RainbowSix
Veoma poznat
- Poruka
- 10.717
Mrzim snijeg!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti znas za sta zivissouth:i kako neko voli zimu,bre?
zima na floridi:
suncano 8)
18-25C 8)
kisa ne pada 8)
ides gde hoces i kad hoces...sve baste otvorene cele godine 8)
ribe u sorcu ili kratkoj suknjici...a ne kao deda mraz u 3 kape i 2 sala kao u chicagu i kod tebe
![]()
ne treba ti AC.. 8)
..mislim dosta je...mogu na 3 strane ,ako nastavim.. ;-)
68Mustang428CJ:, . Zato hocu da zivim u Wyomingu, oni imaju najgore zime u Americi. Mada je moja najveca zelja Alaska, ali za sada neostvariva.

Jeste da je bio $2,500 opcija na mom Fordu, ali da ti iskreno kazem - vredan je svake cente.
).Nevidljivi, jel' ti je to stroj na 4 feluge sa 4 gume!!!68Mustang428CJ:Zaboravicu ja brzo na Mustanga.
Ovo je sve sto mi trebaJeste da je bio $2,500 opcija na mom Fordu, ali da ti iskreno kazem - vredan je svake cente.
![]()

jeste da neki romi beze 6 bodova ali i pored toga se nalaze u teskom polozajuDanas se obeležava Međunarodni dan Roma, ustanovljen 1971. U svetu živi oko deset miliona Roma, većinom u veoma teškom socijalnom položaju.
68Mustang428CJ:Hristos vaskrse!
Ko o čemu - Ti o svojim snovima!!!banegad:jeste da neki romi beze 6 bodova ali i pored toga se nalaze u teskom polozaju
ja sam danas nagovestio poraz http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4057868&postcount=2449Rainbow Six:Ko o čemu - Ti o svojim snovima!!!