SamanthaJones
Elita
- Poruka
- 16.124
PLESsitnihDEMONA:Lutko,nista ti ne brini za svoje gacice,samo mi reci TACNO kako izgledaju TVOJE.![]()
Ooooooooopssss
sorry......Izgleda da nisu kod tebe,....Cek kod koga su ono ostale,...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PLESsitnihDEMONA:Lutko,nista ti ne brini za svoje gacice,samo mi reci TACNO kako izgledaju TVOJE.![]()

ZzZzZz:Ljudi jel zna neko kako se zove ona pesma u reklami za CALCIO na Pinku?
Detroit:Rafaella Carra - A Par L'amore Cominica Tu
ZzZzZz:Hvala.
Nasao sam ih...ne brini nista,samo dodji sutra bicu kuci.Samantha Jouns:Ooooooooopssss
sorry......Izgleda da nisu kod tebe,....Cek kod koga su ono ostale,...![]()
Samantha Jouns:Ooooooooopssss
sorry......Izgleda da nisu kod tebe,....Cek kod koga su ono ostale,...![]()

v.v.ilic:@
south
Da li si video na strani 44 komentar sa Večitog Derbija?
v.v.ilic:Jagr sada igra za Rendžerse iz NY. Najplaćeniji je hokejaš planete. Mogu i neke vesti sa "Radio Mileve" o njemu da vam pišem ako vas interesuje.![]()
![]()
![]()
Da, najplaćeniji hokejaš planete. Baš je danas ovde izašlo na netu. Kada malo uhvatim vremena napisaću nešto. :wink: Inače, mnogo voli da se kocka. U kasinu troši 70% svoje zarade. Jure ga najbolje topmodelke planete. I to ću priložiti.Inače, maturirao je srednju školu prošle godine. Znate kako.Korner zastavica:Pisi Ilke mene zanima!
Jel on rodom iz Kolina?
Nisam znao da je on najplaceni igrac planete. Mada znam da je OPASAN igrac.

U čemu misliš najbolji? U boksu?south:ali ovde moras da imas i mud. da bi bio najbolji,a on nema..
a da zna sve ,zna
sad igra za NYR
i ''zahvaljujuci '' njemu i ostalim cesima i rusima,koji zapale cim je gusto,ovi tupani iz NHL-a su promenili pravila prosle godine,tako da ljudske tuce skoro i nema,jer dobijes 10 +5+2 minuta za tucu
Ja sam mislio da se igra hokej. :wink: