Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
grobartalibanlr7.jpg

Sherlock - pacijent koji gotivi FC Pristhina!

Rainbow Six:
Luftaj debilu zeleni!!!
Ne vredi diskutovati sa tobom. Ne pada mi na pamet da se zajebavam sa svakim retardom koji zna samo da vredja, a nijedan post nije ostavio vezanu za temu. Sve ti je offtopic. Da ima moderatora sve bi ti bilo pobrisano. I zato Charger treba da se vrati, bas zbog ovakvih debila.

Majmune idiotski nalaziš se na Stadionu, a ne u Pozorištu!
Ako hoćeš da diskutuješ konstruktivno onda idi na Nauku i obrazovanje pa tamo traži vijuge koje nemaš!
Kolika si dijabolčina pokazuješ i s tim da hoćeš ozbiljnu priču, a ni jedan komentar ti nije prevazišao predškolski uzrast!
Sjaši s foruma na koji si zalutao i idi na Karaburmu pa tamo liječi svoje frustracije!
Sa tobom nemam inspiraciju da polemišem konstruktivnije jer ne želim da vodim monolog sa retardom poput tebe te zato sine odyebi!

Rainbow Six:
Majmune idiotski nalaziš se na Stadionu, a ne u Pozorištu!
Ako hoćeš da diskutuješ konstruktivno onda idi na Nauku i obrazovanje pa tamo traži vijuge koje nemaš!
Kolika si dijabolčina pokazuješ i s tim da hoćeš ozbiljnu priču, a ni jedan komentar ti nije prevazišao predškolski uzrast!
Sjaši s foruma na koji si zalutao i idi na Karaburmu pa tamo liječi svoje frustracije!
Sa tobom nemam inspiraciju da polemišem konstruktivnije jer ne želim da vodim monolog sa retardom poput tebe te zato sine odyebi!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

DeteSunca:
Što se ne organizujete i ne isterate gamad? I vi ste mi smešni, k'o babe tu štrajkujete i bojkotujete, radite nešto konkretno.
Juce je uradjeno nesto konkretno. Odneto je pismo Vladi Srbije, i oni ce morati da reaguju i da smene ova govna, ili ce javno priznati da je klub privatno vlasnistvo Zecevica i Bjekovica.

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Ne postoje reči kojima bi se opisala naša mržnja prema gamadi koja je uzurpirala NAŠ klub!
Stoko marš iz Partizana!

zoranpetrovic84:
:D O hvala, hvala. I ja sada to htedoh da uradim...:D
Kako je bilo na zurkici?
Kada cemo saznati lokaciju?:D Ni ti je ne znas...saznaces je sat vremena pre nego sto odes...misterious..;)

zoki,brate znas kako je kad radis za sluzbu. Nista ne znas do sad vremena pred akciju. Tuzno je to. :D
Ma idem brate za Svedsku,cuo sam da se tamo dobro zivi. Nema krize,nema nista...samo Svedjanke! :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back