Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tu sam bio sve vreme, samo se ne javljam sve dok me admin skine sa liste moderatora (sto on odbija da uradi). Dolazim samo u automobolizam.

p.s. tebe sam preporucio za novog moderatora sekcije fudbal.

FLUID:
Pa zar ne vidiš da se sve rasprodalo sa znakom Partizana? Vidiš da ovamo ispred Čelzija nešto fali? Tražena roba, a ne k'o ova što je ostala.
Jeste, u pravu si. Bila je tamo jedna konzerva Partizana. Pitao sam u prodavnici pa mi rekli da je stajala tamo od 1966 god. pa je povukli. :wink: Više ne dopunjuju sortiment tom robom. :lol: :lol: :lol:

v.v.ilic:
Jeste, u pravu si. Bila je tamo jedna konzerva Partizana. Pitao sam u prodavnici pa mi rekli da je stajala tamo od 1966 god. pa je povukli. :wink: Više ne dopunjuju sortiment tom robom. :lol: :lol: :lol:
Pa moguće. U tim konzervama se nalazi atmosfera evropskih takmičenja. Kupi i udahni iz nje, možda ti se javi 1991. Nama sada ne treba. Imamo to uživo. :lol: :lol: :lol:

Ma ćuti nisu smeli da ti kažu istinu. Prepoznali su ti tugu u glasu i glad za evropskim utakmicama. Ali kako stoje stvari neće se tvoje oči najesti evropskih utakmica "tvog" kluba. Zato kupi konzevu, ima granciju da se javlja 1991. Neki Cigani, koje znam, su probali i za njih je vreme stalo. :lol: :lol: :lol:

FLUID:
Ma ćuti nisu smeli da ti kažu istinu. Prepoznali su ti tugu u glasu i glad za evropskim utakmicama. Ali kako stoje stvari neće se tvoje oči najesti evropskih utakmica "tvog" kluba. Zato kupi konzevu, ima granciju da se javlja 1991. Neki Cigani, koje znam, su probali i za njih je vreme stalo. :lol: :lol: :lol:
Tako brate volim. Kad nam hvališ proizvod. Mi ćemo hvaliti na proleće vaše uspehe. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ne znam kako si ti ovo razumeo, ali moram da ti otkrijem tajnu. Ja sam kupio sve konzerve sa Partizanovim znakom da kad ispadnemo udišem atmosferu sa evropskih utakmica sve do leta. :lol: :lol: :lol:
Zato požuri da kupiš i ti ove Zvezdine. Predstoji ti jesen i zima. Stavi konzerve pored tegli zimnice, tu i spadaju. I kad god osetiš potrebu ti udiši. Ej pusta prošlosti. Istorijo, prokletnice! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back