Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
south:
to bi trebali i u evropi da uvedu,a ne da onaj chelsea svake godine pretplacuje igrace
Preplaćuje!!! :lol: :lol: :lol: pretplatiti je nešto drugo. :wink:

Nisam dovoljno pažljivo čitao kako to ide u Americi niti sam se trudio da to shvatim pošto sam hokej potpuno zanemario odkako je Stefan počeo da igra fudbal. Tu i tamo nešto pročitam i pratim samo rezultate. Inače ovde navijam za Pardubice. To oko transfera sam letimično pročitao kada je bio Jager u pitanju oko prelaska iz Vašingtona u NY. Sigurno je tako kako kažete. Ovde je drugačije. A da se muva, muva se. Muva se najviše u seoskim ligama iako se radi o neznatnim količinama novca u odnosu na ono što se radi u fudbalskom vrhu. Ovde zbog muvanja postoje tarife koliko koji klub može da traži za igrača kada prelazi iz jednog kluba u drugi. Recimo za mog pionira kada bih ga ustupao Slaviji ili Sparti, znači iz najniže lige u najvišu po tarifi mogu da dobijem 18.000 kruna. A ako bih ga davao u istu ligu samo 2.000. 1$ = 25 kruna. Naravno da mogu da dobijem više ako je igrač izuzetno dobar i za njega postoji interes. Ali, najmanje ono po tarifi. Govorim o čisto amaterskim prelazima mladih fudbalera. Da li je bolji američki sistem ili evropski trebalo bi ipak proanalizirati.Ne govorim o muvanju. Svugde se može muvati a najviše tamo gde su pravila stroga i pod visokim kontrolama. :lol:

south:
debela???
ma mrsava,ali sve da ima,
crna kosa ,zelene oci
to je ukratko,
bila je ovde jedna ...da ne pricam puno
Nemoj da pričaš puno. Pričaj prazno :wink: Biće mnogo bolje. :lol: :lol:

Znači mršava, da ima sve, crnka sa zelenim očima. Hmm... Ok, biće ispunjeni zahtevi. A reci još samo koliko godina treba da ima? Da se ne zayebem. :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back