Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dts5.jpg

Kažu da je u toku leta tražio pomoć. Pominju nedostatak benzina.
Ali je sve to malo čudno kao da avion ne može da leti prema periferiji, što dalje od zgrada, i kao da u blizini Menhetna nema nijedna livada. :D

@
Elvin
Treba pročitati ceo post. :wink: Google ne poznajem niti ga koristim. Ja se kladim i imam tiket ispred sebe.
Espo - Tappara...............1,0.........1,44
Kuopio - Hameenlinna.....1,2.........1,16
Lahti - Rauma................:1...........1,80
SaiPa - IFK Helsinki .......1,2.........1,15

:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P
A ti slabo predpostavljaš. :wink:

v.v.ilic:
@
Elvin
Treba pročitati ceo post. :wink: Google ne poznajem niti ga koristim. Ja se kladim i imam tiket ispred sebe.
Espo - Tappara...............1,0.........1,44
Kuopio - Hameenlinna.....1,2.........1,16
Lahti - Rauma................:1...........1,80
SaiPa - IFK Helsinki .......1,2.........1,15

:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P
A ti slabo predpostavljaš. :wink:

kakav ziheraski tiket :-D
da si trazio manje kvote,ne bi ih nasao :lol:

south:
kakav ziheraski tiket :-D
da si trazio manje kvote,ne bi ih nasao :lol:
Ej bre ljudi, to je isečak sa tiketa!!!!! Finska liga i to hokejaška!!!! :lol: :lol: :lol: Tiket ima 5 grupa a lova je u PM. :wink: Naravno puko sam na Norveškoj, Trondhajm - Frisk u jednoj grupi, Krila sovjeta-Novokuznjeck druga grupa i sada čekam Santoro-Zimonjić igraju sutra i još dva rezultata iz druguh grupa.
:lol: :lol: :lol:

jbg !!! sta sad ......... nego sto sam puko tiket.......... sve pogodim samo me zajebu hrvati i dobiju engleze a ja stavio x ..... inace evo linka da vidite sta je uradio glupi robinson

Veceras sam isao na hockey utakmicu Milwaukee Admirals - Chicago Wolves. Fenomenalna utakmica sa mnogo golova i pobeda Chicaga od 7:5. Nije lose za Milwaukee s obzirom da je Chicago vodio sa 4:1 i 5:2, Milwaukee uspeo da izjednaci na 5:5, ali je finish pripao Chicagu.

Prva 3 gola su postignuta u razmaku od 30-ak sekundi.

ma taj fudbal ko ga **** bas me sada boli ***** i za vosu i sve kada sam jutros cuo od devojke da je trudna sve mi je ravno a opet mi imponuje o sto cu za 7 meseci biti cale !!!

Kuzma:
ma taj fudbal ko ga **** bas me sada boli ***** i za vosu i sve kada sam jutros cuo od devojke da je trudna sve mi je ravno a opet mi imponuje o sto cu za 7 meseci biti cale !!!

Тата треба да частиш, није у реду радост да се крије :D Нек је са срећом, буди добар тата и научи га да навија за Звезду :)

Kuzma:

svaka cast!!! :lol: cestitam
ne postaje se tata svaki dan :wink:

ps. ionako u fudbalu pojma nemate
pa bi mogao sad da postujes na temu ''dom i porodica'' :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back