Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Alex.L:
A bre Ilke, što zayebavaš dečka? :lol:
Ama ne zajebavam ga. On počinje da zaboravlja srpski. Prevodi ga sa engleskog. Isto to radi i moj Stefan pa mu držim predavanja. Nevidljivi je malo stariji pa će lakše održati srpski jezik ako mu se ponekad skrene pažnja. :wink: Stefan je ovde od svoje pete godine pa je teže da ga ispravljam. Nevidljivi to nije shvatio kao zajebanciju.:razz:

Добро Илићу, верујеш ли ми сада да не заборављам српски. Мој млађи брат (сада има скоро 16 година, имао је 8 кад смо дошли у Америку) је заборавио ћирилицу за неколико месеци, али ево ја још увек знам ћирилицу. И да пишем и да читам.

Alex.L:
E, al profesore, primetio sam da nekada i vi zatajite, pa pišete neznam, ili nemogu umesto ne znam i ne mogu:lol: :lol: :lol:
Može da se desi. Poneke stvari se dese u brzini kucanja. Ponekad nešto i ne znam (neznam). ;) Kada bi posetio našu ladju video bi koliko se grešaka napravi a za iste se daju i nagrade.:lol: :lol: :lol:

68Charger440+6:
Добро Илићу, верујеш ли ми сада да не заборављам српски. Мој млађи брат (сада има скоро 16 година, имао је 8 кад смо дошли у Америку) је заборавио ћирилицу за неколико месеци, али ево ја још увек знам ћирилицу. И да пишем и да читам.
Ćirilicu nemožeš zaboraviti. Ali govorni jezik da. Da vidiš samo kako ovde poneki srbi pričaju srpski. Da te Bog sačuva. Nerazumeju ih ni Česi ni Srbi.:lol: :lol: :lol:

Alex.L:
Da se ne lažemo, mogu se zaboraviti i govor i pismo jednog naroda.

Na srecu, mi imamo Ilica koji ce se potruditi da se to ne desi.
icon_lol.gif

Uzivajte, ja odoh malo voziti biciklo

68Charger440+6:
Mozes cirilicu zaboraviti (rekoh ti da je moj brat zaboravio).

Licno, ja ostajem u Americi tako da se moze preci malih pravopisnih gresaka u srpskom jeziku.
Pitanje je koliko je dobro znao. I da li je uopšte znao. Kažeš da je imao 8 godina?:-( Znači da je jedva naučio.:-(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back