Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
upropastio je s.francisko,pa prosle godine phily..
i kad je preso u dallas ove godine
odmah sam rekao da ce i njih da zajebe,
a ugovori su mu po $10.000 000 godisnje :shock:

'ebiga, ostace upamcen po skandalima, ne po onome sto je mogao da uradi.

Takvog igraca bi bas voleo da vidim u mojim Green Bay Packersima.

050211%20OWENS%20Terrell3%20KL.jpg

Tuča navijača Palerma i Vest Hema

U masovnoj tuči navijača Palerma i Vest Hema, do koje je došlo u četvrtak u ranim jutarnjim časovima, u glavnom gradu Sicilije, 17 osoba je lakše i teže povredjeno, a policija je uhapsila dvadesetoricu Engleza i jednog Italijana.

U saopštenju policije navodi se da je u tuči učestvovalo oko 300 engleskih i 200 italijanskih huligana, a do sukoba je došlo ispred zgrade Opere u Palermu.

Specijalci su stigli na poprište nakon desetak minuta, ali ih je tada napala grupa od pedesetak pristalica engleskog premijerligaša. U obračunu su korišćeni stolovi i stolice iz kafanskih bašti, a posle svega, u bolnicu su prebačena šestorica policijaca, isto toliko Engleza i petorica navijača Palerma.

Zasad nije poznato ko je inicirao sukobe, ali su oni mogli da se očekuju, pošto su navijači Palerma posle prve utakmice prvog kola Kupa UEFA, odigrane pre dve sedmice u Engleskoj, najavili osvetu.

Tada su navijači Vest Hema na stadion došli u majicama na kojima je pisalo "Čekićari protiv mafije" i neredi su sprečeni zahvaljujući intervenciji policije.

@Alex.L

SAMO NAPRED BARSA IDEMO PO NOVA TRI BODA IAKO U TIMU NEMA NAJBOLJEG NAPADACA ETOA BARSA CE LAGANO DA UZME NOVA TRI BODA BARSA DO SMRTI
(bojic, 30. septembar 2006 13:25)

POKAZACE BARSA VECERAS SVIMA KOJI SU PROTIV NJE DA SA SAMPIONOM BARSOM NETREBA NIKO DA SE KACI BARSA DO SMRTI
(bojic, 30. septembar 2006 13:27)

UZIVAJTE REALOVCI U MAGICNOJ IGRI BARSE VAS I JOS GORE CEKA BARSA DO SMRTI
(bojic, 30. septembar 2006 13:29)

BARSA JE NAJJACA NA SVIJETU NIKO NISTA NAM NEMOZE BARSA DO SMRTI

TRENUTNO BARSA ZAUZIMA CELNU POZICIJU U PRVENSTVU TAKO CE BITI SVE DO KRAJA PRVENSTVA SAMPION SE VEC ZNA A TO JE NAJJACI KLUB NA SVIJETU FC BARSA BARSA DO SMRTI
(bojic, 30. septembar 2006 13:33)

IDEMO PO NOVA TRI BODA BARSA DO SMRTI
(bojic, 30. septembar 2006 13:41)

BARSA JE NAJJACA NA SVIJETU LAGANO VECERAS UZIMAMO NOVA TRI BODA BARSA DO SMRTI
(bojic, 30. septembar 2006 13:45)

Ovaj se povampirio :D:D:D:D

ZzZzZz:
@Alex.L

SAMO NAPRED BARSA IDEMO PO NOVA TRI BODA IAKO U TIMU NEMA NAJBOLJEG NAPADACA ETOA BARSA CE LAGANO DA UZME NOVA TRI BODA BARSA DO SMRTI
(bojic, 30. septembar 2006 13:25)

POKAZACE BARSA VECERAS SVIMA KOJI SU PROTIV NJE DA SA SAMPIONOM BARSOM NETREBA NIKO DA SE KACI BARSA DO SMRTI
(bojic, 30. septembar 2006 13:27)

UZIVAJTE REALOVCI U MAGICNOJ IGRI BARSE VAS I JOS GORE CEKA BARSA DO SMRTI

BARSA JE NAJJACA NA SVIJETU NIKO NISTA NAM NEMOZE BARSA DO SMRTI

TRENUTNO BARSA ZAUZIMA CELNU POZICIJU U PRVENSTVU TAKO CE BITI SVE DO KRAJA PRVENSTVA SAMPION SE VEC ZNA A TO JE NAJJACI KLUB NA SVIJETU FC BARSA BARSA DO SMRTI
(bojic, 30. septembar 2006 13:33)

IDEMO PO NOVA TRI BODA BARSA DO SMRTI
(bojic, 30. septembar 2006 13:41)

BARSA JE NAJJACA NA SVIJETU LAGANO VECERAS UZIMAMO NOVA TRI BODA BARSA DO SMRTI
(bojic, 30. septembar 2006 13:45)

Ovaj se povampirio :D:D:D:D

Svih sedam poruka je poslao za 20 minuta :roll::roll::lol::lol::shock::shock:

Ovo boldovano je najjače!!!!!!!!

Kad mu je neki lik rekao ono što i ja mislim, a ti znaš šta ja mislim o njemu, Bojić mu je odgovorio da on za Barsu navija više godina nego što taj lik ima godina. Da je to i tačno, tek bi onda potvrdio svoju bolest, jer neka otprilike taj dečko ima 18 godina, znači Bojić je 18 godina navijač Barse. Ako je za Barsu počeo da "navija" sa 12 godina(s toliko sam ja za Arsenal), znači Bojić ima oko 30 godina:shock::shock::shock:, a ponaša se kao da ima 3 godine.
Čak ga i navijači Barse prozivaju da ne bruka tim koji"voli".

