Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam ti ništa ni pomenuo!
Sam si odao svoju asocijaciju!
Samo sam na pretraživaču Google-a utipkao termin Kujtim Salja i izbacio mi je ovu sliku!
http://images.google.com/images?svnum=10&hl=en&lr=&q=kujtim+Salja&btnG=Search
Dakle, Google je sve sam odradio!
a045.gif
a045.gif
a045.gif
a045.gif

FLUID:
Ovo nema veze sa Partizanom kao sportskim društvom.
Sad sam uveren da Sloba za vas sigurno nije mrtav. Poprimili ste nešto od njegove propagande.
Ovde je pojam PARTIZAN iskorišćen u svrhe BORAC-GERILAC. A to što neko ne zna značenje tog pojma onda ga ne opravdava povezivanje SD Partizan sa ovim na slici. Naziv Partizan u slučaju SD Partizan je u pozitivnom kontekstu za koji je vezan naš narod u borbi protiv fašizma.
Jadno je koristiti ovako nešto kao POKUŠAJ da se omalovaže ljudi koji navijaju za Partizan. Boli vas ono što je postavio South pa sad ajde da izmišljamo nešto.
A šta je to on pa postavio? Kako se razvijala diskusija o tome kako će se novi klub zvati? Interesantno je da vam je promakla glavna stvar. Zvezda je osnovana kao omladinski i studentski klub Nema ni govora da su to bili "partizani" ili vojska i slično. Ono što je karakteristično za osnivanje Partizana. :lol: :lol: :lol:

FLUID:
Tuđman nikad nije bio predsednik Partizana! Čista izmišljotina od strane "velikih" Srba iz komšiluka.
Po 43256687396043 ovo ponavljam. :D
A Stjepan Bobek je bio igračina. Koga interesuje koje je nacionalnosti bio? Verovatno nikog u Partizanu.
Koji je ovo broj? :lol: :lol: :lol: Za Tudjmana sve znamo. Bio vam je najbolji "vezista" svih vremena. :lol:

na pitanje, se ne odgovara pitanjem :shock:
za to se u skoli dobije 1 kao vrata :oops: ..ok,vi i niste najredovniji u skoli :lol:
znaci, pitanje je bilo, kako je svesrpski klub mogao dobiti ime fk ''staljin''?
prosto... :lol:
jer ja,kao i vecina grobara, sam mislio da je osnivac bio nikola kalbic i ravnogorski pokret :shock:
..e sad, kakve veze ima salja koji je igrao za nas,ili srbenda SABANadzovic za vas???

ps. '' salja,salja,mi te voljimo,
ko nevoli salja, mi ga koljemo'' :lol:

south:
za to se u skoli dobije 1 kao vrata :oops: ..ok,vi i niste najredovniji u skoli :lol:
prosto... :lol:
jer ja,kao i vecina grobara, sam mislio da je osnivac bio nikola kalbic i ravnogorski pokret :shock:
..e sad, kakve veze ima salja koji je igrao za nas,ili srbenda SABANadzovic za vas???

ps. '' salja,salja,mi te voljimo,
ko nevoli salja, mi ga koljemo'' :lol:
Pa Šabanadžović nije predsjednik FUDBALSKOG SAVEZA KOSOVA i nikom se ne izvinjava zbog poznavanja srpskog jezika!
Šaban je i danas ostao korektan prema Zvezdi, a Šalja vas je, čim je otišao u Dinamo, opljuvao uzduž i popreko! Batali to poređenje! Tu ti je jako klizavo!
A što se tiče osnivača:
fk partizan = FK Vojni odsjek!

To ti je mačak TVORAC PRVAKA SVIJETA, a ovaj desno od njega je glavom i bradom Sokol Kushta, "brzonogo" krilo Fljamurtarija! Kako si ga samo zapamtio!!!!
Kad si prvi i u dobroj formi svi te gotive osim radnika pogrebnih preduzeća!
... "lepi moj" kolega grobarski:
5065618

k046.gif

south:
A jel' mogu ja da odgovorim za peticu?
Druže nastavniče, mogao je da dobije ime Staljin da su glasali partizani. Glasala je grupa omladinaca i studenata pa nije išlo. :lol: :lol: :lol:

Jel' dosta za peticu? :wink:

v.v.ilic:
A jel' mogu ja da odgovorim za peticu?
Druže nastavniče, mogao je da dobije ime Staljin da su glasali partizani. Glasala je grupa omladinaca i studenata pa nije išlo. :lol: :lol: :lol:

Jel' dosta za peticu? :wink:

Ček, ček...??!! ... a onda su se čika drugovi partizani demonstrativno povukli u džunglu gdje su osnovali svoj zaseban fudbalski klub koji su nazvali, naravno, po njima samima!
83848.jpg

Prva ekipa sa "groblja"! Jedanaest "veličanstvenih".

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back