Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
PLESsitnihDEMONA:
Ma idi bre ala je ovo zarazno.
Uspeo sam posle nekoliko puta da izdrzim 18,9 sekundi.
Glavna fora je da mu hvatas kontru i da cim krene podjes PRVO na dole. NA svim ostalim pravcima padas za manje od sekunde.

41 sec :lol:
bezis dole i desno i kad izbegnes prvu kocku,samo stani u sam desni ugao i cekaj ,proci ce svi pored tebe..a dalje je komplikovano da pisem..cik,cak,levo desno :D

Znači tako je kod svih. Eeeee sad mi je lakše. :D
Što reče jedan moj prijatelj: "Sve je sranje sem pišanja, a i pišanje je sranje kad se piša uz vetar!". :lol: :lol: :lol: A ovde na forumu je sve više tako. :-D

A evo i rezultata. Prilažem dokaz. :roll:

a jel ovaj vas ciganin :shock:

Dejan Stefanović: Baciću srpski pasoš
Defanzivac Portsmuta i bivši reprezentativac Jugoslavije Dejan Stefanović izjavio je da će za dve godine podneti prijavu za dobijanje britanskog državljanstva i pasoša, a kada bude postao gradjanin te zemlje, da će baciti srpsku putnu ispravu.

"Kroz dve godine podnećui prijavu za dobijanje britanskih papira. Kada budem dobio britanski pasoš, baciću stari, jer se uopšte ne osećam kao Srbin. Došao sam u Engleske pre deset godina i nisam znao jezik. Medjutim, brzo sam ga naučio, prihvatio vaš mentalitet, navike, a posebno mi se svidja to što ovde vlada red", rekao je u intervjuu za "Indipendent" bivši defanzivac Crvene zvzede, koji je Beograd napustio pre deset godina.

On je priznao da mu je nudjeno mesto u sastavu SCG pred početak Mundijala u Nemačkoj, ali je to odbio uz obrazloženje da želi da se fokusira na igre u Portsmutu.

"Pre dve godine sam odlučio da se povučem iz reprezentacije, a proletos me je čak i bivši gazda Milan Mandarić ubedjivao da promenim odluku i pomognem plavima u Nemačkoj. Ipak, dosta mi je svega, jer se u mojoj zemlji stalno neka previranja i mislim da je bolje i za moju porodicu i za mene da ostanemo u Engleskoj", istakao je Stefanović.

Bivši reprezentativac Jugoslavije naveo je da su on i njegva supruga Marija oduševljeni Engleskom, a to su pokazali i tako što su ćerki dali ime Dženi.

"Želim da upoznam Englesku i zato sa porodicom često odlazim na izlete na selo. Moja ćerka je prava engleska devojčica", izjavio je Stefanović.

On je rekao želi da završi karijeru u Portsmutu.

"Razgovarao sam sa Harijem Rednapom, koji je sjajan čovek, i rekao mu da želim da ostanem u kulub koliko god sam mu potreban. On nam je prošle sezone pomoga da izborimo opstanak u Premijer ligi, sada je doveo deset novih igrača i verujem da ćemo biti mnogo bolji", zaključio je Stefanović.

(MONDO)
09 Sep 2006

E moj Srbine :mad:

Ćerku nazove Dženi, ona je prava engleska devojčica.
Ne oseća se kao Srbin :shock: Pa odakle su tvoji, gde si rođen.

Sada bih ga pljunuo kad bi ga sreo na ulici.

Ja razumem da je Stafanovic kivan na sve,kao i svi mi koji ovde zivimo. Nama je najgore.
I sve ovo sto je rekao za drzavu je istina,ali brateeeee to mozemo da pricamo mi kao obicni ljudi,ali bi on kao javna licnost i trenutno najpoznati "srpski" fudbaler u Engleskoj,ipak trebao da se uzdrzi od ovakvog komentara.
Niko mu ne brani i ne zamera sto ce da uzme Britansko drzavljanstvo i Mihajlovic ima Italijansko i jos gomila njih ima kojekakva drzavljanstva,ali ipak da prica da ce da baci nas pasos,je previse.
Boli ga ****,on moze da ga baci kad ima love,ja ne mogu. Treba mi. A drugi nemam. :D:D
Sacekajte malo,mozda je ovo izmisljotina,da ne gresimo odmah dusu o coveka.

@ples

ipak je on zbog fudbala i zvezde i ove zemlje otisao tamo i sad jede g...
ne kao ja ili ti ,pasos u ruke pa sta bude
pa mozemo da pricamo sta 'ocemo
niko mi nije dao nista i to....

south:
@ples

ipak je on zbog fudbala i zvezde i ove zemlje otisao tamo i sad jede g...
ne kao ja ili ti ,pasos u ruke pa sta bude
pa mozemo da pricamo sta 'ocemo
niko mi nije dao nista i to....

Evo citao sam i u danasnjem Blicu...
U pravu si!
Mislim koliki SOM treba da budes da pljujes zemlju odakle su ti otac i majka i to onako javno na sva usta. I jos kao javna licnost.
Ma sta me briga,sta sam ima da kazem rekao sam. Postujem svacije pravo izbora.
Bek ostaje bek. :D:D

south:
Ipak, dosta mi je svega, jer se u mojoj zemlji stalno neka previranja i mislim da je bolje i za moju porodicu i za mene da ostanemo u Engleskoj", istakao je Stefanović.

Hocete da kazete da nije u pravu. Nije jedini Srbin koji je otisao i ne vraca se. Ako neko ne zeli da se vrati to je njegov problem.

Jedan od razloga što ja neću da se vratim je i ponašanje državnih organa prema svojim državljanima a ogleda se u policajcu i cariniku koji te na granici dočekuju i u policajcu koji na stadionu, na ulici u policijskoj stanici batina decu koja su došla da gledaju utakmicu postavljajući sebe u ulogu kadije i sudije. To smo imali za vreme Turaka imamo i sada a ja tu neću da se vratim. :evil:

Snowblind:
Hocete da kazete da nije u pravu. Nije jedini Srbin koji je otisao i ne vraca se. Ako neko ne zeli da se vrati to je njegov problem.

svi znamo kakva nam je zemlja i sta se dogadja
i mozda se ni ja ne vratim tamo,
ali nemogu da pljujem po zemlji mojih predaka,moji koreni su tamo,
i to pred strancima i to u tudjoj zemlji,
DNO DNA...

south:
svi znamo kakva nam je zemlja i sta se dogadja
i mozda se ni ja ne vratim tamo,
ali nemogu da pljujem po zemlji mojih predaka,moji koreni su tamo,
i to pred strancima i to u tudjoj zemlji,
DNO DNA...
A ti, besan, nisi nikada pljuvao malo na ovu našu ovakvu zemlju? :wink: (Ova moja opaska nije u kontekstu one idiotske izjave).
Kada sam se ovde pojavljivao u javnosti nije smeo niko da mi kaže ništa protiv Jugoslavije, kasnije protiv SCG a tek sada ne sme niko protiv Srbije.
Imao sam utorkom i četvrtkom svoju emisiju na lokalnoj TV stanici i malo im držao predavanja o Srbiji i Srbima koji su u to vreme u medijima bili definitivno ispljuvani i izblamirani. Češki narod zna ko su Srbi a ko oni drugi. Medjutim politika je bila na onoj drugoj strani.Čast izuzecima, Václavu Klausu (sadašnji predsednik) i Jiři Dinsbiru (bivši ministar inostranih poslova). Uh, yebote, ja odoh u politiku. :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back