Znaci online cas nije deo skole? Ja bi voleo da nije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto, sad lepo kažeš online čas. Znači imao si čas a ne školu. Da li ti shvataš šta hoću da ti kažem?68Charger440+6:Znaci online cas nije deo skole? Ja bi voleo da nije.
Ja bih voleo da nije.68Charger440+6:Znaci online cas nije deo skole? Ja bi voleo da nije.

Ama ne zajebavam ga. On počinje da zaboravlja srpski. Prevodi ga sa engleskog. Isto to radi i moj Stefan pa mu držim predavanja. Nevidljivi je malo stariji pa će lakše održati srpski jezik ako mu se ponekad skrene pažnja. :wink: Stefan je ovde od svoje pete godine pa je teže da ga ispravljam. Nevidljivi to nije shvatio kao zajebanciju.:razz:Alex.L:A bre Ilke, što zayebavaš dečka?![]()

Može da se desi. Poneke stvari se dese u brzini kucanja. Ponekad nešto i ne znam (neznam).Alex.L:E, al profesore, primetio sam da nekada i vi zatajite, pa pišete neznam, ili nemogu umesto ne znam i ne mogu![]()
![]()
![]()

Ćirilicu nemožeš zaboraviti. Ali govorni jezik da. Da vidiš samo kako ovde poneki srbi pričaju srpski. Da te Bog sačuva. Nerazumeju ih ni Česi ni Srbi.68Charger440+6:Добро Илићу, верујеш ли ми сада да не заборављам српски. Мој млађи брат (сада има скоро 16 година, имао је 8 кад смо дошли у Америку) је заборавио ћирилицу за неколико месеци, али ево ја још увек знам ћирилицу. И да пишем и да читам.

A, pa da, naravnoMože da se desi. Poneke stvari se dese u brzini kucanja
Nemoj da se sada izvlačiš. Uostalom već si priznao ovde:Ponekad nešto i neznam
Alex.L:Da se ne lažemo, mogu se zaboraviti i govor i pismo jednog naroda.
Pitanje je koliko je dobro znao. I da li je uopšte znao. Kažeš da je imao 8 godina?:-( Znači da je jedva naučio.:-(68Charger440+6:Mozes cirilicu zaboraviti (rekoh ti da je moj brat zaboravio).
Licno, ja ostajem u Americi tako da se moze preci malih pravopisnih gresaka u srpskom jeziku.
Laže da je zaboravio.68Charger440+6:Znao je citati i pisati pre nego sto je krenuo u osnovnu skolu.
Mi ne govorimo u infinitivu. Pravilno se kaže: Ja odoh malo da vozim biciklo.68Charger440+6:Na srecu, mi imamo Ilica koji ce se potruditi da se to ne desi.
Uzivajte, ja odoh malo voziti biciklo

Ajde reci mi šta je ovo, a? Namerno to radiš, a niko ništa. Ili možda nije namerno.v.v.ilic:Ćirilicu nemožeš zaboraviti. Ali govorni jezik da. Da vidiš samo kako ovde poneki srbi pričaju srpski. Da te Bog sačuva. Nerazumeju ih ni Česi ni Srbi.![]()
![]()
![]()
FLUID:Ajde reci mi šta je ovo, a? Namerno to radiš, a niko ništa. Ili možda nije namerno.![]()
![]()

Ma pusti budalu već napisao knjigu i po i hoće da izda. Izdajnik!v.v.ilic:![]()
![]()
![]()
Šta misliš? Da li je namerno. Nemoj da citiram jednog mog druga što piše aforizme.![]()

Iza treće reči treba tačka pa posle veliko slovo. Ovako: Ma pusti budalu. Već...... a posle: .......i hoće da je izda.FLUID:Ma pusti budalu već napisao knjigu i po i hoće da izda. Izdajnik!![]()
![]()
![]()