Stadion !!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
v.v.ilic:
A ti, besan, nisi nikada pljuvao malo na ovu našu ovakvu zemlju? :wink: (Ova moja opaska nije u kontekstu one idiotske izjave).
Kada sam se ovde pojavljivao u javnosti nije smeo niko da mi kaže ništa protiv Jugoslavije, kasnije protiv SCG a tek sada ne sme niko protiv Srbije.
Imao sam utorkom i četvrtkom svoju emisiju na lokalnoj TV stanici i malo im držao predavanja o Srbiji i Srbima koji su u to vreme u medijima bili definitivno ispljuvani i izblamirani. Češki narod zna ko su Srbi a ko oni drugi. Medjutim politika je bila na onoj drugoj strani.Čast izuzecima, Václavu Klausu (sadašnji predsednik) i Jiři Dinsbiru (bivši ministar inostranih poslova). Uh, yebote, ja odoh u politiku. :wink:

ma 100 puta smo se posvadjali oko toga ovde, i pljuvali i sve ostalo
ali nikad, nijednom ameru nisam rekao rec protiv moje zemlje,
i ovde isprozivam ove nase indijance kad pocnu da bistre politiku sa amerima
i pocnu da se zale na tesku situaciju kod nas
moja kuca je moja,...ma kakva bila
i znas ono ''prljav ves se ne iznosi van kuce''

Ljudi mi izmedju sebe za Srbiju mozemo da pricamo sta nam je polja.Da pljujemo,da pickaramo,yebemo majku svima redom...ZASLUZILI SU!!!
Generacijama su unisteni zivoti,najbolje godine mladosti...sve. Svi smo toga svesni. Stefanovic nije rekao nista sto nije tacno i sto mi ne znamo.Ali je to trebao da zadrzi za sebe.
Nije morao bas javno da napljuje zemlju u kojoj je rodjen i odakle se prodao u inostranstvo.

Gledao sam vaterpolo,imali smo srece koliko smo teski. Madjari su u poslednjoj cetvrtini pogodili 4-5x precku ili stativu. I samo jedan gol je pao u poslednjoj cetvrtini. Sva sreca to je bio NAS odlucujuci gol.
Nisam verovao da posle 5-2 mozemo da se vratimo.
Ovi nasi nemaju milosti,igraju kao masine.

PLESsitnihDEMONA:
Gledao sam vaterpolo,imali smo srece koliko smo teski. Madjari su u poslednjoj cetvrtini pogodili 4-5x precku ili stativu. I samo jedan gol je pao u poslednjoj cetvrtini. Sva sreca to je bio NAS odlucujuci gol.
Nisam verovao da posle 5-2 mozemo da se vratimo.
Ovi nasi nemaju milosti,igraju kao masine.
Šefik je kao hobotnica na golu. Golmančina.
Svaka čast vaterpolistima. Iako su svi vaterpolo zvezde Udovičić je uspeo da ih uklopi u ekipu. Nisu kao ove naše košarkaške naduvene zvezde.

FENERBAHCE (TUR) 2-1 RANDERS FC (DNK) 1-1 - - Final

Ralf Pedersen (own goal) 25'
Mateja Kezman 55' :lol:

Djiby Fall 13'

najbolji srpski napadac nastavlja da daje golove :lol:
komentari nepotrebni

Ja sam vam vec pominjaop da ce Kezman da daje golove u Turskoj jer njemu odlicno ide u slabim ligama. Kao sto i holandija u odnosu na ostale evro lige.
Najgore je sto ce to da zavara Klementea i ovaj ce da ga zove.
Yebiga.

south:
a sta nije istina ???
1.vi toliko veliki,
2.sa velikim pojacanjima?, 3.sa 1000 ljudi na svakoj tekmi
4.a kasa prazna?

5.pa vise ljudi nas gleda u bojkotu nego vase ''brazilce''
6.pa sramota po evropi?
7.pa i vi treba u bojkot!!
1. To je istina :lol:
2. I to je istina :lol:
3.To nije istina. Ima nas najmanje 2.500 :wink:
4. Kasa se puni i prazni. Zaradili smo toliko da smo sve dugove vratili. A vi?
5. Koliko vas ima na stadionu?
6. Još se nismo obrukali. I to ti nije istina
7. Mi nismo vi. Mi ne bojkotujemo. Mi ulazimo u svlačionicu kada fudbaleri počnu da kake Kao ti sa ovim postom. :P:P:P:P:P:P:P:P

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back