Sherlock
Domaćin
- Poruka
- 3.454
Rainbow Six = mali smrad i kompleksas.Rainbow Six:Sherlock + bojkot = FC Prishtina OLEEEEEEEEE!!!!!!!!!!
Takođe kraj priče!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rainbow Six = mali smrad i kompleksas.Rainbow Six:Sherlock + bojkot = FC Prishtina OLEEEEEEEEE!!!!!!!!!!
Takođe kraj priče!
Luftaj debilu zeleni!!!Sherlock:Glup si. Ne vredi trositi reci na tebe.
A gde ti je smajlik?Sherlock:Rainbow Six = mali smrad i kompleksas.
Nema.v.v.ilic:A gde ti je smajlik?
Ne vredi diskutovati sa tobom. Ne pada mi na pamet da se zajebavam sa svakim retardom koji zna samo da vredja, a nijedan post nije ostavio vezanu za temu. Sve ti je offtopic. Da ima moderatora sve bi ti bilo pobrisano. I zato Charger treba da se vrati, bas zbog ovakvih debila.Rainbow Six:Luftaj debilu zeleni!!!
Zato te i:Sherlock:
Rainbow Six:Majmune idiotski nalaziš se na Stadionu, a ne u Pozorištu!
Ako hoćeš da diskutuješ konstruktivno onda idi na Nauku i obrazovanje pa tamo traži vijuge koje nemaš!
Kolika si dijabolčina pokazuješ i s tim da hoćeš ozbiljnu priču, a ni jedan komentar ti nije prevazišao predškolski uzrast!
Sjaši s foruma na koji si zalutao i idi na Karaburmu pa tamo liječi svoje frustracije!
Sa tobom nemam inspiraciju da polemišem konstruktivnije jer ne želim da vodim monolog sa retardom poput tebe te zato sine odyebi!

A gde je tebi sada smajlik?Rainbow Six:Taaako! Sad već bolje i pametnije zvučiš! Nastavi samo!

Korner zastavica:Samo da pozdravim Zikija Petrovica84.![]()
Zoki,jesi Grobar,ali nisi los.![]()
Ovoga neznam.Korner zastavica:Samo da pozdravim Zikija Petrovica84.![]()
Zoki,jesi Grobar,ali nisi los.![]()

:wink:Eto sad znas. Svaki dan naucis nesto novo.Alex.L:Iliću bre, nisam znao da se ne znam piše zajedno!!!!:wink:
Što se ne organizujete i ne isterate gamad? I vi ste mi smešni, k'o babe tu štrajkujete i bojkotujete, radite nešto konkretno.Sherlock:EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Ne postoje reči kojima bi se opisala naša mržnja prema gamadi koja je uzurpirala NAŠ klub!
Stoko marš iz Partizana!
Stisnuo sam da neko izmedju ne stavi zapetu. :wink:Alex.L:Iliću bre, nisam znao da se ne znam piše zajedno!!!!:wink:
Juce je uradjeno nesto konkretno. Odneto je pismo Vladi Srbije, i oni ce morati da reaguju i da smene ova govna, ili ce javno priznati da je klub privatno vlasnistvo Zecevica i Bjekovica.DeteSunca:Što se ne organizujete i ne isterate gamad? I vi ste mi smešni, k'o babe tu štrajkujete i bojkotujete, radite nešto konkretno.
zoranpetrovic84:O hvala, hvala. I ja sada to htedoh da uradim...
Kako je bilo na zurkici?
Kada cemo saznati lokaciju?Ni ti je ne znas...saznaces je sat vremena pre nego sto odes...misterious..
![]()

A jesi li čuo možda koliko se u Švedskoj radi?Korner zastavica:zoki,brate znas kako je kad radis za sluzbu. Nista ne znas do sad vremena pred akciju. Tuzno je to.![]()
Ma idem brate za Svedsku,cuo sam da se tamo dobro zivi. Nema krize,nema nista...samo Svedjanke!![]()