Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
south:
znam,za vas svi navijaju...
kao u onoj pesmi '' sva su sela,crveno bela'' :lol:
Pa nisi nam onomad rekao kojo je tvojo selo iz kojog si!!!
h011.gif

v.v.ilic:
A jel' mogu ja da odgovorim za peticu?
Druže nastavniče, mogao je da dobije ime Staljin da su glasali partizani. Glasala je grupa omladinaca i studenata pa nije išlo. :lol: :lol: :lol:

Jel' dosta za peticu? :wink:

mrsava 2,ali i to je bolje nego @duga ,sto ima zakljucenog 1 za polugodiste

a sto ti omladinci nisu glasali za ''srpsku zvezdu'' ili fk ''prepecenica'' :shock:

nego zvezda i to crvena..ma bolje da ste fk ''lenjin& staljin''
..i mi ne bi smeli da vas zovemo ciganima :lol:

south:

a sto ti omladinci nisu glasali za ''srpsku zvezdu'' ili fk ''prepecenica'' :shock:

Mogli bi i malo češće da se presvučete pošto su vam i boje u konfliktu sa imenom!
[/img]..http://www.cnn.com/US/9907/27/tough.sheriff/link.prisoner.jpg[/img]

south:

Da sam glasao ja glasao bih za "Vladimir Ilić" Do današnjeg dana bih se qrčio. :lol: :lol: :lol:

south:

Mogli bi i malo češće da se presvučete pošto su vam i boje u konfliktu sa imenom!
link.prisoner.jpg

Ovdje su završavali oni koji su kao regruti odbijali prekomandu na "groblje":
2002-03-03goli_otok.jpg

n025.gif

south:
pa... iz najveceg sela :-D zato partizan
a u dubodolu i g. vakufu sve crveno belo...
gore nego u marinkovoj :shock:
Ma ima vas svuda ko Ratka Mladića po mitinzima!
Carevi ste! Odete prvo da igrate turcima u Sarajevo pa onda se razmišljate o B.Luci!
E to vam je tada ovdje zamjerila masa Srbalja!
Ajde sad reci i tu nešto afirmativno! Partizan igra revijalnu tekmu sa Željom dok se u Dobrinji vrši raznjena posmrtnih ostataka poginulih srpskih boraca i stradalih civila!
Sramota grobarska golema je do neba! Da ti se život zgadi, a kamoli fudbal! FUUUJ!!!
g030.gif

Rainbow Six:
south!!!
Nestade ga!!!
Gje je čovjek? Nema čovjeka!!!
obr04m.jpg
Kod njega je sada 3 sata po podne. Otišao je kući. Radio je do malopre. :wink: Moraš mu priznati da se dobro držao. Jedan od retkih Grobara koji ne uzima zayebanciju lično i pravilno ne prepoznaje sebe u njoj. Zato je sa njim i dobra zayebancija. :wink:

FLUID:
Vidi dokazivanje ko je veći Srbin je u toku. Te ko je igrao u kom klubu, te gde je igrao tad i tad, te sa kim je sarađivao, te kakve su boje,.. Čistunci, a Cigani! Pa to nema nigde. :D
Kako nema nigde? A gde to čitaš? Osvrni se malo po Stadionu. Ima ovde svega i svačega. :lol: Najviše grobarskih slika. :wink:

v.v.ilic:
Kod njega je sada 3 sata po podne. Otišao je kući. Radio je do malopre. :wink: Moraš mu priznati da se dobro držao. Jedan od retkih Grobara koji ne uzima zayebanciju lično i pravilno ne prepoznaje sebe u njoj. Zato je sa njim i dobra zayebancija. :wink:
Aaaaha! Pa svaka mu čast! Pružio je častan otpor! Nego FLUKICA nam nešto zbori!!! Možda je čovjek došao sebi, pa da prodiskutujemo malo!

Rainbow Six:
Ma ima vas svuda ko Ratka Mladića po mitinzima!
Carevi ste! Odete prvo da igrate turcima u Sarajevo pa onda se razmišljate o B.Luci!
E to vam je tada ovdje zamjerila masa Srbalja!
Ajde sad reci i tu nešto afirmativno! Partizan igra revijalnu tekmu sa Željom dok se u Dobrinji vrši raznjena posmrtnih ostataka poginulih srpskih boraca i stradalih civila!
Sramota grobarska golema je do neba! Da ti se život zgadi, a kamoli fudbal! FUUUJ!!!
g030.gif

kakve ti budlastine lupas... i koja poredjanja
trezni se...rasol i kisela corba
serbianyoga1ul0.jpg

a vi u banja luci zovite cigane na godisnjicu,pa se njima zalite
oni su vam jedini srbi :shock:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back