BOJICU-BRUKAS KLUB ZA KOJI NAVIJAS, zar ti to vec nije jasno???Preispitaj se malo, a i ovi iz b92, sta vi radite???Kako mozete da pustate ovakve komentare??Jedino mi pada na pame, da Bojic radi na b92.Valjda niste toliko odlepili.VISTA BARCA!!
(ronaldinho10, 30. septembar 2006 18:49)

И после се питају какве је последице бомбардовање оставило на нас...

Evo ono što sam ti pokušao objasniti, ne znam da li sam uspeo

E BRATE BOJICU SMARAS BRATE AL STVARNO. NISI ZANIMLJIV VISE ZAPRAVO NISI NI BIO. UFURO SI SE DA SI NEKI FAN BARSE I POKUSAVAS DRUGIMA DATI DO ZNANJA DA SI STVARNO FAN. JADAN SI. VEROVATNO ZA BARSU NAVIJAS OD DOLASKA RONALDINJA I OD KAD JE BARSA POSTALA TO STO SAD JESTE. ZATO DECKO PRESTANI BITI JADAN.

BOJANE JA NAVIJAM ZA BARSU OTKAD ZNAM ZA SEBE JA NAVIJAM SAMO ZA BARSU POCEO SAM DA NAVIJAM ZA TAJ KLUB A TI MOZDA NISI NI DOSAO NA OVAJ SVIJET RONALDINJO JE TRENUTNO NAJBOLJI IGRAC BARSE ALI I NJEGOVO VRIJEME CE JEDNOG DANA PROCI ALI CE KLUB DA ZIVI VJECNO ZAMENE POSTOJI SAMO KLUB A NE POJEDINAC KAO STO TI MISLIS PROSLO JE VRIJEME KAD SE BARSA BORILA SAMO DA UDJE U LIGU PRVAKA SAD JE BARSA NAJJACI KLUB U SVIJETU CAK I PREBOGATI REAL NEMOZE DA SE NOSI SA BARSOM ZAHVALJUJUCI PRAVOM PRESEDNIKU LAPORTI KOJI JE POSTAVIO BARSU TAMO GDJE JE I MJESTO NA SAMI VRH MRZIM SVE OSTALE KLUBOVE POGOTOVO REAL I CELZI A VOLIO BI DA VIDIM PRAVOG PRISTALICU BARSE KOJI VOLI REAL MADRID PA TAJ KOGA VOLI UOPSTE NIJE PRAVI NAVIJAC BARSE I PUKNITE DUSMANI OD MUKE STO JE BARSA NAJJACA NA SVIJETU BARSA DO SMRTI

Moram da naglasim da Bojić odlično upotrebljava znakove interpunkcije, pre svega tačku i zarez :lol::lol::lol:

Yebeš nam državu kad nema lekova za najhitnije slučajeve:lol::lol::lol::lol:

Alex.L:
BOJICU-BRUKAS KLUB ZA KOJI NAVIJAS, zar ti to vec nije jasno???Preispitaj se malo, a i ovi iz b92, sta vi radite???Kako mozete da pustate ovakve komentare??Jedino mi pada na pame, da Bojic radi na b92.Valjda niste toliko odlepili.VISTA BARCA!!
(ronaldinho10, 30. septembar 2006 18:49)

И после се питају какве је последице бомбардовање оставило на нас...

Evo ono što sam ti pokušao objasniti, ne znam da li sam uspeo

E BRATE BOJICU SMARAS BRATE AL STVARNO. NISI ZANIMLJIV VISE ZAPRAVO NISI NI BIO. UFURO SI SE DA SI NEKI FAN BARSE I POKUSAVAS DRUGIMA DATI DO ZNANJA DA SI STVARNO FAN. JADAN SI. VEROVATNO ZA BARSU NAVIJAS OD DOLASKA RONALDINJA I OD KAD JE BARSA POSTALA TO STO SAD JESTE. ZATO DECKO PRESTANI BITI JADAN.

Yebeš nam državu kad nema lekova za najhitnije slučajeve:lol::lol::lol::lol:
Pošalji porudžbenicu. Ja ću ti poslati lekove pa ih rasporedi po forumu za takve hitne slučajeve. :wink:

Ја волим тебе лудо,
Ја волим тебе знај,
И имам једну жељу,
Ту победу данас ми дај.
Ја живим само за тебе,
Јер ти си мени све,
За славу Црвене Звезде,
За наше победе.
О о оооо...

Torrente-BG:
Evo za v.v.ilica
Hvala na poklonu. Učinio si mi radost. Malo sam se proveselio jer su mene farbali u crno-belo. Čekao sam momenat da im to vratim. :wink: Uradio bih ja njima to davno ali ne umem. Sve što znam na kompu je da pišem i ništa više. :wink: Čak me je i Terror Techa naučio da kucam smajlike. :lol: :lol:

Samantha Jouns:
HAHAHAHAHAHAHHA kako je medenda slicica

@ PLES - dragi hoces li biti ljubazan da mi se javis posle....zaboravila sam gacice kod tebe...8)
Ih, Samantha Jouns,....Ples je te gaćice već pozajmio čehinjama koje drži zatvorene u kući. :lol: :lol: :lol: Uništio ih je, ostale su bez gaća. :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back