitanja...
minimum igraca je 7 u fudbalu...i ako sam mislio 8 :roll:
a kazi mi na kojoj je to tekmi bilo 4 iskljucenja za 1 tim????????????????

south:
rekao sam tacan odgovor i ne menjaj pitanja...
minimum igraca je 7 u fudbalu...i ako sam mislio 8 :roll:
a kazi mi na kojoj je to tekmi bilo 4 iskljucenja za 1 tim????????????????
Ja se slazem da je tamo lapsusom pogresno formulisamo. Fali manje od 7 igraca. Ali to ti ne uzimam za zlo. Pitao sam koliko moze da pokaze crvenih kartona. !!! A ti ne odgovaras!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back