Wisconsin banci. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Za Michigen znam da je istina 100%!!! Ako ti kažeš da je to i tamo kod tebe slučaj, nema razloga da ti sporim!68Mustang428CJ:Wisconsin banci.![]()
To je bila moja ideja. Nije fer što je iskoristio taj Kinez.68Mustang428CJ:
A ja i FLUID sinoc pricamo na MSN i pricamo sta bi trebao da uradim da me izbace iz skole.I FLUID kaze kako bi treba da dodjem sa pistoljem u skolu.
I dan posle toga desi se ovo ...

Mislim da je Kinez bio srećan...68Mustang428CJ:FLUID, donosis nesrece ljudima.![]()

Šta??? Žuća ih roka po svih sedamdeset frekvancija??? To se zove biti ''dečko za velika dela"!!! 8-)68Mustang428CJ:Dosadilo mi vise. Ne mozes nista normalno da vidis na TV-u.
70 kanala i na svima jedno te isto.
Kompromis: krajhitno!!!v.v.ilic:Evo sta Fluid pise na "svojoj" temi:
Treba vratiti Borka Veselinovića podhitno!

pre nego što je Ilke dodao ono
tako da... š'a da ti kažem.A nadhitno ne moze?
Samo da te podsetim na tvoje reči, da moraš da odgovoriš na svaki komentar gde si pomenut, čime si pravdao divljanje po temama.v.v.ilic:Pa mali se malo sapleo. Nema veze, shvatice kad poraste. A bio bi bolji mod od Fluida za 5 klasa. A?
Nemoj!!! Ostani ''podhitan''!!!FLUID:Samo da te podsetim na tvoje reči, da moraš da odgovoriš na svaki komentar gde si pomenut, čime si pravdao divljanje po temama.
Ja neću da odgovaram više od ovoga ma koliko se trudio da provociraš.

v.v.ilic:Konacno sam pronasao sliku koju je Fluid izbrisao sa ove teme Stadion. Mislim da je komentar bio: Fluidova fotelja u moderatorskom kabinetu ili tako nekako!![]()

E Blatazare Iliću trebaju ti dva korisnička imena da bi bio siguran u sebe i jak.v.v.ilic:Konacno sam pronasao sliku koju je Fluid izbrisao sa ove teme Stadion. Mislim da je komentar bio: Fluidova fotelja u moderatorskom kabinetu ili tako nekako!![]()

Haustor - "Skriven iza lažnih imena"v.v.ilic:Imam ja jos u rezervi. Ne sekiraj se. Dva je malo za vasa proseravanja.