south
Domaćin
- Poruka
- 4.278
kasnije cu...sad pisem ovde
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi pogledao ni ovaj link.v.v.ilic:Ne dodje ti da mi odgovoris!![]()
![]()
Valjda te je odvratio onaj moj post.
Evo ti onda ovde da vidis http://hokej.sport.cz/clanek/112940-hokejiste-pokracuji-bez-porazky-usa-zdolali-4-3.html

Alex.L:Yebena Krstarica, već 20 minuta editujem post od 4 reči i tri smajlija

FLUID:...Samo tako Đukiću, pa da se uigraju za sledeće prvenstvo i Evropu.![]()
Vanjor:Igrali smo kao najvece rage.Nisam ni ja gledao ali pretpostavljam.
Alex.L:Mislim da smo previše očekivali od Đukića! Nebojša Marinković ne igra, a Hajduk nas je već punio ove sezoneNe znam kako smo igrali(nije bilo prenosa, a bio sam sa društvom na fudbalu), ali čim izgubiš 3:0 od Hajduka, sigruno je bilo dobro :mad:
:crni lepotan:e ovo je ponizavajuce
stvarno ne kapiram postavku igre
nista dace bog da Vosa uzme kup pa da mi donekle bude lakse
Pa znaš kako, mi bar imamo neke realne želje, a vi one nerealne, na primer, da zaigrate u Ligi šampiona.Rainbow Six:''NEBO'' (želje - let):Re: FK PARTIZAN sezona 2006/07![]()
Original postavio FLUID
...Samo tako Đukiću, pa da se uigraju za sledeće prvenstvo i Evropu.![]()
![]()
![]()
![]()

FLUID:Pa znaš kako, mi bar imamo neke realne želje, a vi one nerealne, na primer, da zaigrate u Ligi šampiona.![]()
![]()

Vidi ga ga ZzZzZz što pamti datume. Ja sam morao da pogledam šta je bilo tog datuma. Ali kad neko dobije po ušima da mu još uvek zuje mora to da pamti.ZzZzZz:A vi cete verovatno unucima da pricate o 24.02.2007.![]()

FLUID:Vidi ga ga ZzZzZz što pamti datume. Ja sam morao da pogledam šta je bilo tog datuma. Ali kad neko dobije po ušima da mu još uvek zuje mora to da pamti.![]()

Kao i još veći uspeh nad Partizanom kada se padalo na sve strane pa i na loptu. A posle slavili nekoliko sati pa vam je trener opijen pobedom zakasnio pola sata na konferenciju za štampu.

A da, pa to je onaj što je tražio svoje krpice nazad i plakao kao malo dete što mora da gubi.south:ja sam zapamtio ,
kad je jedan trener u sred tekme ,otisao kuci..
a posle u grcku, na more![]()
posle se ceo svet zajebavao sa tim dogadjajem![]()
mora da je bio neki 'veliki' klub :shock:

south:ja sam zapamtio ,
kad je jedan trener u sred tekme ,otisao kuci..
a posle u grcku, na more![]()
posle se ceo svet zajebavao sa tim dogadjajem![]()
mora da je bio neki 'veliki' klub :shock:
FLUID:A da, pa to je onaj što je tražio svoje krpice nazad i plakao kao malo dete što mora da gubi.![]()

FLUID:Vidi ga ga ZzZzZz što pamti datume. Ja sam morao da pogledam šta je bilo tog datuma. Ali kad neko dobije po ušima da mu još uvek zuje mora to da pamti.

FLUID:Ali kad neko dobije po ušima da mu još uvek zuje mora to da pamti.