Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
68Mustang428CJ:
:lol:

A ja i FLUID sinoc pricamo na MSN i pricamo sta bi trebao da uradim da me izbace iz skole. :lol: I FLUID kaze kako bi treba da dodjem sa pistoljem u skolu.

I dan posle toga desi se ovo ...
To je bila moja ideja. Nije fer što je iskoristio taj Kinez. :D

Tuži ga tamo, uzmi mu pare. Ko ga yebe... :lol: :lol: :lol:

Da sam ga ja naoružavao naovjeravao bi ih barem 250!!!
Dečko je imao dara! 33 upokojena i 29 sakatih je za respect ako se ima u vidu da je rokao iz dva pištolja!!! Ko je god bio u kakvoj pucnjavi, znaće o čemu pričam!
Nešto razmišljam, kako bi to izgledalo da je iz svog auta izvadio osamdesetčetvorku sa nabudženom većom municijskom kutijom??? Ili npr bacač granata - to ionako kod njih dijele uz predizborne letke ili telefonske račune???

v.v.ilic:
Pa mali se malo sapleo. Nema veze, shvatice kad poraste. A bio bi bolji mod od Fluida za 5 klasa. A?
Samo da te podsetim na tvoje reči, da moraš da odgovoriš na svaki komentar gde si pomenut, čime si pravdao divljanje po temama.

Ja neću da odgovaram više od ovoga ma koliko se trudio da provociraš.

smokefs9.png

NO COMMENT

v.v.ilic:
Konacno sam pronasao sliku koju je Fluid izbrisao sa ove teme Stadion. Mislim da je komentar bio: Fluidova fotelja u moderatorskom kabinetu ili tako nekako!:lol:
E Blatazare Iliću trebaju ti dva korisnička imena da bi bio siguran u sebe i jak.
Dva lica, pa kad jedno zataji tu je drugo.
Fino, fino,..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back