Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
FLUID:i kao da u blizini Menhetna nema nijedna livada.![]()
v.v.ilic:Ovde kažu da su očevidci izjavili da je avion još u vazduhu goreo i da se u stvari videla samo vatrena kugla pre nego što je udario u zgradu.

v.v.ilic:@
Elvin
Treba pročitati ceo post. :wink: Google ne poznajem niti ga koristim. Ja se kladim i imam tiket ispred sebe.
Espo - Tappara...............1,0.........1,44
Kuopio - Hameenlinna.....1,2.........1,16
Lahti - Rauma................:1...........1,80
SaiPa - IFK Helsinki .......1,2.........1,15
A ti slabo predpostavljaš. :wink:

Ej bre ljudi, to je isečak sa tiketa!!!!! Finska liga i to hokejaška!!!!south:kakav ziheraski tiket :-D
da si trazio manje kvote,ne bi ih nasao![]()
Tiket ima 5 grupa a lova je u PM. :wink: Naravno puko sam na Norveškoj, Trondhajm - Frisk u jednoj grupi, Krila sovjeta-Novokuznjeck druga grupa i sada čekam Santoro-Zimonjić igraju sutra i još dva rezultata iz druguh grupa.

Pozuda81:Ovaj co'ek stvarno vredi!!!
Pogledajte ovaj video klip

Kuzma:ma taj fudbal ko ga **** bas me sada boli ***** i za vosu i sve kada sam jutros cuo od devojke da je trudna sve mi je ravno a opet mi imponuje o sto cu za 7 meseci biti cale !!!

Kuzma:ma taj fudbal ko ga **** bas me sada boli ***** i za vosu i sve kada sam jutros cuo od devojke da je trudna sve mi je ravno a opet mi imponuje o sto cu za 7 meseci biti cale !!!
cestitam
south:svaka cast!!!cestitam
ne postaje se tata svaki dan :wink:
ps. ionako u fudbalu pojma nemate
pa bi mogao sad da postujes na temu ''dom i porodica''![]()