Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja pratim NBA i NASCAR redovno (i naravno Evropski fudbal), a MLB i NFL samo kad timovi iz Wisconsina igraju.

Mada Wisconsin ima odlican college team u kosarci. Wisconsin je cini mi se bio 2. u svojoj diviziji (iza Ohio State), a nije ni Marquette los.

Hej vas dvojica "Amerikanaca". Danas smo vas razbili u hokeju ko dete zvecku. A jos ste i batine dobili. Otvorio sam na Ostalim sportovima temu Hokej pa da ne bih zamarao fudbalere koji ne vole hokej, dodjite da vam tamo malo vadim mast!!! :lol: :lol: :lol:

south:
odgovorio sam ti tamo...
promasio si temu :D :D

zipa ,igra se neko prvenstvo u ceskoj..
a ovde playoff u punom jeku???????????????????????? :shock:
I ja sam tebíi tamo odgovorio. Za pravu informaciju za forumase, igra se svetsko prvenstvo i ne u Ceskoj vec u Moskvi. To ti je u Rusiji, znas? :lol: :lol: :lol: a vi Amerikanci to i ne znate. Naravno, posto za vas nista nije interesantno ukoliko ne mozete da budete svetski prvaci. A u hokeju, naravno ne mozere jer vas biju i "svetske sile" kao sto su Svajcarci. :lol: :lol: :lol:

@ Ilke
Pa šta je tu čudno? Ameri nemaju nikakvu reprezentaciju, oni imaju samo jaku ligu zbog svih tih stranaca(uglavnom Čeha i Rusa).
Takva im je skoro svaka reprezentacija u njihovim glavnim sportovima, jer najbolji igrači neće da se umaraju i povređuju. Oni platu od klubova koliko ja znam dobijaju nedeljno, i ako ne igraš zbog povrede, dobijaš neku crkavicu(ili ništa ne dobijaš). Igranjem za repku nema para, a to je ono što svi Ameri prvo gledaju!!!

da..ali ako treba novi ugovor??

ovi igraju hokej od oktobra..svaki dan...muska igra,svi su izlomljeni
sada je najbitnije..igra se playofff..
i sad neko treba da igra u rusiji na prvenstvu? :shock:

tako je, yebiga :roll:

Ali koliko znam, kada igrač igra na nekoj utakmici on dobija izvesne bonuse, koji kad se saberu ispadnu većina plate. I javna je tajna da svaki igrač krije koliki su mu bonusi po utakmici,da ne bi saigrači slučajno saznali(jer su valjda ljubomorni, šta znam)

68Mustang428CJ:
Amerikance ne interesuje svetsko prvenstvo u bilo kom sportu. Oni imaju jednu od najboljih reprezentacija u kosarci, pa vecina njih niti zna kad je SP i kad i sa kim Ameri igraju.
Naravno da ih ne interesuje nista gde ne mogu da budu prvi. A u sportu u svetu vise nisu gotovo nigde najbolji. Jos malo ce pa kao reprezentacija da budu na nivou Africkih drzava i to onih u razvoju. Kupujete ugrace po svetu a vase ne negujete. :lol:Zato vas biju gde stignu i ko kod stigne u svim sportovima sem onih koji se nigde ne igraju sem u Americi. Neki bejzbol i tako to..klis, bacanje loptice u vis i slicno. :lol:

south:
da..ali ako treba novi ugovor??

ovi igraju hokej od oktobra..svaki dan...muska igra,svi su izlomljeni
sada je najbitnije..igra se playofff..
i sad neko treba da igra u rusiji na prvenstvu? :shock:

tako je, yebiga :roll:
I Rusi i Cesi i Svedjani i Finci igraju sa rezervnom timom jer su im najaci igraci u Americi u plej ofu. Onda nema pardona. Kako je vama tako je i njima. A inace o tome se i radi. Ne date drugima da igraju za svoje repke a kupujete razna takmicenja lovom koju dajete da se drugi oslabe ne igranjem igraca koji su kod vas pod profi ugovorom.:evil: :confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back