FLUID
Poznat
- Poruka
- 7.917
Možda ima grobarskih ali ne i Grobarskih.v.v.ilic:Kako nema nigde? A gde to čitaš? Osvrni se malo po Stadionu. Ima ovde svega i svačega.Najviše grobarskih slika. :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda ima grobarskih ali ne i Grobarskih.v.v.ilic:Kako nema nigde? A gde to čitaš? Osvrni se malo po Stadionu. Ima ovde svega i svačega.Najviše grobarskih slika. :wink:
Fluid i south u trenucima predaha.south:

Jao Iliću što ti je lepa ova sličica!south:![]()
dosta je lazi,ilic je grobar !!!!!!
a duga je ''lesinar''(navijac borca)
30 dana zatvora za lazno predstavljanje

Znači, ne vidiš dobro ni odozgo!south:![]()
dosta je lazi,ilic je grobar !!!!!!
a duga je ''lesinar''(navijac borca)
30 dana zatvora za lazno predstavljanje
Rainbow Six:Znači, ne vidiš dobro ni odozgo!
![]()

Jeste. Iz vremena bivšeg rata kada sam vam bio vodja navijača. Bio sam vas doterao u red. :wink: Za pohvalu ste me predložili za počasnog predsednika. Toga se sećam :wink:FLUID:Jao Iliću što ti je lepa ova sličica!![]()
![]()
![]()
Ima i jednih i drugih. U obema se prepoznajete.FLUID:Možda ima grobarskih ali ne i Grobarskih.

ZzZzZz:Sve u svemu, ipak nam Tudjman nije bio u upravi i nismo imali vise siptara od Dinama iz Tirane.
south:sta ste vi cigani ili crnci ...
..samo menjate boje,...strasno
To smo Ples,Duga i ja. Slikali ste nas kad smo bili mali. Tada ste nas poslednji put pobedili. Ala vreme brzo teče....south:a ovo se zove ciganski san ili ''delija dreams''
kuca i prevozno sredstvo :-D
![]()
Da ne bude zabune. Ja sam onaj najstariji. Ples je najmladji. :wink:Ma ti si im pogonska snaga!south:ovo su vam indijska braca cigani,
samo zovu se romi i skolovaniji su od vas
..mislim ne pevaju po busevima...imaju prevozno sredstvo![]()
Rainbow Six:![]()
Da, da!
Ti mora da si baš onako zadojen srpstvom.ZzZzZz:Sve u svemu, ipak nam Tudjman nije bio u upravi i nismo imali vise siptara od Dinama iz Tirane.
Odita kod Karadžića. Podnosi žrtvu. :wink:Rainbow Six:![]()
Da, da!
E taj nam je pomogao da uđemo u Ligu šampiona. :-DRainbow Six:Neko se javio?
![]()