- Poruka
- 23.504
Samo kada bi znao kolika je to istina. Pogotovu ona sela iz srca Srbije. Za razliku od Apatina gde se doselila Šesta lička..south:znam,za vas svi navijaju...
kao u onoj pesmi '' sva su sela,crveno bela''![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo kada bi znao kolika je to istina. Pogotovu ona sela iz srca Srbije. Za razliku od Apatina gde se doselila Šesta lička..south:znam,za vas svi navijaju...

Pa nisi nam onomad rekao kojo je tvojo selo iz kojog si!!!south:znam,za vas svi navijaju...
v.v.ilic:A jel' mogu ja da odgovorim za peticu?
Druže nastavniče, mogao je da dobije ime Staljin da su glasali partizani. Glasala je grupa omladinaca i studenata pa nije išlo.![]()
![]()
![]()
Jel' dosta za peticu? :wink:

Ličani su majstori! Kad su vidjeli ko je groblju zasjeo u upravu, sve im je bilo jasno!v.v.ilic:Samo kada bi znao kolika je to istina. Pogotovu ona sela iz srca Srbije. Za razliku od Apatina gde se doselila Šesta lička..![]()
![]()
![]()
Mogli bi i malo češće da se presvučete pošto su vam i boje u konfliktu sa imenom!south:mrsava 2,ali i to je bolje nego @duga ,sto ima zakljucenog 1 za polugodiste
a sto ti omladinci nisu glasali za ''srpsku zvezdu'' ili fk ''prepecenica'' :shock:
nego zvezda i to crvena..ma bolje da ste fk ''lenjin& staljin''
..i mi ne bi smeli da vas zovemo ciganima![]()
Da sam glasao ja glasao bih za "Vladimir Ilić" Do današnjeg dana bih se qrčio.south:mrsava 2,ali i to je bolje nego @duga ,sto ima zakljucenog 1 za polugodiste
a sto ti omladinci nisu glasali za ''srpsku zvezdu'' ili fk ''prepecenica'' :shock:

Mogli bi i malo češće da se presvučete pošto su vam i boje u konfliktu sa imenom!south:mrsava 2,ali i to je bolje nego @duga ,sto ima zakljucenog 1 za polugodiste
Rainbow Six:Pa nisi nam onomad rekao kojo je tvojo selo iz kojog si!!!
![]()
v.v.ilic:Da sam glasao ja glasao bih za "Vladimir Ilić" Do današnjeg dana bih se qrčio.![]()
![]()
![]()
Ma ima vas svuda ko Ratka Mladića po mitinzima!south:pa... iz najveceg sela :-D zato partizan
a u dubodolu i g. vakufu sve crveno belo...
gore nego u marinkovoj :shock:
Rainbow Six:...Partizan igra revijalnu tekmu sa Željom dok se u Dobrinji vrši raznjena posmrtnih ostataka poginulih srpskih boraca i stradalih civila!...![]()
A kako biste drugačije došli do reči? Po sedam godina ne možete da nas dobijete ali da lajete to umete. :wink:south:e onda bi opet mogli '' cigani,cigani !!''
da je fk lenjin..znas kakva su vremena bila
Koji su ti? :wink: Ko je napadao Srbe a ko se branio? :? :? :?FLUID:Ovi "veliki" Srbi što se zovu Cigani baš su se raspričali. Dokazuju da su Srbi. Nije mi jasno zbog čega. Ko se ovako pravda taj je mnogo sumnjiv.
Ooooo pa sdje si FLUKY derbi-razočerenjače stari???!!!FLUID:Ovi "veliki" Srbi što se zovu Cigani baš su se raspričali. Dokazuju da su Srbi. Nije mi jasno zbog čega. Ko se ovako pravda taj je mnogo sumnjiv.
Ma to je FLUID, znaš, pa ne postavljaj "dublja" pitanja!!!v.v.ilic:Koji su ti? :wink: Ko je napadao Srbe a ko se branio? :? :? :?
Vidi dokazivanje ko je veći Srbin je u toku. Te ko je igrao u kom klubu, te gde je igrao tad i tad, te sa kim je sarađivao, te kakve su boje,.. Čistunci, a Cigani! Pa to nema nigde.v.v.ilic:Koji su ti? :wink: Ko je napadao Srbe a ko se branio? :? :? :?
Kod njega je sada 3 sata po podne. Otišao je kući. Radio je do malopre. :wink: Moraš mu priznati da se dobro držao. Jedan od retkih Grobara koji ne uzima zayebanciju lično i pravilno ne prepoznaje sebe u njoj. Zato je sa njim i dobra zayebancija. :wink:Rainbow Six:south!!!
Nestade ga!!!
Gje je čovjek? Nema čovjeka!!!
![]()
Evo, voli se Partizan.Rainbow Six:Ma to je FLUID, znaš, pa ne postavljaj "dublja" pitanja!!!
Dakle šta mai FLUKY?

Kako nema nigde? A gde to čitaš? Osvrni se malo po Stadionu. Ima ovde svega i svačega.FLUID:Vidi dokazivanje ko je veći Srbin je u toku. Te ko je igrao u kom klubu, te gde je igrao tad i tad, te sa kim je sarađivao, te kakve su boje,.. Čistunci, a Cigani! Pa to nema nigde.![]()
Najviše grobarskih slika. :wink:Aaaaha! Pa svaka mu čast! Pružio je častan otpor! Nego FLUKICA nam nešto zbori!!! Možda je čovjek došao sebi, pa da prodiskutujemo malo!v.v.ilic:Kod njega je sada 3 sata po podne. Otišao je kući. Radio je do malopre. :wink: Moraš mu priznati da se dobro držao. Jedan od retkih Grobara koji ne uzima zayebanciju lično i pravilno ne prepoznaje sebe u njoj. Zato je sa njim i dobra zayebancija. :wink:
Rainbow Six:Ma ima vas svuda ko Ratka Mladića po mitinzima!
Carevi ste! Odete prvo da igrate turcima u Sarajevo pa onda se razmišljate o B.Luci!
E to vam je tada ovdje zamjerila masa Srbalja!
Ajde sad reci i tu nešto afirmativno! Partizan igra revijalnu tekmu sa Željom dok se u Dobrinji vrši raznjena posmrtnih ostataka poginulih srpskih boraca i stradalih civila!
Sramota grobarska golema je do neba! Da ti se život zgadi, a kamoli fudbal! FUUUJ!!!
![]()
Ova boja ti je pun pogodak. Tačno u crnoFLUID:Evo, voli se Partizan.
HVALA TI, HVALA TI CRNO-BELA LJUBAVI!![]()

E baš fino!!! Čovjek pronađe ljubav na jednoj strani, a sreću na drugoj!!! To je veoma mudro!!!FLUID:Evo, voli se Partizan.
HVALA TI, HVALA TI CRNO-BELA LJUBAVI!![]()