Kad bi se to u Evropi uvelo svi nasi klubovi bi propali. Od cega bi Zvezda i Partizan prezivljavali? Prodaje ulaznica? TV prenosa?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Preplaćuje!!!south:to bi trebali i u evropi da uvedu,a ne da onaj chelsea svake godine pretplacuje igrace
pretplatiti je nešto drugo. :wink:

Yebi ga. Moja žena i sin idu za Majami u decembru i vraćaju se u januaru. A ti svrati malo preko Praga za Bg. Ja ću da ti sredim najjevtiniju kartu koja postoji. :wink: Naravno, poziv važi ako voliš Čehinje. Biću sam.south:moram za novu godinu u Bgd,zaboravicu reci![]()

Hajde bar da ti vidim ukus. Biće po želji.Mršava-debela. Punačka-slabašna. Plavuša-crnka. Imam sve sorte.south:cehinje uvek![]()
ima vremena,jos nisam video karte

Nemoj da pričaš puno. Pričaj prazno :wink: Biće mnogo bolje.south:debela???
ma mrsava,ali sve da ima,
crna kosa ,zelene oci
to je ukratko,
bila je ovde jedna ...da ne pricam puno

Ja "radim" A šta sam preterao? Hajde, možda nije dva puta ali 1,8 je sigurno. :wink: Inače ću da te svrstam u moje djake. :wink:south:pa ti si jos tu,malo je kasno ???/
v.v.ilic:Ja "radim" A šta sam preterao? Hajde, možda nije dva puta ali 1,8 je sigurno. :wink: Inače ću da te svrstam u moje djake. :wink:
Bogami radio sam do pola 4. Neću da ti kažem da li su studentkinje. :wink:south:a sta se to radi u 2 ujutru???
spremas neke studentkinje??