- Poruka
- 23.504
Ja ne znam ko je to.68Charger440+6:Jeste li culi da je Terrell Owens pokusao samoubistvo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ne znam ko je to.68Charger440+6:Jeste li culi da je Terrell Owens pokusao samoubistvo.
v.v.ilic:Ja ne znam ko je to.

ZzZzZz:@Alex.L
SAMO NAPRED BARSA IDEMO PO NOVA TRI BODA IAKO U TIMU NEMA NAJBOLJEG NAPADACA ETOA BARSA CE LAGANO DA UZME NOVA TRI BODA BARSA DO SMRTI
(bojic, 30. septembar 2006 13:25)
•
POKAZACE BARSA VECERAS SVIMA KOJI SU PROTIV NJE DA SA SAMPIONOM BARSOM NETREBA NIKO DA SE KACI BARSA DO SMRTI
(bojic, 30. septembar 2006 13:27)
•
UZIVAJTE REALOVCI U MAGICNOJ IGRI BARSE VAS I JOS GORE CEKA BARSA DO SMRTI
(bojic, 30. septembar 2006 13:29)
•
BARSA JE NAJJACA NA SVIJETU NIKO NISTA NAM NEMOZE BARSA DO SMRTI
(bojic, 30. septembar 2006 13:29)
•
TRENUTNO BARSA ZAUZIMA CELNU POZICIJU U PRVENSTVU TAKO CE BITI SVE DO KRAJA PRVENSTVA SAMPION SE VEC ZNA A TO JE NAJJACI KLUB NA SVIJETU FC BARSA BARSA DO SMRTI
(bojic, 30. septembar 2006 13:33)
•
IDEMO PO NOVA TRI BODA BARSA DO SMRTI
(bojic, 30. septembar 2006 13:41)
•
BARSA JE NAJJACA NA SVIJETU LAGANO VECERAS UZIMAMO NOVA TRI BODA BARSA DO SMRTI
(bojic, 30. septembar 2006 13:45)
Ovaj se povampirio![]()

:shock::shock:

Pošalji porudžbenicu. Ja ću ti poslati lekove pa ih rasporedi po forumu za takve hitne slučajeve. :wink:Alex.L:BOJICU-BRUKAS KLUB ZA KOJI NAVIJAS, zar ti to vec nije jasno???Preispitaj se malo, a i ovi iz b92, sta vi radite???Kako mozete da pustate ovakve komentare??Jedino mi pada na pame, da Bojic radi na b92.Valjda niste toliko odlepili.VISTA BARCA!!
(ronaldinho10, 30. septembar 2006 18:49)
И после се питају какве је последице бомбардовање оставило на нас...
Evo ono što sam ti pokušao objasniti, ne znam da li sam uspeo
E BRATE BOJICU SMARAS BRATE AL STVARNO. NISI ZANIMLJIV VISE ZAPRAVO NISI NI BIO. UFURO SI SE DA SI NEKI FAN BARSE I POKUSAVAS DRUGIMA DATI DO ZNANJA DA SI STVARNO FAN. JADAN SI. VEROVATNO ZA BARSU NAVIJAS OD DOLASKA RONALDINJA I OD KAD JE BARSA POSTALA TO STO SAD JESTE. ZATO DECKO PRESTANI BITI JADAN.
Yebeš nam državu kad nema lekova za najhitnije slučajeve![]()

Hvala na poklonu. Učinio si mi radost. Malo sam se proveselio jer su mene farbali u crno-belo. Čekao sam momenat da im to vratim. :wink: Uradio bih ja njima to davno ali ne umem. Sve što znam na kompu je da pišem i ništa više. :wink: Čak me je i Terror Techa naučio da kucam smajlike.Torrente-BG:Evo za v.v.ilica

Ilke,ma bili smo kulturni i bez moderatora.v.v.ilic:To je pomalo i zasluga moderatora. Pridržava se propisanih pravila i zareaguje kad mi preteramo. Ali naravno, ne može uvek sve da postigne i nešto mu promakne. :wink:
Torrente-BG:Evo za v.v.ilica
Ih, Samantha Jouns,....Ples je te gaćice već pozajmio čehinjama koje drži zatvorene u kući.Samantha Jouns:HAHAHAHAHAHAHHA kako je medenda slicica
@ PLES - dragi hoces li biti ljubazan da mi se javis posle....zaboravila sam gacice kod tebe...8)
Uništio ih je, ostale su bez gaća. :wink:

Ne svi. Neke je morao da banuje za sva vremena.Korner zastavica:Ilke,ma bili smo kulturni i bez moderatora.![]()
![]()
No, Charger je OK!![]()