- Poruka
- 23.504
Koliko je ovo sati?Korner zastavica:zoki,brate znas kako je kad radis za sluzbu. Nista ne znas do sad vremena pred akciju. Tuzno je to.![]()
Ma idem brate za Svedsku,cuo sam da se tamo dobro zivi. Nema krize,nema nista...samo Svedjanke!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko je ovo sati?Korner zastavica:zoki,brate znas kako je kad radis za sluzbu. Nista ne znas do sad vremena pred akciju. Tuzno je to.![]()
Ma idem brate za Svedsku,cuo sam da se tamo dobro zivi. Nema krize,nema nista...samo Svedjanke!![]()
Britney and Paris what???v.v.ilic:E, ovo još niste ni čuli ni videli.http://www.novinky.cz/koktejl/letoun-nouzove-pristal-kvuli-vetrum-pasayerky_103252_0q0va.html
Šta si ti dobio kad si otvorio? Lepo piše na češkom: Avion morao prinudno da sleti zbog vetrova jedne putniceRainbow Six:Britney and Paris what???
![]()
Ne znam šta hoćeš? :? :? Tamo ne vidim ništa što treba prevesti.Rainbow Six:Ma yebeš vjetrove, nego prevedi nam tekst u linku u donjem lijevom dijelu lokacije koju si nam dao!
http://www.novinky.cz/koktejl/britney-si-s-paris-hiltonovou-udajne-uziva-sex_103137_8uu4l.html
Ma mislio sam sa českog na zerbski!!!v.v.ilic:Ne znam šta hoćeš? :? :? Tamo ne vidim ništa što treba prevesti.
Ovaj jezik neznam.Rainbow Six:Ma mislio sam sa českog na zerbski!!!
Daj nam detalje! Kad je ko koga, šta i zašto?
Kratko i jasno!

Ispod slike:Paris Hilton u poslednje vreme sa Britney Spears provodi svaki slobodan trenutakRainbow Six:Uh njega!! Ma koje koga i kad na: http://www.novinky.cz/koktejl/britney-si-s-paris-hiltonovou-udajne-uziva-sex_103137_8uu4l.html???!!!
Ok brate to je dovoljno! Ostatak svako konta!v.v.ilic:Ispod slike:Paris Hilton u poslednje vreme sa Britney Spears provodi svaki slobodan trenutak
Posle toga prišu kako to nije samo poslovna veza nego da ima i nečeg "mnogo dubljeg" Text je dugačak. Nemam vremena za prevodjenje. :wink:
Jesi li im merio "dubinu" :wink:Rainbow Six:Ok brate to je dovoljno! Ostatak svako konta!
Ipak su to dvije "mnogo duboke" ribe!
Da nas ovaj nije pomešao sa nekim drugim? :-?Rainbow Six:EKSKLUZIVNO - Ravi Darbari za današnje izdanje „Blic“-a
- Mogu samo da kažem da to neće biti tako brzo. Sigurno neće do kraja ove godine jer na tu temu tek treba da razgovaramo. U Srbiji se igra dobar fudbal. Znam samo jedno, kada Pramod Mital nešto uzme u svoje u ruke, to može da krene samo nabolje - rekao je Darbari.

A šta misliš kako su vama skandirali kada stre igrali u Zagrebu ili Splitu? Cigani jedni....FLUID:Da nas ovaj nije pomešao sa nekim drugim? :-?![]()
![]()
![]()

Sherlock:ko o cemu ***** o postenju, a cigani o tituli...
EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Ne postoje reči kojima bi se opisala naša mržnja prema gamadi koja je uzurpirala NAŠ klub!
Stoko marš iz Partizana!
Ne pisem, nego povezujem preko klipborda :wink:ZzZzZz:Kako te ne mrzi da pises ovo stalno..
...Delije o tituli, grobari o svojoj upravi!!!Sherlock:ko o cemu ***** o postenju, a cigani o tituli...
EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Ne postoje reči kojima bi se opisala naša mržnja prema gamadi koja je uzurpirala NAŠ klub!
Stoko marš iz Partizana!