- Poruka
- 23.504
Dobro, važi. Idem sada malo spavati.FLUID:Nemoj ti meni da prepravljaš. To su samo moje greške i ničije više!![]()
![]()
![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, važi. Idem sada malo spavati.FLUID:Nemoj ti meni da prepravljaš. To su samo moje greške i ničije više!![]()
![]()
![]()
![]()
Jeste. Onaj koji izdaje je izdajnik. Nema veze da li je izdao sebe ili knjigu.FLUID:A ono "Izdajnik!", je l' to pravilno napisano?![]()

Da, ali prijatelji spavaju. Ponekad i mirno, jer ima ko da ih čuva.FLUID:Nemoj sad na spavanje, a časovi iz srpskog? I ko će da proverava da li su pravilno napisani svi postovi? Pa nemoj tako. Neprijatelj nikad ne spava, nemoj ni ti.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A tek da vidiš na fizici.FLUID:Ma verovatno imamo. Budi na vreme tu i ustani kad uđe. Znaš kako je zajeban.![]()

Eto, skroz si ga zaboravio!!!68Charger440+6:It happens to the best of us

Očigledno nije, konstrukcija koju si upotrebio je hrvatska- mi bi rekli: Izgleda da SE završio...68Charger440+6:Izgleda da je zavrsio cas srpskog jezika.
DeteSunca:Očigledno nije, konstrukcija koju si upotrebio je hrvatska- mi bi rekli: Izgleda da SE završio...
Naprotiv!!!DeteSunca:Očigledno nije, konstrukcija koju si upotrebio je hrvatska- mi bi rekli: Izgleda da SE završio...
Nadam se da prof. dr Ilić nema ništa protiv ovog mešanja u njegov posao, a ni Nevidljivi, jer ga ispravljam...![]()
![]()
![]()

Onda je greška razumljiva i prihvatljiva, odnosno nije ni greška...68Charger440+6:'ebiga, ja sam odrastao u Zadru i Kninu.
Zahvaljujem..v.v.ilic:Naprotiv!!!![]()
![]()
![]()